Įkraunama...
Įkraunama...

Kokie požymiai išduoda vaiko lytį?

QUOTE(Bonifacija @ 2007 03 28, 15:51)
na man pasitvirtino, kad "mergaites nesioja sunkiau"  smile.gif

labai sunkiai isgyvenau iki 14 savaites, nes pastoviai vemdavau (pirma karta si malonuma pajutau praejus vos savaitei po pastojimo...), numeciau apie 7kg, veida isbere, atsirado daug spuogu. Na o vakar gavau savo pupos grozybiu nuotrauka ir 100 procentu pasake, jog pana nesioju.

Stebėtinai lengvas mano nėštumas (tik dabar atsirado edema ir buvo šlapimtakių infekcija, kurią pavyko išgydyti per 2 dienas be antibiotikų), nors irgi nešioju mergytę.
Atsakyti
Pirmaja kai nesiojau, priaugau 9kg! Vaiksciojau su aukstakulniais iki pat gimdymo smile.gif buvau grazi, be jokiu spuogu, pilvukas apvalus.... Su antraja priaugau 20kg! blink.gif Vos ridenausi, pykino, bet nevemiau, isbrinkus, isberta, baisi buvau g.gif Pilvas smailas, atsikises buvo! Gimdymo diena gydytoja pasake, kad bus sunus! lotuliukas.gif Nusprende pagal isorinius visus pozymius.... Manau, kad skirtuma tarp vaiksciojimu dar dave ir tai, kad vis del to pertrauka 10 metu! Juk negalejau po tiek metu vel jaustis kaip jaunute mamyte ir lakstyt taip pat lengvai ax.gif Neverta tiketi jokiais pozymiais! Reik tiket tik, kad mazylis bus sveikas! 4u.gif
Atsakyti
sake kad mano pilvukas "grazus" grazios formos, delto bus berniukas.. pasitvirtino, keistai man del tos jo formos, bet ar gali buti negraziu pilvuku g.gif wub.gif beje, gydytoja irgi sake jog pagal pilvo forma, bus mergaite.. ohmy.gif ir suprask tu , o geriausia tai sulaukt rezultato tada suzinot wub.gif
Atsakyti
man pagal visokius butus ir nebutus pozymius visi iki vieno sake, kad laukiuos berniuko. pati irgi taip tikejau... pirma karta maziukas savo lyties parodyt nenorejo, bet gydytoja sake lyg kazka tarp kojyciu turi... net varda sugalvoje buvom smile.gif ir se tau, kita karta atejus pas gydytoja paaiskejo, kad bus mergaite... ne pati nzn kuom tiket. laukiu dabar pakartotino patvirtinimo, nes nuojauta vercia abejoti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(linuteee82 @ 2007 03 27, 20:41)
Man jau 36 nestumo savaite, kelis kartus svieciausi, bet nieko nemate.  nestuke.gif  Daugiau sake sviesti nereikia, tai ir suzinoti sansu mazai, nes bereikalingas svietimas nesveika mazyliui. Esu labai smalsi, ir noriu suzinoti pagal kokius pozymius galima nustatyti kas gims, ir ar tai pasitvirtina? Pavyzdziui pagal pilvo forma, saldumynu megima ar kitokius pozymius...? g.gif

Gal but galetum patikslinti ka tu turi omeny sakydama svieciausi?gal ehcoskopija? is kur zinai kad kenkia vaikeliui?gal zinai kuom? unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(jaunamamyte @ 2007 06 15, 15:48)
sake kad mano pilvukas "grazus" grazios formos, delto bus berniukas.. pasitvirtino, keistai man del tos jo formos, bet ar gali buti negraziu pilvuku  g.gif  wub.gif beje, gydytoja irgi sake jog pagal pilvo forma, bus mergaite.. ohmy.gif ir suprask tu , o geriausia tai sulaukt rezultato  tada suzinot  wub.gif

Pritariu tau! negraziu pilvuku nebuna !!! nestuke.gif nestuke.gif nestuke.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vakare22: 17 birželio 2007 - 08:03
Visi sakė, kad turėsiu berniuką, per neštumą nei kartelio nesupykino, nei kitokiu blogumų nepajutau, iki paskutinės dienos vaikščiojau žvali, nors priaugau 18 kg. blink.gif Tiesa, visą nestuke.gif laiką miego norėjau biggrin.gif Pilvukas buvo gražus, apvalus. O echoskopu, kiek žiūrėjo, lyties nei karto nematė. Pati labai norėjau mergaitės ir visų nuostabai gimė mergaitė wub.gif .
Atsakyti
Žinau tokią tetulę,kuri paskaičiuoja. Man 2 kartus skaičiavo ir nė karto neapsiriko biggrin.gif
Dabar ir paskaičiuota, lauksiu rezultatų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Cocoon @ 2007 06 17, 16:27)
Žinau tokią tetulę,kuri paskaičiuoja. Man 2 kartus skaičiavo ir nė karto neapsiriko biggrin.gif
Dabar ir paskaičiuota, lauksiu rezultatų biggrin.gif

Įdomu būtų žinoti o kaip jinai paskaičiuoja biggrin.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lina444 @ 2007 06 17, 18:36)
Įdomu būtų žinoti o kaip jinai paskaičiuoja  biggrin.gif  mirksiukas.gif

Kiek žinau pagal gimimo datą ir pastojimo datą.
Kiek žinau tetukai įtakoją lytį. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Cocoon @ 2007 06 17, 20:42)

Idomiai cia... beje, gal kas netingi pasidarykit cia toki testuka tipo.. cia yra pastojimo kalendorius.. siaip kiek ziurejom visa giminei taisingai parode... tai vat idomu butu kad dar daugiau zmoniu padarytu...
Beje net pastojimo dienos sutampa ax.gif Cia tik rusu kalba... ir parasykit atsiliepimus.. geriausiai tos mamytes kurios jau turi vaikiukus smile.gif
Galima rasyt tiktai savo gimimo data be vardo ir laiko. ten visiems metams poto ismeta rezultata tik apacioje reiki metus ivesti....

http://galactica.ru/club/jonca.php
Atsakyti
QUOTE(JaunaDvynukuMamyte @ 2007 06 17, 21:45)
Idomiai cia... beje, gal kas netingi pasidarykit cia toki testuka tipo.. cia yra pastojimo kalendorius.. siaip kiek ziurejom visa giminei taisingai parode... tai vat idomu butu kad dar daugiau zmoniu padarytu...
Beje net pastojimo dienos sutampa  ax.gif Cia tik rusu kalba... ir parasykit atsiliepimus.. geriausiai tos mamytes kurios jau turi vaikiukus smile.gif
Galima rasyt tiktai savo gimimo data be vardo ir laiko. ten visiems metams poto ismeta rezultata tik apacioje reiki metus ivesti....

http://galactica.ru/club/jonca.php

Na pagal skaičiavimą mano sūnus turėjo būti mergaitė...
Atsakyti
QUOTE(Cocoon @ 2007 06 17, 19:42)

Eikit eikit, žinovės lotuliukas.gif Atspėjo tetulė. Aš irgi galiu išpranašauti bigsmile.gif 50 proc., kad tamstai gims mergytė biggrin.gif
Atsakyti