Įkraunama...
Įkraunama...

Kokie požymiai išduoda vaiko lytį?

QUOTE(JaunaDvynukuMamyte @ 2007 06 30, 09:18)
Amica, as tavo zinute perkelsiu i jau pagymdziusiu skyreli, tegul jos pasisako, jei prisimins smile.gif Bo cia ilgai laukt reikes kol mamkos isgimdys savo atzalas smile.gif ir nuoroda cia!

Aciukas uz pagalba mirksiukas.gif
Atsakyti
Mane tai su pirmu ir antru neštumu visai ne truputėlio nepykino, veidas buvo nepasikeitės. Su testais, tai abu kartus pirmi testai neštumo neparodė, o antru testu juostelės buvo vienodos spalvos. Dabartinis trečias neštumas tai daug sunkesnis, pykino visus ištisus 3 mėnesius, pilvas matėsi jau nuo kokio antro mėnesio. Kai dariausi testą, tai juostelė išryškėjo dar nepabaigus daryti sisiu į puoduką ir buvo teisiog bordava, net atsimenu, kad labai nusistebėjau pamačius tokią. Su tuo bandymu su šlapimu ir pienu, man nesutraukės liko.
O šiandien buvau garytis echo ir pasakė, kad labai labai aiškiai matosi mergaičiukė clap.gif clap.gif clap.gif Esu begalo bekrašto laiminga. thumbup.gif
Jeigu ką, tai ant pilvelio yra negro juosta, nors ir nelabai ryški.
Atsakyti
QUOTE(Andza @ 2007 07 03, 19:04)
Mane tai su pirmu ir antru neštumu visai ne truputėlio nepykino, veidas buvo nepasikeitės. Su testais, tai abu kartus pirmi testai neštumo neparodė, o antru testu juostelės buvo vienodos spalvos. Dabartinis trečias neštumas tai daug sunkesnis, pykino visus ištisus 3 mėnesius, pilvas matėsi jau nuo kokio antro mėnesio. Kai dariausi testą, tai juostelė išryškėjo dar nepabaigus daryti sisiu į puoduką ir buvo teisiog bordava, net atsimenu, kad labai nusistebėjau pamačius tokią. Su tuo bandymu su šlapimu ir pienu, man nesutraukės liko.
O šiandien buvau garytis echo ir pasakė, kad labai labai aiškiai matosi mergaičiukė  clap.gif  clap.gif  clap.gif  Esu begalo bekrašto laiminga.  thumbup.gif
Jeigu ką, tai ant pilvelio yra negro juosta, nors ir nelabai ryški.

o tu savo nestuma planavai g.gif
Atsakyti
QUOTE(MALUMA @ 2007 07 04, 06:47)
o tu savo nestuma planavai  g.gif

Taip, planavome. Daug visko prisiskaičiau, laikiausi kelis mėn. prieš pastojimą specialios dietos, lelių darėme gulėdami galvomis į pietus, nors šiaip visada mūsų lova budavo taip pastatyta, kad galvos - į šiaurę biggrin.gif . Dar planavome. kad vaikiukas gimtu vasarą, nes visi mūsų šeimos berniukai gimdavo žiemą. Dar visokiu paskaičiavimu yra internetinėse puslapiuose ir kai pastojau, tai tikrinant beveik visur išeidavo mergytė thumbup.gif , tik nesutapo ta lentelė pagal moters metus, manau tikrai nesamoninga lentele, nes pastojimą gi lemia ne tik moteris, bet ir vyras, tiksliau tik vyras biggrin.gif
Atsakyti
tai bus mergyte pas mane, jei tiket nestumo testo bruksneliu ryskumu. Ir dabar dar testa esu issaugoju. Rankineje nesiojuos bigsmile.gif
Bet kaip cia taip: nepykino nei dienos, jauciuosi super zvali, pilvuzas tik va, sia savaite islindo, spuogai susitvarke, saldumynai netraukia, svoris katastrofiskai neauga, edri nesu...Pagal tai turetu buti berniukas. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo busVakare: 04 liepos 2007 - 09:51
Nepasitvirtino nė vienas požymis- padidėjęs plaukuotumas, noras vien tik mėsos, visiškas saldumynų ignoravimas, išgražėjusi veido oda, atsigavę plaukai ir nagai, pykinimas, pilvo forma/ dydis/ padėtis, nėtumo testo juostelės neryškumas... Dabar drąsiai galiu teigti, kad tuos požymius gali turėti tiek nešiojanti berniuką, tiek nešiojanti mergaitę. Žodžiu, zuikių dainos tai tongue.gif

Kažkodėl tikiu tik vienu iki šiol girdėtu ir skaitytu nors kokį mokslinį pagrindą turintį vaiko lyties planavimo metodą. Kad jei moteris pastoja iki ovuliacijos, tai didelė tikimybė, jog gims mergytė. O jei moteris pastoja ovuliacijos metu arba iškart po ovuliacijos, tai didesnė berniuko tikimybė. Šis vienintelis metodas mums pasitvirtino 100 proc. Bet kol turim tik vieną vaikelį, tai negaliu tvirtinti, kad tai nebuvo atsitiktinumas. blush2.gif Kai suplanuosim antrą/ trečią ir vėl metodas pasitvirtinis, tai gal ir bus jame daugiau teisybės nei sutapimų tongue.gif wub.gif
Atsakyti
kai laukiausi nuo pirmo mėnesiuko mane labai pykino...po 4 mėn pykinimas dingo...buvau kaip niekada graži, jokio spuogelio schmoll.gif plaukai atsigavę, nagai taip pat, oda švarut švarutėlė...pilvukas pradėjo matytis gal tik 4 -5 mėn ir tai mažiukas, visi kas pažiūrėdavao tai sakydavo" Pagal grožį ir pilvuką tu turėsi 100 proc berniuką" biggrin.gif bet va ne....31 savaitės būnant darė echo ir pasakė kad pupelė wub.gif ir tikrai pagimdžiau visų nuostabai nuostabią gražią dukrytę tongue.gif
manau, kad kiekvienai individualiai, ir požymiai skiriasi visų ax.gif
Atsakyti
Sveikutes biggrin.gif As nei pirma nestuma nei dabar kazkaip nespeliojau apie vaikelio lyti kazkaip tik vienas vienintelis dalykas buvo nesvarbu kas gimtu svarbu kad sveikas.O su irma duktyte turejom su vyru juoko:Iki 8 menesio musu dukryte buvo sunelis, o po to patikrino dar karta ir pasirodo kad mergaite.Buna ir taip lotuliukas.gif
Atsakyti
Kai laukiaus berniuko-padidejo plaukuotumas-nugara buvo pukuota lotuliukas.gif g.gif turbut vyr. hormonu padaugejo? g.gif ax.gif Su mergaitem taip nebuvo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(linuteee82 @ 2007 03 27, 18:41)
pagal kokius pozymius galima nustatyti kas gims, ir ar tai pasitvirtina? Pavyzdziui pagal pilvo forma, saldumynu megima ar kitokius pozymius...? g.gif
is savo patirties sakau,kad negalima nustatyti kas gims tik is pozymiu ax.gif
su pirmuoju-labai megau saldumynus,su antruoju schmoll.gif ,geriau buvo pomidorai biggrin.gif su pirmuoju-nei karto nedraugavau su wc,su antruoju-kasdien doh.gif su pirmuoju-nejauciau jokio silpnumo ax.gif ,su antruoju-vaiksciojau perbalusi,vos nevirsdavau is koju doh.gif ir t.t.
suprantu tavo nora zinoti mirksiukas.gif
na bet kantrybes ir kuo didziausios sekmes tau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rug @ 2007 03 28, 17:40)
su abiem pykino žiauriai, bet nevėmiau. su vienu valgiau sūriai, su kitu- saldžiai, su vienu pilvas buvo žemai ir smailas, su kitu aukštai ir apvalus, su vienu priaugau 28, su kitu- 7, nė su vienu echo neparodė lyties. abu gimė su kiaušais tongue.gif . dabar nepykino, valgau šokoladą, ledus, mandarinus ir obuolius, priaugau 7 kolkas, pilvas apvalus apvalus, irgi nerodo lyties g.gif . nebežinau ką ir galvot doh.gif

Geriausias praktinis įrodymas, jog nėra jokių požymių lyčiai nustatyti lotuliukas.gif
Atsakyti

user posted image
Papildyta:
Man ir atrodo, kad geriausia laukti kol vaikelis gims 4u.gif
Atsakyti