Įkraunama...
Įkraunama...

Kokie požymiai išduoda vaiko lytį?

QUOTE(JaunaDvynukuMamyte @ 2007 06 17, 20:45)
Idomiai cia... beje, gal kas netingi pasidarykit cia toki testuka tipo.. cia yra pastojimo kalendorius.. siaip kiek ziurejom visa giminei taisingai parode... tai vat idomu butu kad dar daugiau zmoniu padarytu...
Beje net pastojimo dienos sutampa  ax.gif Cia tik rusu kalba... ir parasykit atsiliepimus.. geriausiai tos mamytes kurios jau turi vaikiukus smile.gif
Galima rasyt tiktai savo gimimo data be vardo ir laiko. ten visiems metams poto ismeta rezultata tik apacioje reiki metus ivesti....

http://galactica.ru/club/jonca.php

Nu va pasidariau ta testa. Is tikruju su mano dukra tai atitiko, ir netgi pastojimo data atitiko blink.gif
Bet va dabar kai laukiuosi tiksliai zinau pastojimo data, bet cia ji neatitiko. Ta diena kuria cia norode buvo nevaisingos dienos. Nurodyta mergaite, bet su klaustuku g.gif Nors sisip nujauciu ,kad is tikruju mergaite smile.gif
Atsakyti
QUOTE(storule @ 2007 06 17, 09:35)
Visi sakė, kad turėsiu berniuką, per neštumą nei kartelio nesupykino, nei kitokiu blogumų nepajutau, iki paskutinės dienos vaikščiojau žvali, nors priaugau 18 kg. blink.gif  Tiesa, visą  nestuke.gif laiką miego norėjau biggrin.gif  Pilvukas buvo gražus, apvalus. O echoskopu, kiek žiūrėjo, lyties nei karto nematė. Pati labai norėjau mergaitės ir visų nuostabai gimė mergaitė  wub.gif .

Geras! Perskaiciau ir issiziojau. man buvo lygiai tas pats, kai laukiausi dukrytes wub.gif Nepykino, 18 kg, zvalumas, mieguistumas, echo nerodymas... Niu geras bigsmile.gif

O dabar per antraji nestuma 3 pirmus menesius pykino, nebesijauciu tokia zvali, pilvukas kitosk - ir forma, ir priaugti kg...
Atsakyti
QUOTE(jbs @ 2007 06 18, 13:03)
Eikit eikit, žinovės  lotuliukas.gif  Atspėjo tetulė. Aš irgi galiu išpranašauti  bigsmile.gif  50 proc., kad tamstai gims mergytė  biggrin.gif

Kad taip Dievui į ausį mirksiukas.gif
Atsakyti
Nu va, ir as jusu patirti pasiskaicius nebezinau nei ka galvot. Visi sako, kad bus mergaite, o ir pati tokia nuojauta turiu. Oda isberta, pykino iki 16 sav. Nors vyras labai berniuko nori. O man tas pats - svarbu sveikas. Uz poros savaiciu eisiu ziuret ka turesiu, tada ir parasysiu ax.gif nestuke.gif
Atsakyti
Kai nešiojau dukrą-mano veidas buvo lygus,pykino tik nuo blogų kvapų (pvz.cigarečių dūmų).priaugau 25 kg...pilvas buvo platus.
Dabar nešioju sūnų-veidą bėrė iki 5 nestuke.gif mėnesių.pykino iki 4 mėn.cigarečių dūmai smirda ir dabar,6,5mėn.pilvas siauras(žiūrint iš viršaus),priaugau 20kg,bet tai dar ne finišas,liko 10 savaičių. doh.gif
Atsakyti
Man tai nuojauta sake,kad bus berniukas.Ir rubelius berniukiskus pirkau.Echo nesimatydavo,tik likus porai menesiu iki gimdymo pasimate.Visos bobutes sake,kad bus berniukas,nes pilvas aukstai.Nepykino,spuogu nebuvo.
Atsakyti
Man pradžioj visi sakė, kad turėsiu mergytę, dabar jau tiem patiem žmonėm atrodo , kad bus berniukas, nors ir echo kai darė, pagal pirmą lygtai mergaitė buvo, o pagal antrą jau kaip ir berniukas lotuliukas.gif Tai žiūrėsim, kas bus iš tikrųjų lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Bonifacija @ 2007 03 28, 15:51)
na man pasitvirtino, kad "mergaites nesioja sunkiau"  smile.gif

g.gif O as savo pana labai lengvai nesiojau, siek tiek prasciau pasijutau tik pacioj nestumo pabaigoj bigsmile.gif Beje, veidas buvo svarus, svorio priaugau nedaug, pilvo ilgai nesimate, jis buvo toks siaurokas (ziurint is virsaus mirksiukas.gif )....

Tikejausi, kad ir antras kartas toks bus ax.gif , bet kur gi schmoll.gif Dabar labai prastai kiekviena diena verysad.gif Gydytoja sako, gal del to, kad tada jaunesne buvau, gal dabar lytis vaikiuko priesinga, gal del to, kad pagal savo
dydzius 2.gif gerokai virsija normas ....
Taip ir kankinames blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tagulia: 29 birželio 2007 - 16:40
Na man sis metodas atrodo labai patikimas, viena daktare-genetike nustate kad darant slapimo testa, jeigu antra juostele blyski, neryski tai berniukas, o jei tokia pat ryski kaip ir pirma juostele- mergaite... Tiesa, man taip ir pasitvirtino!!! Esme tame kad berniuku hormonu lygis mazesnis nei mergaiciu, bet tai galima nustatyti tik iki 20 tos nestumo savaites!
Atsakyti
QUOTE(=Nefertarina= @ 2007 06 29, 18:01)
Na man sis metodas atrodo labai patikimas, viena daktare-genetike nustate kad darant slapimo testa, jeigu antra juostele blyski, neryski tai berniukas, o jei tokia pat ryski kaip ir pirma juostele- mergaite... Tiesa, man taip ir pasitvirtino!!! Esme tame kad berniuku hormonu lygis mazesnis nei mergaiciu, bet tai galima nustatyti tik iki 20 tos nestumo savaites!

bigsmile.gif Va va, mane irgi sitas metodas laaaaabai domina biggrin.gif . Kas daretes nestumo nustatymo testus, ar pasitvirtino sis metodas? Nes man tai situacija tokia - du nestumo testai buvo padaryti, abu kartus juosteles gavosi labai ryskios, o echoskopas parode berniuka (14 savaiciu buvo, kai dare) doh.gif . Tai ko gi as laukiuosi tada? g.gif doh.gif . Sito metodo aprasyma radau rusiskame puslapyje, perkeliu ji cia pasiskaitymui: По тесту на беременность.
В крови беременной женщины присутствует гормон - ХГЧ, который на стрип-тесте даёт вторую красную полосочку. Так вот содержание этого гормона у мам девочек будет выше, чем у мам мальчиков. Почему у одних женщин вторая полоска на тесте яркая и чёткая, а у других бледненькая, так что даже некоторые сомневаются в правильности теста? А потому что обладательницы яркой и чёткой второй полоски (точно такой, как и первая)носят девочку, а обладательницы бледной полоски (бледнее на тон, а то и вовсе едва заметной) - мальчика. Следовательно, с помощью обычного теста на беременность можно с уверенностью определить пол будущего ребёнка, но метод этот хорош только до 20 недели беременности, а дальше не имеет смысла, потому что как у "мальчишниц", так и "девчатниц" уровень ХГЧ после 20 нед. снижается и результат будет неправдивым.
Atsakyti
QUOTE(Amica @ 2007 06 30, 01:05)
bigsmile.gif  Va va, mane irgi sitas metodas laaaaabai domina  biggrin.gif . Kas daretes nestumo nustatymo testus, ar pasitvirtino sis metodas? Nes man tai situacija tokia - du nestumo testai buvo padaryti, abu kartus juosteles gavosi labai ryskios, o echoskopas parode berniuka (14 savaiciu buvo, kai dare)  doh.gif . Tai ko gi as laukiuosi tada?  g.gif  doh.gif . Sito metodo aprasyma radau rusiskame puslapyje, perkeliu ji cia pasiskaitymui: По тесту на беременность.
В крови беременной женщины присутствует гормон - ХГЧ, который на стрип-тесте даёт вторую красную полосочку. Так вот содержание этого гормона у мам девочек будет выше, чем у мам мальчиков. Почему у одних женщин вторая полоска на тесте яркая и чёткая, а у других бледненькая, так что даже некоторые сомневаются в правильности теста? А потому что обладательницы яркой и чёткой второй полоски (точно такой, как и первая)носят девочку, а обладательницы бледной полоски (бледнее на тон, а то и вовсе едва заметной) - мальчика. Следовательно, с помощью обычного теста на беременность можно с уверенностью определить пол будущего ребёнка, но метод этот хорош только до 20 недели беременности, а дальше не имеет смысла, потому что как у "мальчишниц", так и "девчатниц" уровень ХГЧ после 20 нед. снижается и результат будет неправдивым.

Amica, as tavo zinute perkelsiu i jau pagymdziusiu skyreli, tegul jos pasisako, jei prisimins smile.gif Bo cia ilgai laukt reikes kol mamkos isgimdys savo atzalas smile.gif ir nuoroda cia!
Atsakyti
ni gi pasitvirtina po truputi smile.gif
Atsakyti