Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių scenarijai

QUOTE(rosvile @ 2007 04 23, 11:08)
sveikutes,gal turit kokiu ideju kaip pazymeti stalo komendantus ka jiems iteikti,isskyrus svilpukus,kepures,gal ka idomesnio zinot smile.gif

as stalo komendantams planuoju padaryt is spalvoto kaspino tokius kaip 'ordinus',su uzrasiukais 'desine pirslio ranka' ir 'kaire pirslio ranka' ar kazka panasaus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgitasta @ 2007 04 23, 11:26)
as stalo komendantams planuoju padaryt is spalvoto kaspino tokius kaip 'ordinus',su uzrasiukais 'desine pirslio ranka' ir 'kaire pirslio ranka' ar kazka panasaus biggrin.gif

Ir kaip suprantu jie bus prisegami prie krutines?
nebloga ideja smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pakalnutė @ 2007 04 23, 11:22)
Kaškas rašė, kad darė pinigėlius. Manau turėtų gerai atrodyti ant dešimtinės jaunųjų veidai  tongue.gif per google reik ieškoti, bet pati dar tuo neužsiimiau  ax.gif
O čia tie medaliai teikiami stalo komendantams ar dar kam nors  g.gif
Bet idėja su kepurėm man patiko .Tik gal reiks pasiruošti vasarines.Mūsų vestuvės vyks prie jūros, tai turėtų gerai atrodyti  tongue.gif

jie duodami antrą dieną - geriausiems šokėjėliams, dainorėliams, komendantams, linksmiausiam sveteliui ir pan...
Atsakyti
pradejau po truputeli ruosti scenariju,tai patikekit kiek cia darbelio doh.gif
nors vestuves po keturiu menesiu,bet kad tik uztektu laiko
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2007 04 23, 12:46)
o aš vis dar sėdžiu ir laukiu kažko...  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif

geriau nelauk smile.gif ,nes as irgi maniau kad baika,bet kai pradejau tai vaje,vaje doh.gif
ir uzstrigau ties lauko zaidimais schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(rosvile @ 2007 04 23, 13:04)
geriau nelauk smile.gif ,nes as irgi maniau kad baika,bet kai pradejau tai vaje,vaje doh.gif
ir uzstrigau ties lauko zaidimais schmoll.gif

jėėzus - tikrai reik pradėt... g.gif susimėčius tik turiu viską katalogais - bet rimtai dar nieko nepradėjau kurt... ax.gif taip tingisi... blush2.gif

pažadu susiimt 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
ar visos zadat viska kas reikalinga detis i pintine, o gal turit kitu ideju 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rosvile @ 2007 04 23, 14:52)
ar visos zadat viska kas reikalinga detis i pintine, o gal turit kitu ideju 4u.gif

net neisivaizduoju,kaip dar butu galima ta dalyka pakeist. Man atrodo,kad tai pirslienes ''vizitine''. As tai tikrai,kad turesiu pintine,tik gal biski nepatogu bus ja tampyt visur g.gif .O jei kas ka gudresnio sumastysim tai pasidalinkit mintimis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2007 04 23, 12:13)
jėėzus - tikrai reik pradėt...  g.gif  susimėčius tik turiu viską katalogais - bet rimtai dar nieko nepradėjau kurt... ax.gif  taip tingisi... blush2.gif

drinks_cheers.gif ir aš... dar kartą peržiūrėjau pirmą temą, dar prisikopijavau... bet jau reik reik kažko imtis.
Tiesa pasidariau Liudijimą rolleyes.gif gal reiks stalo išpirkimui tongue.gif Pradžia nors ir labai maža yra blush2.gif
(bet skaičiau, kad viena darė su šeimos židiniu ir neužpučiamom žvakutėm, turėt gerai atrodyti)

O dėl žaidimų jaučiu reiks dar prie knygų pasėdėti g.gif turiu tokių senovinių kur ir lauko ir kambario žaidimai. Yra linksmų.Tik reik atsirinkti ax.gif

O man irgi sakė paruoš pintinę.Tik floristė ją papuoš.Dar kaškur skaičiau, kad svočia būtinai turi turėti siūlųsu adata, pėdkelnių ne sau,o jei ką jaunajai mirksiukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pakalnutė: 23 balandžio 2007 - 14:01
QUOTE(Peperoni @ 2007 04 23, 11:05)
Man įdomu, kuo galima būtų pakeist vestuvinius medalius (nes brangūs rūpūžės  blink.gif  doh.gif ) ?  g.gif

Mes tai pirkome įvairiausius suvenyrus, "Geriausiam dainininkui"- gaidį (kaina apie 4 Lt.) "Geriausiam šokėjui"- šokėjų pora (iš stiklo kaina apie 5 Lt.) "Geriausia šokėja "- balerina; "Didžiausiam pijokui"- piratas apkabines romo statinaitę; ir t.t tongue.gif Visų suvenyrų kaina panaši tarp 4 ir 6 litų. thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(rosvile @ 2007 04 23, 12:44)
pradejau po truputeli ruosti scenariju,tai patikekit kiek cia darbelio doh.gif
nors vestuves po keturiu menesiu,bet kad tik uztektu laiko

Susirinkti informaciją tai vieni niekai ax.gif tačiau, kai ją reikia sugrupuoti ir susidėlioti viską pagal eilę tada ir prasideda tikros linksmybės. g.gif doh.gif schmoll.gif
Atsakyti
Norejau paklausti,kaip tevai atnesa seimos zidini(tai yra zvake er kazkaip kitaip),patarkit smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rosvile @ 2007 04 25, 10:16)
Norejau paklausti,kaip tevai atnesa seimos zidini(tai yra zvake er kazkaip kitaip),patarkit smile.gif

Dėl šio reikaliuko geriausia pasitarti su muzikantais, vestuvių metu, nes viską jūs turėsite derinti su muzikantais, tai ir šiuo klausimu jie patars. thumbup.gif Manyčiau taip. g.gif
Atsakyti