Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių scenarijai

O kur kreiptis pirmajai pamergei ir suzinoti ka jai reikia daryti ir kaip papuosti autobusa doh.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgitasta @ 2007 04 13, 16:38)
merginos help help.gif .
ka daryt su seimos zidiniu,jei jaunikio tevai issiskyre,ir tevas gyvena su kita seima g.gif .Jei tevai uzdegines zidini,tai kazkaip keistai gautusi doh.gif  g.gif .Gal kas geru minciu turit?

As einu i vestuves kur ir jaunikio ir jaunosios tevai issiskyre ir visi turi savo puses isivaizduojat 8 tevai. Bet pasakiau kad darysiu taip, kad visur kur tevai minim dalyvauja tikri tevai, o sedi kiekvienas su savo kita puse.
Papildyta:
Tai kaip suprantu rusu kalba nieks scenariju nebeturit.
Atsakyti
QUOTE(jurgitasta @ 2007 04 13, 16:38)
merginos help help.gif .
ka daryt su seimos zidiniu,jei jaunikio tevai issiskyre,ir tevas gyvena su kita seima g.gif .Jei tevai uzdegines zidini,tai kazkaip keistai gautusi doh.gif  g.gif .Gal kas geru minciu turit?

Kai mes tuokėmės jaunosios tėvai taip pat buvo išsiskyrę ir abudu turėjo naujus partnerius, tačiau šeimos židinį tikri tėvai, kaip ir priklauso, thumbup.gif o mes jau kartu 16 metų ir nežadame skirtis. drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(Letta @ 2007 04 13, 17:27)
O gal kas turi kokių žodžių prieš Jaunąjai metant puokštę, o Jaunikiui- keliaraištį? g.gif

Senoj temoj, atrodo 47 puslapy yra žodžiai, metant jaunosios puokštę, jeigu kartais nėra parašyk į AŽ atsiųsiu tongue.gif

Tiesa jau paruošti diplomai, taigi jeigu kam reikia rašykite į AŽ savo e-mailus tai atsiųsiu. tongue.gif drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(kliovaja @ 2007 04 14, 21:48)
As einu i vestuves kur ir jaunikio ir jaunosios tevai issiskyre ir visi turi savo puses isivaizduojat 8 tevai. Bet pasakiau kad darysiu taip, kad visur kur tevai minim dalyvauja tikri tevai, o sedi kiekvienas su savo kita puse.
Papildyta:
Tai kaip suprantu rusu kalba nieks scenariju nebeturit.

Labai norėčiau padėti, tačiau neturiu kuo ir net nežinau, kur galėtum rasti, turbūt teks pačiai verstis iš lietuvių kalbos. schmoll.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
Sveikos, ieskojau tokios temos, bet neradau.. tai jei pasikartosiu, nesupykit.

Susimasciau koki vestuviu scenariju reikia sugalvoti. Pas mus nebus jokiu paprociu- pirslio karimo, buciavimosi prie stalo ir pan. Susituoksime baznycioje, poto nuvaziuosim kur i grazia vieta pasifotografuoti ir i sventimo vieta. Pas mus ir muzikantai nebus tradiciniai-vestuviniai, jie sventes neves, visu tu uzstales dainu taip pat nedainuos. Tad artimieji pradejo klausineti, koks bus sventes scenarijus, juk ne i eilini baliu ateinam pavalgyt,pagert ir pasokt....

Gal turit kokiu minciu kaip ta svente padaryti linksma,nenuobodzia,isimintina?
Atsakyti
QUOTE(GoŠa @ 2007 04 14, 23:09)
    Tiesa jau paruošti diplomai, taigi jeigu kam reikia rašykite į AŽ savo e-mailus tai atsiųsiu. tongue.gif  drinks_cheers.gif

Kaip tu uoliai ruošies blink.gif aš tai dar vis neprisiruošiu... blush2.gif kada vestuvės jums? ax.gif
p.s. mano meilas tam tavo bendram meilų sąraše biggrin.gif blush2.gif

Atsakyti
QUOTE(minilina @ 2007 04 15, 15:36)
Sveikos, ieskojau tokios temos, bet neradau.. tai jei pasikartosiu, nesupykit.

Susimasciau koki vestuviu scenariju reikia sugalvoti. Pas mus nebus jokiu paprociu- pirslio karimo, buciavimosi prie stalo ir pan. Susituoksime baznycioje, poto nuvaziuosim kur i grazia vieta pasifotografuoti ir i sventimo vieta. Pas mus ir muzikantai nebus tradiciniai-vestuviniai, jie sventes neves, visu tu uzstales dainu taip pat nedainuos. Tad artimieji pradejo klausineti, koks bus sventes scenarijus, juk ne i eilini baliu ateinam pavalgyt,pagert ir pasokt....

Gal turit kokiu minciu kaip ta svente padaryti linksma,nenuobodzia,isimintina?

oi sunkus cia variantas, nes tradicines vestuves suruosti yra paprasciausia, be to ir pavyzdziu surasti kur kas lengviau.... manau, kad reiktu gal kokiu atrakciju sveciams sugalvoti, bet kazin kaip ten be tu tradiciniu zaidimu apsieisit, pvz jaunuju valsas.... manau, kad labai grazi ideja balionus su zvakutemis sutemus leisti, turetu buti labai grazu.... gal pabandyk pasidometi uzsienio tradicijomis... manau, kad kazka neiprasto pavyktu surasti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2007 04 16, 09:17)
Kaip tu uoliai ruošies  blink.gif  aš tai dar vis neprisiruošiu... blush2.gif  kada vestuvės jums? ax.gif
p.s. mano meilas tam tavo bendram meilų sąraše  biggrin.gif  blush2.gif

Mes savo vestuves jau atbuvome beveik prieš 2 metus drinks_cheers.gif , tačiau per tą laiką, tai kompą teko valyti, tai šiaip medžiaga buvo išmėtyta, tai aš tik viską į vietas sudėliojau tongue.gif ir stengiuosi padėti kitiems , kuriems reikia mano pagalbos 4u.gif , nes žinai, koks tas darbas nelegvas ir kad laiko labai trūksta, netgi pradėjus ruoštis prieš pusmetį. doh.gif O jeigu laiko dar mažiau, tai beveik katastrofa. triniti.gif gun_bandana.gif
Atsakyti
QUOTE(GoŠa @ 2007 04 16, 12:08)
Mes savo vestuves jau atbuvome beveik prieš 2 metus drinks_cheers.gif , tačiau per tą laiką, tai kompą teko valyti, tai šiaip medžiaga buvo išmėtyta, tai aš tik viską į vietas sudėliojau  tongue.gif  ir stengiuosi padėti kitiems , kuriems reikia mano pagalbos 4u.gif , nes žinai, koks tas darbas nelegvas ir kad laiko labai trūksta, netgi  pradėjus ruoštis prieš pusmetį. doh.gif O jeigu laiko dar mažiau, tai beveik katastrofa. triniti.gif  gun_bandana.gif

Supratau biggrin.gif aš tik susidėliojus viską katalogais... o vestuvės liepos gale... nu bet neina niekaip susikaupt pradėt kažką rimtai daryt... blush2.gif visada man taip - tempiu iki paskutinės akimirkos... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(GoŠa @ 2007 04 14, 22:09)
Senoj temoj, atrodo 47 puslapy yra žodžiai, metant jaunosios puokštę, jeigu kartais nėra parašyk į AŽ atsiųsiu tongue.gif

Dėkui, radau ten eilėraštuką 4u.gif Tik va aš norėčiau kažkokių žodžių, kuriais visiems pristatomas tas puokštės metimas... Net nežinau, kaip paaiškinti unsure.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(sorciere @ 2007 02 04, 22:44)
Labai seniai buvau ilindus pas jus , matau jau kazkas pasidarbavo ir pakeite slaptazodi smile.gif
niu dasr karta
pasijungimo puslapis
El pastas -vestuvems@hotbox.ru
slaptažodis-supermama

o čia jau vėl pakeista ar kaip? Neatsidaro g.gif

Sveikutės 4u.gif Ir aš jungiuos į būrelį. Mes 0707 eisim piršliaut į sesers vestuves cool.gif Prašė tik būt liūdininkais, bet kai sutikom, tai jau reik visko ir scenarijaus ir žaidimų .... o mano galva tuščia ir širdis dar uždaryta ..
Tai pradėjau skaitinėti , rinktis medžiagą...Kažkaip reik pervirti per savo ,,katiliuką" ir sau pritaikyti.
O va dėl antros dienos g.gif Tai visai nenoriu tų piršlio korimo ceremonijų, nepatinka man jos schmoll.gif

Ir apsirengimas dar doh.gif Labai suknelė patiko tos temos pabaigoje kur buvo įkelta, bet kaina irgi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(GoŠa @ 2007 04 16, 13:08)
Mes savo vestuves jau atbuvome beveik prieš 2 metus drinks_cheers.gif , tačiau per tą laiką, tai kompą teko valyti, tai šiaip medžiaga buvo išmėtyta, tai aš tik viską į vietas sudėliojau  tongue.gif  ir stengiuosi padėti kitiems , kuriems reikia mano pagalbos 4u.gif , nes žinai, koks tas darbas nelegvas ir kad laiko labai trūksta, netgi  pradėjus ruoštis prieš pusmetį. doh.gif O jeigu laiko dar mažiau, tai beveik katastrofa. triniti.gif  gun_bandana.gif

tas tai teisybe,kad laiko trukumas,nors vestuves dar uz poros menesiu, o kai dar vaikai zuja aplink ir neduoda ramybes klausinedami kas cia,o kam sitas,o kodel taip,tai is vis nusisaut galima doh.gif .
Gosa,bet tu ir saunuole. Gerbiu ir zaviuosi tokiais zmonemis,kurie netaupydami savo laiko,dalinasi patirtim ir patarimais thumbup.gif 4u.gif .
Beje apie kokius tu diplomus kalbejai?

Mes planuojam pridaryt staigmenu jauniesiems,ir kazkuria prasme kompensuot tai,ko nebuvo per musu vestuves smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurgitasta: 16 balandžio 2007 - 13:00
QUOTE(ssandrutee @ 2007 04 16, 11:26)
oi sunkus cia variantas, nes tradicines vestuves suruosti yra paprasciausia, be to ir pavyzdziu surasti kur kas lengviau.... manau, kad reiktu gal kokiu atrakciju sveciams sugalvoti, bet kazin kaip ten be tu tradiciniu zaidimu apsieisit, pvz jaunuju valsas.... manau, kad labai grazi ideja balionus su zvakutemis sutemus leisti, turetu buti labai grazu.... gal pabandyk pasidometi uzsienio tradicijomis... manau, kad kazka neiprasto pavyktu surasti  thumbup.gif

na reikes bandyt pasidomet. Bet kiek pastebiu daug kas jau nebenori tu visu tradiciniu zaidimu uz stalo.. bet ir nesinori kad sveciai sedetu be jokio uzimtumo, kaip eilinej vakarienej su sokiais..
Atsakyti