Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių scenarijai

QUOTE(Peperoni @ 2007 05 31, 11:43)
Svočiutės - aš dabar su tokiu smulkmenišku klausimu... ax.gif   ant kokio popieriaus darot piršlio testamentą? ta prasme tą ritinį... ax.gif mano vyras pasiūlė nusipirkt tapetų ruloną... biggrin.gif  dar mačiau ant wc popieriaus - bet man kažkaip  schmoll.gif  gal dar yra kokių variantų? ax.gif

tapetas, bus sunkus laikyti mirksiukas.gif gal geriau ant faksinio popieriaus ritinėlio
Papildyta:
QUOTE(jurgitasta @ 2007 05 31, 11:52)
Sveikos svociutes 4u.gif
Turiu galvos skausma doh.gif su seimos zidiniu.
Jaunosios tevelis mires, o jaunojo tevai issiskyre. Nu ten tokia situacija,kad jaunikis su tevais nelabai bendrauja,ir siaip visokiu marazmu su jo tevais yra buve g.gif (as asmeniskai tai net nelabai juos buciau i vestuves kvietus,bet cia jau jo paties reikalas) Tai net nelabai isivaizduoju,kaip cia issisukt su tuo reikalu g.gif. Is sono sulaukiu pasiulymu nekreipt i ju praeiti demesio ir seimos zidini uzdegt kaip iprasta,bet man tas dalykas juodai nelimpa doh.gif . Ga kas mestels kokia mintele? blush2.gif

pas mus šiauliuose, metrikacijos biure duoda šiokį tokį šeimos židinį, tai jei ir kituose taip, galima palikti degti jau gautą židinį, arba nuo gautojo uždegti naują smile.gif na jei su tėvais netvarka, tai gal gali kokie seneliai atiduoti tą ugnelę, arba krikšto tėvai smile.gif na arba dar galima pvz. visiems svečiams išdalinti po mažą žvakelę, kad užsidegtų ir tada jau tą židinį uždegtų piršliai, sugalvoti tam tinkamus žodžius apie šeimos židinį ir dar dadėti, kad kiekvienas čia esantis įneša dalelę savosios ugnelės į jūsų šeimos židinį ar pan.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo akbr: 31 gegužės 2007 - 12:00
QUOTE(jurgitasta @ 2007 05 31, 12:52)
Sveikos svociutes 4u.gif
Jaunosios tevelis mires, o jaunojo tevai issiskyre. Nu ten tokia situacija,kad jaunikis su tevais nelabai bendrauja,ir siaip visokiu marazmu su jo tevais yra buve g.gif (as asmeniskai tai net nelabai juos buciau i vestuves kvietus,bet cia jau jo paties reikalas) Tai net nelabai isivaizduoju,kaip cia issisukt su tuo reikalu g.gif. Is sono sulaukiu pasiulymu nekreipt i ju praeiti demesio ir seimos zidini uzdegt kaip iprasta,bet man tas dalykas juodai nelimpa doh.gif . Ga kas mestels kokia mintele? blush2.gif

o gal tokiu atveju kažkaip išvartyt, kad jie patys tą židinį įžiebtų... g.gif tarkim svočia gali įteikti 2 šventintas žvakes ir pasakyt kažką panašaus, kad gyvenimas šventas būtų ar pan... g.gif
na čia mano toks pamąstymas - bet gal padės... ax.gif
Papildyta:
QUOTE(akbr @ 2007 05 31, 12:59)
tapetas, bus sunkus laikyti  mirksiukas.gif  gal geriau ant faksinio popieriaus ritinėlio

tai ne visą tą ruloną naudotumėm - tik tiek, kiek tam raštui reik... ax.gif

o faksinis labai plonas, persišvies visi raštai... unsure.gif
Atsakyti
Aciu Peperoni ir Akbr uz pagalba,pravers kuri nors tongue.gif .
O dabar sugalvojau toki dalyka,kad nelabai zinau is kurios puses turi buti pirsliai: pirslys prie jaunojo,o pirsliene prie jaunosios g.gif . Ar kaip kitaip?
Atsakyti
QUOTE(jurgitasta @ 2007 05 31, 14:13)
O dabar sugalvojau toki dalyka,kad nelabai zinau is kurios puses turi buti pirsliai: pirslys prie jaunojo,o pirsliene prie jaunosios g.gif . Ar kaip kitaip?

Turi omeniuose prie stalo ar kaip? g.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgitasta @ 2007 05 31, 13:13)

bile tik mačytų mirksiukas.gif

o dėl sėdėjimo, tik nesėskit su piršliu atskirai t.y. jaunieji per vidurį, nes negalėsit nei pasitarti, o bus ką reiks ir kartu daryti ar kokį daiktą paduoti, tai bus begalo nepatogu mirksiukas.gif
Atsakyti
cia jus klausiate, kaip turetu sedeti? as macius vestuves pirslius sedincius ir prie jaunosios ir prie jaunojo, bet tikrai kartu g.gif
Atsakyti
Ne ne merginos,as ne apie sedejima prie stalo smile.gif .Turiu galvoj einant i metrikacija ir i baznycia. Ar pirsliai po jaunuju turetu eiti? Bet vistiek neaisku ar as is desines pirsliui? Pati susipainiojau ir dar itariu jus supainiojau doh.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgitasta @ 2007 05 31, 14:19)
Ne ne merginos,as ne apie sedejima prie stalo smile.gif .Turiu galvoj einant i metrikacija ir i baznycia. Ar pirsliai po jaunuju turetu eiti? Bet vistiek neaisku ar as is desines pirsliui? Pati susipainiojau ir dar itariu jus supainiojau doh.gif  4u.gif

Piršliai visada eina po jaunųjų, o kas prie ko - tuoj surasiu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jurga1985 @ 2007 05 31, 11:23)
gal galit ka nors idomaus pasiulyt isperkant jaunaja, kai ja pagrobs?is anksto aciu

kai mes buvom draugu vestuvese ten ten jaunaji blink.gif pagrobe, tai man tai nelabai patiko
Atsakyti
ai, tai tada uz jaunuju ir pirslys pirslienei is desines????? atrodo taip blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaidoska: 31 gegužės 2007 - 13:23
QUOTE(jurgitasta @ 2007 05 31, 13:52)
Sveikos svociutes 4u.gif

na pirmiausia reikėtų pasitart su jaunaisiais kaip jie nori, o šiaip tai tokioj situacijoj aš susirasčiau ar susikurčiau gražius žodžius apie naują šeimos židinį, kad dabar jie jį užkurs ir lai jis niekada neužgęsta, duočiau žvakes ir...

QUOTE(jurgitasta @ 2007 05 31, 15:13)

santuokos rūmuose ir bažnyčioj suvadovauja darbuotojai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidoska @ 2007 05 31, 13:22)
ai, tai tada uz jaunuju ir pirslys pirslienei is desines????? atrodo taip  blush2.gif

man ir rodos, kad taip, o jaunieji atvirkščiai smile.gif
Atsakyti