Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių scenarijai

ir dar kuom galima pakeisti jaunajai skarele ir prijuoste,o jaunikiui kepure. gal kas kitaip darete?
Atsakyti
Mes tai vainikelio kelis lapelius simboliskai pries 12val. sudeginom,o visa pati vainikeli idejom i skrynute saugojimui wub.gif nes pagal senoves paprocius rutu vainikelis saugo namus nuo piktu akiu ir prisaukia gerasias dvasias,taip pat senovej moteris susirgus vaikuciams skindavo po kelis sudziovinto vainikelio lapelius ir virdavo arbata,sako taip liga greiciau praeidavo.... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2007 06 01, 12:40)
Ki
del kocelu ir samciu - dar nemasciau... nelabai naujoviskesniu daiktu rasi - indaploves ir virtuvinio kombaino gi nedovanosi  lotuliukas.gif

Butent drinks_cheers.gif
Mes per vestuves gavome kačergą, ir dar kažkokį raštą prie to. - dabar kabo virtuvėje ant vamzdžio, bet man visai smagu kartais - pasižiūriu į ją ir prisimenu vestuves smile.gif
Papildyta:
QUOTE(rosvile @ 2007 06 01, 14:02)
ir dar kuom galima pakeisti jaunajai skarele ir prijuoste,o jaunikiui kepure. gal kas kitaip darete?

Aš tai paliksiu šią tradiciją - ir viską pati darysiu, o vietoje kepurės tikriausiai pirksime šiaudinę skrybėlę.
Gali iš viso atsisakyti, jei nepatinka. Jei šį ritualą darytum jauniesiems išvykstant nakvoti, tai kažkas siūlė padovanoti jaunajai naktinukus, o jaunajam apatinius, na bet čia visai kita prasmė... Žodžiu, čia arba tinka, arba meti lauk arba ieškai šiuolaikinio atitikmens. mirksiukas.gif Na šeimininkui šiais laikais gal tiktų kompiuteris, o šeimininkei - net nežinau - vis viena moteris įsivaizduojama kaip šeimos židinio saugotoja.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lekstina: 01 birželio 2007 - 14:17
Labutis visoms Lietuviškom raidėm rašančiom kaip ir reikalaujama forume.

Na ir kaip galima degint vainikėlį iš vakaro dar vadinamai "cielkutei". Jei jau su vainikėliais užsiimat tai tik ryte po nakties. Tik neužmėtykit manęs dabar akmeni už tokį pasakymą blush2.gif

IR NERAŠYKIT MAN VISOS DĖL TOS LOTERIJOS NES DAR KARTĄ SAKAU MAN PAČIAI JOS REIKIAAAA. Nes jau paštas užsikišęs dė prašymų. Jeigu aš pati turėčiau, čia viešai į forumą įkelčiauuu.

O vainikėlis pas mane cielas stovi dėžutėj, sudegino tik mano mergautinės pavardės pirmą raidę. Čia aš pati buvau sugalvojus tolį dalyką. Kaip tik parvyksim ir kaip skaitys dokumentus kad tokia jaunoji patapo iš ytės į ienę. Ir mano tą raidelę sudegino, ir liko tik mano su vyru raidės vardų ir jo pavardės raidė kaboti. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(flakita @ 2007 04 06, 05:59)
Labas rytas  blush2.gif
Viena forumiete man buvo atsiuntus visokius scenarijus, ir vaakr viena labai faina radau.. jokiu eiliu, jokiu kvailu zodziu.. pakankamai viskas taip kaip as norejau blush2.gif  Tai vienas dalykas man patiko, kur tikrai nesu girdejus.. pries islydint is namu, ant jaunosios batelio pasiraso pamerges, kurios vardas labiausiai nusitrins, ta pirma istekes  thumbup.gif  paskui batas tikrinamas pries metant puokste, tai vat sita ideja man patiko labai thumbup.gif

Gal galetum ir man imesti ta faina scenariju? Pati sau organizuojuosi vestuves, tai net nezinau nuo ko pradeti. Vestuves mazutes ir trumputes: ceremonija baznycioj, fotografavimas gamtoj ir vakariene. Patys planuojam apie septinta vakaro pakilti ir isvaziuoti...
Atsakyti
QUOTE(rosvile @ 2007 06 01, 15:02)

Mes visai neseniai praejom pirsliu kriksta smile.gif . Jaunoji labai prase, kad nebutu tos skareles ir prijuostes. Ir man ekspomtu i galva sove mintis, kuri jaunuosius per vestuves tiesiog suzavejo bigsmile.gif . Jaunajai buvo padovanoti plauku suktukai, kaip siuolaikinei moteriai, kuriuos ji turetu speti paslepti pries griztant vyrui, bet atrodyti jam grizus kaip is kirpyklos mirksiukas.gif ir seksualus chalaciukas. Su kuriuo vyras ja pamates pamirstu visas dienos problemas ir noretu greiciau eiti i lova smileysex.gif . O jaunajam iteikem statybines pirstines ir plaktuka, kad butu pradzia savo namo statybai. Gal kam patiks si ideja
Atsakyti
verysad.gif labas rytas visiems...as sian jauciuos baisiau nei jaunuoji...4 ryto prabudau...smile.gif as sian pirsliauju...kaip baisuuuuuuuuu
koks durnas jausmas...leksiu tuoj i kirpykla..su brendziu (ant drasos)...dar reikia paskaityti eiles...kad nepraded migcioti....
psio, lekiu jaudintis toliau, o jus visi kumscius uz mane laikykite blush2.gif blink.gif 4u.gif
Atsakyti
laba 4u.gif
perskaičiau visa tema, esiu sena nagrinėti 4u.gif

nuo vakar taip ir negaliu atsigauti - brolis kviečia svočiaut jo vestuvėse po 6sav blink.gif , suprantu kad atsisakyti butų labai negražu, vyras visa kelia namo bambėjo kad jis ne kompanijų siela ir t.t. o dar mūsų mažoji panelė kurios nebus kur dėti, nes mano mama tądien šves 65m jubiliejų, kuri vienintelė galėtų ją prižiūrėti ........ 4u.gif
o dar lietviškai - rušiškos tradicijos g.gif
žodžiu vakar užmigti negalėjau schmoll.gif

sėkmės visoms svočiutėms ir piršlienėms 4u.gif

QUOTE(Peperoni @ 2007 06 01, 12:40)
del kocelu ir samciu - dar nemasciau... nelabai naujoviskesniu daiktu rasi - indaploves ir virtuvinio kombaino gi nedovanosi  lotuliukas.gif

pagalvojau gal žaislinių tokių būva???? g.gif iš kokių barbės ar kt rinkinių g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lauma: 03 birželio 2007 - 11:37
na mano vyras kalbus, bet dideliose kompanijose nemėgėjas reikštis, o ir jumoras jo g.gif na reikia biški košės galvoj turėt, kad suprastum lotuliukas.gif tai irgi nesidžiaugė, o dar pats įsiprūdino, nes manęs nepaklausė doh.gif bet nieko pašnekėjo gražiai, aišku laikėsi to pagrindo, kuris buvo scenarijuj, bet pamiršęs ką labai gerai išsisukdavo drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(lylu @ 2007 06 02, 05:58)
verysad.gif labas rytas visiems...as sian jauciuos baisiau nei jaunuoji...4 ryto prabudau...smile.gif as sian pirsliauju...kaip baisuuuuuuuuu
koks durnas jausmas...leksiu tuoj i kirpykla..su brendziu (ant drasos)...dar reikia paskaityti eiles...kad nepraded migcioti....
psio, lekiu jaudintis toliau, o jus visi kumscius uz mane laikykite  blush2.gif  blink.gif  4u.gif

laukiam nesulaukiam suzinoti kaip tau sekesi smile.gif ax.gif greiciau pasidalink ispudziais, pamokymais ir nesekmem blush2.gif
Atsakyti
Jei dovanojote jauniesiems taures ką graviravote ant jų g.gif
Atsakyti
QUOTE(pakalnutė @ 2007 06 04, 09:26)
Jei dovanojote jauniesiems taures ką graviravote ant jų  g.gif

apie jaunųjų taures yra atskira tema "Ar puošiate jaunųjų taures?" http://www.supermama...?...9587&st=336
Atsakyti