Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių scenarijai

QUOTE(flakita @ 2007 04 06, 08:59)
Labas rytas  blush2.gif
Viena forumiete man buvo atsiuntus visokius scenarijus, ir vaakr viena labai faina radau.. jokiu eiliu, jokiu kvailu zodziu.. pakankamai viskas taip kaip as norejau blush2.gif  Tai vienas dalykas man patiko, kur tikrai nesu girdejus.. pries islydint is namu, ant jaunosios batelio pasiraso pamerges, kurios vardas labiausiai nusitrins, ta pirma istekes  thumbup.gif  paskui batas tikrinamas pries metant puokste, tai vat sita ideja man patiko labai thumbup.gif

gal gali atsiusti ir man ramintaka@yahoo.com
Atsakyti
QUOTE(rosvile @ 2007 05 30, 20:50)
mes pirsliausime tradicinese ,lietuviskose vestuvese,tai manau tie diplomai tikrai nepamaisys smile.gif

a na tada galbūt smile.gif
Atsakyti
gal galit ka nors idomaus pasiulyt isperkant jaunaja, kai ja pagrobs?is anksto aciu
Atsakyti
gal galit papasakot kada ir kaip tevai perduoda seimos zidini?Ar nuo zvakes pridega ar kitaip viakas vyksta?
Atsakyti
na man atrodo, kad jie jau turetu inesti deganti g.gif
Atsakyti
Dabar, mielos mamos, prašau atnešti iš savo šeimų aukuro ugnies kibirkštėlę ir uždegti savo vaikų šeimos židinį
tai kad pas mane tokie zodziai yra tai as suprantu kad tevai kazkaip nuo savo ugnies uzdega jauniesiems g.gif
Atsakyti
QUOTE(rosvile @ 2007 05 31, 11:55)
Dabar, mielos mamos, prašau atnešti iš savo šeimų aukuro ugnies kibirkštėlę ir uždegti savo vaikų šeimos židinį
tai kad pas mane tokie zodziai yra tai as suprantu kad tevai kazkaip nuo savo ugnies uzdega jauniesiems g.gif

Kiek mačiau - tai abiejų jaunųjų tėvai užsidega žvakes (kitur fakelus mirksiukas.gif - priklausomai nuo ceremonijos) ir jomis uždega židinį mirksiukas.gif

tik nžn kas turi jomis pasirūpinti iš tikro... gražiausia ko gero būtų, kad tėvai patys tas žvakes turėtų... bet gali, manau - ir svočia duot...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 31 gegužės 2007 - 11:07
na, as viena karta maciau, kaip tevai iejo nesdami, tas tabletines zvakeles, o pas jaunuosius buvo zidinys? g.gif
o su didelem zvakem, kazkaip neissivaizduoju schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidoska @ 2007 05 31, 12:08)
na, as viena karta maciau, kaip tevai iejo  nesdami, tas tabletines zvakeles, o pas jaunuosius buvo zidinys?  g.gif
o su didelem zvakem, kazkaip neissivaizduoju  schmoll.gif

Priklauso nuo ceremonijos, nuo židinio, nuo piršlių fantazijos - jokių griežtų taisyklių nėra mirksiukas.gif čia jau kaip kam patinka wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2007 05 31, 12:12)
Priklauso nuo ceremonijos, nuo židinio, nuo piršlių fantazijos - jokių griežtų taisyklių nėra  mirksiukas.gif čia jau kaip kam patinka wink.gif

drinks_cheers.gif butent drinks_cheers.gif As maciau atvirksciai blush2.gif Su ilgomis graziomis zvakemis uzdege zidini blush2.gif Cia kaip kas sumasto,taip ir daro 4u.gif
Atsakyti
Svočiutės - aš dabar su tokiu smulkmenišku klausimu... ax.gif ant kokio popieriaus darot piršlio testamentą? ta prasme tą ritinį... ax.gif mano vyras pasiūlė nusipirkt tapetų ruloną... biggrin.gif dar mačiau ant wc popieriaus - bet man kažkaip schmoll.gif gal dar yra kokių variantų? ax.gif
Atsakyti
Sveikos svociutes 4u.gif
Turiu galvos skausma doh.gif su seimos zidiniu.
Jaunosios tevelis mires, o jaunojo tevai issiskyre. Nu ten tokia situacija,kad jaunikis su tevais nelabai bendrauja,ir siaip visokiu marazmu su jo tevais yra buve g.gif (as asmeniskai tai net nelabai juos buciau i vestuves kvietus,bet cia jau jo paties reikalas) Tai net nelabai isivaizduoju,kaip cia issisukt su tuo reikalu g.gif. Is sono sulaukiu pasiulymu nekreipt i ju praeiti demesio ir seimos zidini uzdegt kaip iprasta,bet man tas dalykas juodai nelimpa doh.gif . Ga kas mestels kokia mintele? blush2.gif
Atsakyti