QUOTE(Peperoni @ 2007 05 31, 11:43)
Svočiutės - aš dabar su tokiu smulkmenišku klausimu... ant kokio popieriaus darot piršlio testamentą? ta prasme tą ritinį... mano vyras pasiūlė nusipirkt tapetų ruloną... dar mačiau ant wc popieriaus - bet man kažkaip gal dar yra kokių variantų?
tapetas, bus sunkus laikyti gal geriau ant faksinio popieriaus ritinėlio
Papildyta:
QUOTE(jurgitasta @ 2007 05 31, 11:52)
Sveikos svociutes
Turiu galvos skausma su seimos zidiniu.
Jaunosios tevelis mires, o jaunojo tevai issiskyre. Nu ten tokia situacija,kad jaunikis su tevais nelabai bendrauja,ir siaip visokiu marazmu su jo tevais yra buve (as asmeniskai tai net nelabai juos buciau i vestuves kvietus,bet cia jau jo paties reikalas) Tai net nelabai isivaizduoju,kaip cia issisukt su tuo reikalu . Is sono sulaukiu pasiulymu nekreipt i ju praeiti demesio ir seimos zidini uzdegt kaip iprasta,bet man tas dalykas juodai nelimpa . Ga kas mestels kokia mintele?
Turiu galvos skausma su seimos zidiniu.
Jaunosios tevelis mires, o jaunojo tevai issiskyre. Nu ten tokia situacija,kad jaunikis su tevais nelabai bendrauja,ir siaip visokiu marazmu su jo tevais yra buve (as asmeniskai tai net nelabai juos buciau i vestuves kvietus,bet cia jau jo paties reikalas) Tai net nelabai isivaizduoju,kaip cia issisukt su tuo reikalu . Is sono sulaukiu pasiulymu nekreipt i ju praeiti demesio ir seimos zidini uzdegt kaip iprasta,bet man tas dalykas juodai nelimpa . Ga kas mestels kokia mintele?
pas mus šiauliuose, metrikacijos biure duoda šiokį tokį šeimos židinį, tai jei ir kituose taip, galima palikti degti jau gautą židinį, arba nuo gautojo uždegti naują na jei su tėvais netvarka, tai gal gali kokie seneliai atiduoti tą ugnelę, arba krikšto tėvai na arba dar galima pvz. visiems svečiams išdalinti po mažą žvakelę, kad užsidegtų ir tada jau tą židinį uždegtų piršliai, sugalvoti tam tinkamus žodžius apie šeimos židinį ir dar dadėti, kad kiekvienas čia esantis įneša dalelę savosios ugnelės į jūsų šeimos židinį ar pan.