Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių scenarijai

QUOTE(welkom1 @ 2007 05 15, 15:24)
rasyk atvirai, nieko cia tokio

QUOTE(fantazija @ 2007 05 15, 15:27)
vidagrigaliuniene@gmail.com
na labai tikiuosi, kad nenubaus...

Nesutinku su welkom1 mirksiukas.gif

forume nubaust tai nieks nenubaus, bet būsite nubaustos spam'u - t.y. visokiais pasiūlymais pirkti viagrą, didinti penį ir pan... biggrin.gif tongue.gif
taip kad skelbdamos viešai savo meilus vietoje @ ženkliuko rašykit groteles arba žvaigždutę wink.gif pvz. manomeilas*mail.com
tokiu atveju automatinės programos filtruojančios įvairius forumus neužfiksuos jūsų adreso, kaip pašto wink.gif

tikiuos, kad suprantamai paaiškinau 4u.gif
Atsakyti
nuostabu, kokių šaunių dalykėlių radau... AČIŪ AČIŪ AČIŪ

O dabar pasidalinsiu tokiu pastebėjimu iš vienų vestuvių, kuriose teko dalyvaut kaip paprastam dalyviui... taigi nei svočia, nei piršlys matyt kaip reikiant nesiruošė tokioms atsakingoms pareigoms... atsivertę scenarijų ieškojo žodžių (prisipažino, kad scenarijų gavo tik prieš dieną), nesuskaitė... kažkoks košmariškas vaizdas... jau nebekalbu apie linksmus žaidimus, kažkokias tradicijas... ką ten... vaizdelis tikrai nekoks...
Atsakyti
QUOTE(Bjarke @ 2007 05 16, 10:07)
Labas:) Turiu toki klausimą: kada geriau teikti janavedžiams dovanos??? kai tik atvažiuoja į restoraną ar vėliau???

kiek buvau vestuvėse, tai dovanos teikiamos arba prie Rotušės (bet tai tikrai nėra gerai, nes apkrauna jaunuosius papildomu bagažu schmoll.gif ) arba atvykus į puotos vietą - t.y. po sutikimo ceremonijos... po dovanų įteikimo, dažniausiai, svečiai fotografuojasi su jaunaisiais mirksiukas.gif

QUOTE(fantazija @ 2007 05 16, 11:58)
nuostabu, kokių šaunių dalykėlių radau... AČIŪ AČIŪ AČIŪ

O dabar pasidalinsiu tokiu pastebėjimu iš vienų vestuvių, kuriose teko dalyvaut kaip paprastam dalyviui... taigi nei svočia, nei piršlys matyt kaip reikiant nesiruošė tokioms atsakingoms pareigoms... atsivertę scenarijų ieškojo žodžių (prisipažino, kad scenarijų gavo tik prieš dieną), nesuskaitė... kažkoks košmariškas vaizdas... jau nebekalbu apie linksmus žaidimus, kažkokias tradicijas... ką ten... vaizdelis tikrai nekoks...

vargšai jaunieji verysad.gif iš kur tokių neatsakingų žmonių atsiranda blink.gif doh.gif
Atsakyti
schmoll.gif g.gif man jau stogas vaziuoja...liko 2 savaites iki vestuviu...atrodo zinau viska kaip darysiu,bet taip nera...baigineju jau scenariju...liko suformuoti kur kokie zaidimai...
pavargau-svelniai pasakyta, ypac atsirado toks jausmas, kad man vienai sios vestuves reikalingos...jaunieji net nesirupina...tuo labiau, kad beveik jokiu muzikantu nebus:(((((
Kai pilnai paruosiu scenariju, galesiu kam ir atsiusti, gal pades
Atsakyti
QUOTE(lylu @ 2007 05 16, 12:03)
schmoll.gif  g.gif  man jau stogas vaziuoja...liko 2 savaites iki vestuviu...atrodo zinau viska kaip darysiu,bet taip nera...baigineju jau scenariju...liko suformuoti kur kokie zaidimai...
pavargau-svelniai pasakyta, ypac atsirado toks jausmas, kad man vienai sios vestuves reikalingos...jaunieji net nesirupina...tuo labiau, kad beveik jokiu muzikantu nebus:(((((

mes būtųmėm dėkingos thumbup.gif

jo - sunku, kai jaunieji nesidomi... unsure.gif ačiū dievui mūsiškiai atrodo iniciatyvūs thumbup.gif o ir su muzikantais derinsim scenarijų thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(lylu @ 2007 05 16, 12:03)
schmoll.gif  g.gif  man jau stogas vaziuoja...liko 2 savaites iki vestuviu...atrodo zinau viska kaip darysiu,bet taip nera...baigineju jau scenariju...liko suformuoti kur kokie zaidimai...

Nesijaudink, visas tas nerimas praeis, kai tik prasidės vestuvės. tongue.gif Jeigu viską ruošei pati prieš pora dienų viską dar kartą perskaityk ir iki vestuvių padėk į šoną, o vestuvių dieną viskas eis kaip iš pypkės. thumbup.gif
Atsakyti
man tai iki vestuviu dar 4 men.as jau stresuoju kaip viska spesiu.pradejau ruostis scenariju ir taip sunku viska susideliot pagal save. o apsijuokti pries 50 sveciu tikrai nesinori. o dar visokiu menkniekiu prisipirkt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ciukcia @ 2007 05 16, 08:22)
Labai bijau to pirsliavimo, bijau kad gerai nepasiruosiu ir jaunieji negaus to ko tikejosi sad.gif

Va va... Šito ir aš bijau unsure.gif Nors ramina, kad viskas bus gerai, kad visi svečiai savi ir paprasti, vistiek neramu... O kai dar Jaunieji pasako, kad visiškai pasitiki tavimi, ir kad žino, jog viskas ką padarysi bus puiku, dar didesnis atsakomybės akmuo užkrenta... Baisu scare.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2007 05 16, 09:34)
Nesutinku su welkom1 mirksiukas.gif

forume nubaust tai nieks nenubaus, bet būsite nubaustos spam'u - t.y. visokiais pasiūlymais pirkti viagrą, didinti penį ir pan...  biggrin.gif  tongue.gif 
taip kad skelbdamos viešai savo meilus vietoje @ ženkliuko rašykit groteles arba žvaigždutę wink.gif pvz. manomeilas*mail.com
tokiu atveju automatinės programos filtruojančios įvairius forumus neužfiksuos jūsų adreso, kaip pašto wink.gif

tikiuos, kad suprantamai paaiškinau  4u.gif

O su tom grotelėm ir žvaigždutėm tu gerai patarei thumbup.gif norėjau persiųsti info, o man rodo, kad kažkas negerai, tai tik paskui pastebėjau tas groteles. doh.gif tongue.gif
Atsakyti
Su giliu liūdesiu širdyse ir ašaromis akyse pranešame, kad š.m. rugpjūčio 20 d. užkrečiama ir nepagydoma liga, diagnozė „Meilė“, išplėšė iš mūsų tarpo artimą ir brangų draugą – Alvydą.
Taip būdamas užsigrūdinęs ir stiprus fiziškai organizmas, neatsispyrė meilės bacilai ir taip 3 metus pasikankinusį jaunuolį meilės liga paguldė ant menčių.
Visos mūsų pastangos gelbėti Alvydą buvo bevaisės, nes liga jau įsisenėjusi ir nepagydoma. Meilė išplėšė iš mūsų tarpo šaunų draugą, artimą bičiulį. Jo šviesus prisiminimas ilgai išliks pašokdintų mergelių ir apleistų draugų širdyse.

Su giliu susijaudinimu ir skausmu kairiame šone pranešame, kad š.m. rugpjūčio 20 d., po baisios užkrečiamos ligos vardu „Meilė“, pačiame jaunų dienų žydėjime mums brangi ir miela Rasa neatlaikė vis besikartojančių ir gilėjančių ligos priepuolių, krito Alvydui į glėbį. Nors medicina yra pažengusi stipriai į priekį ir pasiekusi žymių laimėjimų, bet dar nerado vaistų baisiam meilės susirgimui sušvelninti.
Jau nelakstys Rasa į šokius, kinus bei koncertus, o šeštadienio vakarais skalbs, lygins savo brangaus Alvydo marškinius, lipdys cepelinus jo mėgstamus ir lauks grįžtančio.
Atsakyti
aš pradėjau rašyt scenarijų ir iškart strigau... unsure.gif
turiu gal 17 scenarijų ir visuose jaunojo išleidimas prasideda žodžiais "išauginote tvirtą, gražų, protingą vyrą..." lotuliukas.gif
žodžiu, tai kas sklando internete - yra tik keliais žodeliais ar kableliais besiskiriantys variantai... unsure.gif
teks sėst kurią naktį, pasikviest kūrybines fėjas ir rašyt savo kūrinį... biggrin.gif
Atsakyti
Aš dar galvojau, negi Piršliai neturi prisistatyti svečiams g.gif Per visus turimus scenarijus perbėgau, ir niekur neradau unsure.gif Tai teko pačiai įterpinėti prisistatymą rolleyes.gif
Atsakyti