Įkraunama...
Įkraunama...

Kokie požymiai išduoda vaiko lytį?

QUOTE(Rambonda @ 2007 07 05, 22:19)
user posted image
Papildyta:
Man ir atrodo, kad geriausia laukti kol vaikelis gims 4u.gif

O ar visos turit ta juosta ant pilvo? Nes su pirmu nestumu nuo 3 menesio ja turejau.. o dabar jau eina 6 menuo ir vis jos dar nera... Kazin nuo ko cia priklauso tas?? Beto labai vat man idomu jei nesioji skirtingos lyties vaikus, kaip tada su pozymiais? lotuliukas.gif
Atsakyti
Mano spėjimas tai kvailas bet juokingas:
Pirmasis pas mane berniukas. Per nėštumą teturėjau vienas nėštukines kelnes ir kelias bliuzeles. Visai neturėjau noro puoštis. schmoll.gif
Antroji- dukrytė. Jau nuo pat pirmų nėštumo dienų tiesiog inirtingai pirkausi neštukių rūbus- buvo didelis noras kuo įvairiau, kuo puošniau atrodyti. Spinta lūžo, o aš vistiek bambėdavau, kad nėr kuo apsirengti... biggrin.gif Ir vėl pirkau, pirkau, pirkau... lotuliukas.gif

Taigi, jei yra begalinis noras labai puoštis- galbūt laukiatės mergytės... mirksiukas.gif lotuliukas.gif

O čia nuorodėlė, kaip senovės kinijoje spėdavo kūdikio lytį:
http://www.tindirind...php?page_id=245
Papildyta:
QUOTE(JaunaDvynukuMamyte @ 2007 07 06, 13:59)
O ar visos  turit ta juosta ant pilvo? Nes su pirmu nestumu nuo 3 menesio ja turejau.. o dabar jau eina 6 menuo ir vis jos dar nera... Kazin nuo ko cia priklauso tas?? Beto labai vat man idomu jei nesioji skirtingos lyties vaikus, kaip tada su pozymiais?  lotuliukas.gif

Aš nešiojau skirtingos lyties vaikiukus- požymiai ir savijautos buvo analogiškos...Niekuo nesiskyrė..Tik su berniuku labai bulvių košės norėjau... O su mergaite labai puoštis norėjau...Nėštukinių rūbų pilna spinta dabar... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dije @ 2007 07 06, 16:25)
Pirmasis pas mane berniukas. Per nėštumą teturėjau vienas nėštukines kelnes ir kelias bliuzeles. Visai neturėjau noro puoštis. schmoll.gif
Antroji- dukrytė. Jau nuo pat pirmų nėštumo dienų tiesiog inirtingai pirkausi neštukių rūbus- buvo didelis noras kuo įvairiau, kuo puošniau atrodyti. Spinta lūžo, o aš vistiek bambėdavau, kad nėr kuo apsirengti...  biggrin.gif Ir vėl pirkau, pirkau, pirkau... lotuliukas.gif

Taigi, jei yra begalinis noras labai puoštis- galbūt laukiatės mergytės... mirksiukas.gif  lotuliukas.gif

Pagal nuorodele su pirmuoju tai atitinka lytis, o kaip bus antruoju - matysim smile.gif . Pagal lentele turetu buti mergaite, bet kai 14sav dare echoskopija, tai lyg ir vyriskas grozybes gydytoja imate biggrin.gif. Nors kazkaip ypatingai puostis didelio noro neturiu, bet as dabar ir nesipuosus grazi ax.gif . Bent vyras taip sako biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dije @ 2007 07 06, 17:25)
Antroji- dukrytė. Jau nuo pat pirmų nėštumo dienų tiesiog inirtingai pirkausi neštukių rūbus- buvo didelis noras kuo įvairiau, kuo puošniau atrodyti. Spinta lūžo, o aš vistiek bambėdavau, kad nėr kuo apsirengti...  biggrin.gif Ir vėl pirkau, pirkau, pirkau... lotuliukas.gif

Taigi, jei yra begalinis noras labai puoštis- galbūt laukiatės mergytės... mirksiukas.gif  lotuliukas.gif

Papildyta:
Aš nešiojau skirtingos lyties vaikiukus- požymiai ir savijautos buvo analogiškos...Niekuo nesiskyrė..Tik su berniuku labai bulvių košės norėjau... O su mergaite labai puoštis norėjau...Nėštukinių rūbų pilna spinta dabar... lotuliukas.gif

matai da vilti turejau kad gines klysta bet kadangi be bulviu koses gyvent negalejau tai bachuriuks blink.gif
Atsakyti
Labukas, o as be bulviu koses ir be cepelinu irgi gyevnt negaliu, nors pagal ta lentele man iseitu- mergaite lotuliukas.gif Ui..kaip noriu mergaites jus neisivaizduojat doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Fortūna777 @ 2007 07 12, 15:17)
Labukas, o as be bulviu koses ir be cepelinu irgi gyevnt negaliu, nors pagal ta lentele man iseitu- mergaite  lotuliukas.gif Ui..kaip noriu mergaites jus neisivaizduojat  doh.gif

Man irgi buvo cepelinų dienos, netingėjau ir gaminau kas antrą dieną , tai jau labai labai norėjosi jų biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif O paskui užėjo noras balandėlių.
O dabar tai nežinau ką ir suvalgyt , viskas jau per gerklę lipa, nėra vietos schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Fortūna777 @ 2007 07 12, 15:17)
Labukas, o as be bulviu koses ir be cepelinu irgi gyevnt negaliu, nors pagal ta lentele man iseitu- mergaite  lotuliukas.gif Ui..kaip noriu mergaites jus neisivaizduojat  doh.gif

ISIVAIZDUOJU TIK TOKRAI NE LABIAU UZ MANE blush2.gif DEJA MAN TURBUT NELEMTA MAZYLE TURET verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
man rodo pagal lentele berniuka,o gydytoja sake mergyte.idomu tai kaip cia bus?juk zmogaus kraujas keiciasi kas 7m,tai kaip tiksliai ta lentele nustatys g.gif
Atsakyti
Maluma, jei dar nepagymdei, linkiu kad butu mergicka wub.gif
Atsakyti
QUOTE(JaunaDvynukuMamyte @ 2007 07 13, 08:29)
Maluma, jei dar nepagymdei, linkiu kad butu mergicka  wub.gif

sveika blush2.gif penktad. sulaukiau deja berniuko verysad.gif ir jauciuosi kalta pries ji bet negaliu taip staiga pasikeisti verysad.gif jis toks ramutis blush2.gif pagimdziau per 1 val. 300 gr. bet neslepiu nusivyliau verysad.gif tad daba turiu atsisveikint su rozinem svajonem ir but gera mama blush2.gif bet kaip tai padaryt g.gif
Atsakyti
QUOTE(MALUMA @ 2007 07 16, 17:00)
sveika  blush2.gif penktad. sulaukiau deja berniuko  verysad.gif  ir jauciuosi kalta pries ji bet negaliu taip staiga pasikeisti  verysad.gif  jis toks ramutis  blush2.gif  pagimdziau per 1 val. 300 gr. bet neslepiu nusivyliau  verysad.gif  tad daba turiu atsisveikint su rozinem svajonem ir but gera mama  blush2.gif  bet kaip tai padaryt  g.gif

O tu paziurek is gerosios puses smile.gif
Busi triju bernu mamyte, nebus taip sunku juos augint, nereikes bijot uz tai kad panelyte per anksti pas bernus lakstyt prades smile.gif
Uz tai sunus gal anukeliu prigimdys, ir bus tau daug mergicku.. o gal po meteliu kitu vel maziuko uzsinoresi? Ir planuot jau reikes lyti tada smile.gif
As labai bijojau kai nesiojau dvynius kad butu nors vienas bernas.. arba abu, gime poryte.. Gal vis del to dievulis dar viena panelyte duos,, dar po poros metu... ax.gif
Atsakyti
pagal pilvo forma, mano mama turetu tureti dukra ir sunu, bet gime 2 dukros bigsmile.gif

man paciai pagal pilvo forma- visi besalygiskai tvirtina, kad berniuka turesiu. o ir veido oda isliko labai gera (tfu tfu tfu). kaip ir antras teiginys sako, kad berniuka turesiu, nes mergaites "atima" mamos grozi. bet as is savo mamos nebuvau atemusi taip pat bigsmile.gif
paciai idomu, kaip man pasitvirtins?
Atsakyti