Įkraunama...
Įkraunama...

Kokie požymiai išduoda vaiko lytį?

QUOTE(Jurgiukste @ 2007 05 27, 21:04)
kol dar nezinojau, turejau tiesiog mamiska nuojauta, kad bus berniukas, sapnavau, kad turiu sunu 3 kartus, pilvas smailus, veidas grazus, zodziu visi prietarai, kad berniukas, tai paskui patvirtino kad turetu berniukas gimti  thumbup.gif o finale pamatysim 100 proc.  mirksiukas.gif

As taip pat buvau isitikinus kad berniukas tupi viduje, pilvas buvo smailus taip pat, is nugaros net nesimate, kad laukiuosi, veidelis grazus jokiu demiu, jokiu spuogu ir turiu grazuteli berniuka wub.gif
Atsakyti
QUOTE(E&E @ 2007 05 30, 22:52)
As taip pat buvau isitikinus kad berniukas tupi viduje, pilvas buvo smailus taip pat, is nugaros net nesimate, kad laukiuosi, veidelis grazus jokiu demiu, jokiu spuogu ir turiu grazuteli berniuka  wub.gif

Džiugu,kad nors kam pasitvirtina pagal visus požymius thumbup.gif
Atsakyti
Kai pastojau jauciau kad bus berniukas, jis ir gime, nors ir gydytoja pasake kad berniukas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(E&E @ 2007 05 30, 22:52)
As taip pat buvau isitikinus kad berniukas tupi viduje, pilvas buvo smailus taip pat, is nugaros net nesimate, kad laukiuosi, veidelis grazus jokiu demiu, jokiu spuogu ir turiu grazuteli berniuka  wub.gif

pas viena pazistama lygiai tokie patys pozymiai o turi mergyte blush2.gif juk sako kad su berniuku i sonus eini o su mergyte smailyn g.gif vienu zodziu kiek zmoniu tiek nuomoniu blush2.gif
Atsakyti
Kad mergytė bus sprendžiau iš švelnių judesiukų, o ir šiaip buvo kažkokia galinga nuojauta. Manęs nepykino, nėštumas buvo labai lengvas thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dvyniuke: 06 birželio 2007 - 15:37
QUOTE(Dvyniuke @ 2007 06 06, 16:37)
Kad mergytė bus sprendžiau iš švelnių judesiukų, o ir šiaip buvo kažkokia galinga nuojauta. Manęs nepykino, nėštumas buvo labai lengvas  thumbup.gif

biggrin.gif mano abudu pirmi neštumai irgi buvo labai lengvi, nei vieno karto nesupykino thumbup.gif , ir turiu du vyrukus biggrin.gif
Dabartinis neštumas buvo kažkas baisaus, pavargau per trys pirmus mėnesius nuo rytinių, pietinių ir vakarinių pykinimų, o kas ten pilvelyje gyvena dar nežinom g.gif
Atsakyti
Nuo pat pradžių planavom mergytę, vėliau nuojauta kuždėjo, paskui dakrarė pasakė, o kas bus dar nežinau blush2.gif Laukiam mergytės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Black&White @ 2007 06 09, 22:45)
Nuo pat pradžių planavom mergytę, vėliau nuojauta kuždėjo, paskui dakrarė pasakė, o kas bus dar nežinau  blush2.gif Laukiam mergytės  4u.gif

na ir kaip gi planavot g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dvyniuke @ 2007 06 06, 16:37)
Kad mergytė bus sprendžiau iš švelnių judesiukų, o ir šiaip buvo kažkokia galinga nuojauta. Manęs nepykino, nėštumas buvo labai lengvas  thumbup.gif

Kaip tik girdėjau, kad yra atvirkščiai- mergytės yra aktyvesnės pilvelyje g.gif
Atsakyti
sveikutes blush2.gif siandien vel echo dare nes maziui blogai o man inkstuose pulinys verysad.gif verysad.gif verysad.gif tad ruosiuosi i ligonine verysad.gif verysad.gif verysad.gif palinkekit man sekmes verysad.gif dabar jau nesvarbu kad berniukas bus baisu kad jam infekcija neisimestu nes sake jam irgi nera gerai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(MALUMA @ 2007 06 13, 14:49)
sveikutes  blush2.gif  siandien vel echo dare nes maziui blogai o man inkstuose pulinys  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif  tad ruosiuosi i ligonine  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif  palinkekit man sekmes  verysad.gif  dabar jau nesvarbu kad berniukas bus baisu kad jam infekcija neisimestu nes sake jam irgi nera gerai  doh.gif

Daug daug sekmės tau ir mažajam kleckiukui 4u.gif Viskas bus tvarkoje, pamatysi! Ir aš, ir man pilvelio gyventojas laikome suspaudę kumštukus už jumi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(MALUMA @ 2007 06 13, 14:49)
sveikutes  blush2.gif  siandien vel echo dare nes maziui blogai o man inkstuose pulinys  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif  tad ruosiuosi i ligonine  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif  palinkekit man sekmes  verysad.gif  dabar jau nesvarbu kad berniukas bus baisu kad jam infekcija neisimestu nes sake jam irgi nera gerai  doh.gif

KUo didžiausios tau sekmės.Jau taip nebedaug tau liko iki finišo,laikykis wub.gif Viskas bus gerai thumbup.gif
Atsakyti