Anksčiau man tas vardas, labai negražus buvo , bet prieš kelis metus susipažinau su vyriškiu vardu Viktoras, tas žmogus labai geras ir vardas man dabar gražus pasidarė Bet ne vardas žmogų puošia
Gal mazam berniukui ir per skambus, bet suaugusiam vyrui - labai grazus!
QUOTE(Ana_21 @ 2007 03 27, 16:38)
Sveikos,
Norėtųsi išgirsti nuoširdžių komentarų apie varduką VIKTORAS, Viktoriukas Įdomu sužinoti, kaip toks vardas Jums, patinka ar nelabai
Ir dar norėtųsi sužinoti, kaip manote, ar šis vardas nelabai tinka mažam vaikui? Nes išgirdau vieną pastabą, kad tai - senų ar vidutinio amžiaus vyrų vardas, visiškai netinkantis jaunam vaikinui ar berniukiui... Ką manote Jus?
Ačiū už komentarus
Norėtųsi išgirsti nuoširdžių komentarų apie varduką VIKTORAS, Viktoriukas Įdomu sužinoti, kaip toks vardas Jums, patinka ar nelabai
Ir dar norėtųsi sužinoti, kaip manote, ar šis vardas nelabai tinka mažam vaikui? Nes išgirdau vieną pastabą, kad tai - senų ar vidutinio amžiaus vyrų vardas, visiškai netinkantis jaunam vaikinui ar berniukiui... Ką manote Jus?
Ačiū už komentarus
nebutinai cia seniu vardas
toks visai nieko, juk mes visos turim savo favoritus
kadangi ir mano senelis yra Viktoras, tai man sunku mažą berniuką tokiu vardu įsivaizduot bet cia tik mano subjektyvi nuomonė
Man tai
Labas. Labai gražus man nes yra ir mūsų sąraše Ir vaikui ypač tinka
man tai nieko toks vardas,kai uzaugs bus dede viktoras. geriau nei koks vakaris,ar kipras
super vardas- ir nedaznas tarp maziuku vaiku
Man Viktoras vienas iš negražiausių vardų. Netgi labai negražus vardas
Nepatinka