Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių scenarijai

g.gif Padėkite, prašau....
Jau visai susimakalavau, kaip geriau su tuo scenarijumi. Tai jeiguu sėdame apie 19 val. prie stalo, tai kiek maždaug žmonės išsėdi pirmąjį užsėdimą. Ką aš spėsiu padaryti per patį pirmąjį užsėdimą?
Nepykit, gal ir juokingi klausiu, bet visai pradėjau nervintis. Jaunieji nori, kad
"ilgiausių metų" giedotume pradžioje, o 12 val. - šeimos židinys. Ar reikia dar antrą kartą dainuoti " Ilgiausių metų"12 val.?
Ar su visais žaidimais turėčiau pabaigti iki 12val., kas liečia jaunuosius(pareigos, biudžetas ir t.t.), ar dar žmonės pajėgs ir po 12val klausyti, žiūrėti. Na suprantu, kad tai individualu, bet iš patirties kaip....
O kada būna jaunųjų valsas?
Kada padėka tėvams?
Pradžioje susipažinimas ar pirmiausia išsirinkti komendantus?
Visiškai susimakalavau eiliškume. Gal kas nors mane apšviestų?
blush2.gif
greičiau tos vestuvės praeitų....
Tiesa, o kada žmonės jauniesiems dovanas įteikia?
Atsakyti
QUOTE(gima @ 2007 04 30, 02:14)
g.gif Padėkite, prašau....
Jau visai susimakalavau, kaip geriau su tuo scenarijumi. Tai jeiguu sėdame apie 19 val. prie stalo, tai kiek maždaug žmonės išsėdi pirmąjį užsėdimą. Ką aš spėsiu padaryti per patį pirmąjį užsėdimą?
Nepykit, gal ir juokingi klausiu, bet visai pradėjau nervintis. Jaunieji nori, kad
"ilgiausių metų" giedotume pradžioje, o 12 val. - šeimos židinys. Ar reikia dar antrą kartą dainuoti " Ilgiausių metų"12 val.?
Ar su visais žaidimais turėčiau pabaigti iki 12val., kas liečia jaunuosius(pareigos, biudžetas ir t.t.), ar dar žmonės pajėgs ir po 12val klausyti, žiūrėti. Na suprantu, kad tai individualu, bet iš patirties kaip....
O kada būna jaunųjų valsas?
Kada padėka tėvams?
Pradžioje susipažinimas ar pirmiausia išsirinkti komendantus?
Visiškai susimakalavau eiliškume. Gal kas nors mane apšviestų?
blush2.gif
greičiau tos vestuvės praeitų....
Tiesa, o kada žmonės jauniesiems dovanas įteikia?

Dėl laiko pasiderinsite, su muzikantais ir šeimininkėm, kadangi jie tai žino geriau. tongue.gif Kas liečia "ilgiausių metų" iš patirties žinau, kad tai daroma 24 valandą. bigsmile.gif Kas liečia žaidimus, tai nemažai žaidimų galima ir būtina palikti ir po 24 valandos, ne tik tų, kuriuos galima žaisti prie stalo, bet ir tų kurie žaidžiami šokių aikštelėje. thumbup.gif Jaunųjų valsas - tai pirmas vakaro šokis, tai yra jį šoka, kai pirmą kartą pakylame nuo stalo. thumbup.gif Padėką tėvams sakome po šeimos židinio perdavimo. wub.gif O dėl susipažinimo ir komendantų rinkimo tai priklauso nuo žmonių kiekio. Jeigu vestuvėse bus nemažas būrelis žmonių, tai susipažinimo ceremonija užims labai daug laiko ir mano manymu visiems atsibos, tai jos visai nereikėtų daryti, o komendantus ir kitus valdžios atstovus išsirinkti reikia būtinai. drinks_cheers.gif
Paprastai vestuvėse jaunieji išvyksta miegoti tarp 2-4 valandos, tai iki to laiko galima daryti visus žaidimus ir kitas staigmenas paruoštas jauniesiems. thumbup.gif
Dėl dovanų įteikimo būna įvairiai, vieni dovanas teikia tik atvykus į vestuves, kiti grįžus jauniesiems po stalo išpirkimo iškart prieš sėdant už stalų, treti dovanoja antrą dieną po piršlio korimo. drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
Ačiū, Goša.
O jeigu dovanas įteikti po pirmojo pasėdėjimo prie stalo? Ar aš ne taip galvoju?
Teisingiau taip jaunoji nori... Žmonių vestuvėse apie 40. Tai kaip su tuo susipažinimu daryti? Aš galvoju, kad kiekvienas prisistato ir vienose vestuvėse sakė kiekvienas, kaip galėtų prisidėti prie jaunosios šeimos gyvenimo, tai visai įdomu buvo. g.gif . maždaug taip - Aš esi Antanas, jaunojo pusbrolis, galėčiau jaunąją šeimą paremti pampersais:0
Atsakyti
Mes planuojam paskelbti svečiam , kad dovanas įteikti gali iš kart po stalo išpirkimo, prieš užsėdant stalus. Nes vistik ir gėlių turės svečiai, kurias reiks pamerkti ir t.t.Bus manau svečiams jau ramu ir galės jau pilnai atsipalaiduoti. Nes kaip mums muzikanatai kažkur 1 užsėdimą laiko apie 1-1,5. Tai nereiks svečiams vėl blaškytis su tom dovanom ir gėlėm, geriau tą laiką jau išnaudoti šokiams.
Papildyta:
Man dar jūs pasakykit tokį dalyką dėl rožių žiedlapių metimo, jei kas planuojat. Po visos ceremonijos būna foto, ir jaunieji išeit jau turi kaip ir pirmi. Tai kaip paprašyt, kad jaunieji palauktų, pulkas greit išeina iš bažnyčios su tais žiedlapiais ir laukia prie durų, o tada tik jaunieji. Ar taip. Ir kada tuos žiedlapius paduoti pulkui? Kur juos sudėti ir kaip padalinti?
Atsakyti
Merginos, paaiskinkit man to 'gausybės rago' esmę,nu neisikertu nikaip doh.gif . Ką ten su juo reik daryt?
Atsakyti
Labukas 4u.gif

as taip pat si visa savitgali prie scenarijaus sedziu. Jau lyg viska susideliojau, bet dar truksta zaidimu prie stalo.

Gal turite ideju, ir kada juos iterpti?????????/

Galvele man skauda su sioms vestuvemis. Busiu pirsliene liepos 7 d. bet jau nuo dabar netveriu vietoje smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kotri @ 2007 04 30, 11:39)
Labukas  4u.gif

as  taip pat si visa savitgali prie scenarijaus sedziu. Jau lyg viska susideliojau, bet dar truksta zaidimu prie stalo.

Gal turite ideju, ir kada juos iterpti?????????/

Galvele man skauda su sioms vestuvemis. Busiu pirsliene liepos 7 d. bet jau nuo dabar netveriu vietoje smile.gif

Oi as irgi liepos 7 kvieciama liudininke,gal pasidalintum kaip ka ten reikia daryt vest,nes as pirma karta eisiu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(grazute @ 2007 04 30, 14:50)
Oi as irgi liepos 7 kvieciama liudininke,gal pasidalintum kaip ka ten reikia daryt vest,nes as pirma karta eisiu blush2.gif

As vestuvese tai dalyvavusi, bet pirsliene tik pirma syki sad.gif Uuuuuuu baisu smile.gif
mano jaunoji labai nori visu tradiciju, tai mano scenarijus su zaidimais 30 lapu. ir dar vis delioju.

Kur jus baliavosite? ar dvieju dienu balius? ar su tradicijom?
Kiek zmoniu?
Atsakyti
Man muzikantai patarė su žaidimais nepersistengti ir maždaug pasiskaičiuoti laiką. Pav. pradedant kada planuojat jau būti vietoj. Taip pat patarė vėlai negrįžti, nes mažai lieka laiko vietoj. Kaip pvz. jei gįžtama namo apie 7 val. 1 val. užtrunka kol susėda už stalų su visais užsėdimais ir pulko pasiruošimas prie stalo, jau gaunasi apie 8 ir gal vėliau jei dar sviekina svečiai. Tada apie 1,5 val pirmas užsėdimas jau apie 10 val. tad šokių salėj vėl kokia 1 val. jau kaip 11. Tada mokinimai bučiuotis ir t.t. kažkur val. užtrunkama prie stalo ir kaip jau 12. Tai tu mažduag pasiskaičiuok kiek ir ko spėsi per tą laiką. Vistik žmonės valgys ir dainuos, dar muzikantų kažkokie bus pasirodymai.
Atsakyti
Geriausia būtų jums susitikti su muzikantais, ir su jais aptarti, ką jie planuoja ir ką jūs ir suderinti. Nes mes jau kartelį buvom susitikę, ir prieš pat vestuves vėl susitiksim galutiniam suderinimui. Nes gal jūs tą patį turite ką jie ir tik bus jums bereikalingas laiko gaišinimas besiruošiant. Galbūt jie turi paruošę kažkokių žaidimų. Ir kuo trumpesnių kalbų, kad napabostų svečiam klausytis.
Kaip gerai kitus mokinti, bet kad pačiai didelė atsakombyė vasarėlę laukia ir net nežinau kaip ką susidėliot reiks. Dar visokių smulkemų dovanėlių riek prisipirkti. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(uolma @ 2007 04 30, 15:26)
Geriausia būtų jums susitikti su muzikantais, ir su jais aptarti, ką jie planuoja ir ką jūs ir suderinti. Nes mes jau kartelį buvom susitikę, ir prieš pat vestuves vėl susitiksim galutiniam suderinimui. Nes gal jūs tą patį turite ką jie ir tik bus jums bereikalingas laiko gaišinimas besiruošiant. Galbūt jie turi paruošę kažkokių žaidimų. Ir kuo trumpesnių kalbų, kad napabostų svečiam klausytis.
Kaip gerai kitus mokinti, bet kad pačiai didelė atsakombyė vasarėlę laukia ir net nežinau kaip ką susidėliot reiks. Dar visokių smulkemų dovanėlių riek prisipirkti.  doh.gif

Tai vat si svaitgali ir aukoju scenarijaus rasymui, nes po 2 sav vaziuos jaunieji pas muzikantus jie Varenoje, tai atiduosiu lai perskaito ir komentarus surasys smile.gif
Man geriau butu, kad jie ir is savo puses zaidimais padetu, butu lengviau pirsliams smile.gif

kada tau vestuves?
Atsakyti
QUOTE(Kotri @ 2007 04 30, 15:09)
zinoma, parasyk i az savo meila, kaip tik dabar sedziu prie siu scenariju

Papildyta:
na sutinku su tavimi. As apskritai pirmai dienai prie stalo neisivaizduoju zaidimu, del laiko stokos sad.gif o antrai dienai??????????/

O antrą dieną žaidimus gali panaudoti tik ryte, kol renkasi svečiai, nes po to sėsite prie stalų, vyro ir žmonos atributų įteikimas, gal dar kokia paskaitėlė, diplomų jauniesiems įteikimas ir labarytis thumbup.gif ,po to piršlio korimas ir šašlykų valgymas drinks_cheers.gif thumbup.gif thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Kotri @ 2007 04 30, 15:29)
Tai vat si svaitgali ir aukoju scenarijaus rasymui, nes po 2 sav vaziuos jaunieji pas muzikantus jie Varenoje, tai atiduosiu lai perskaito ir komentarus surasys smile.gif
Man geriau butu, kad jie ir is savo puses zaidimais padetu, butu lengviau pirsliams smile.gif

kada tau vestuves?

Tavo vietoj aš to nedaryčiau, kadangi jaunieji perskaitys tavo scenarijų ir jie per vestuves nebus įdomu, kadangi viskas bus žinoma iš anksto ir neliks jokių netikėtumų. blush2.gif Mes su muzikantais viską suderinome vestuvių dieną, padavėm muzikantam scenarijų, jie paskaitė, kai ką išbraukėm, kai kur susirašėm valandas kai kur laiko paprašė muzikantai, kad skirtume jiems ir viskas buvo ok. thumbup.gif thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(gima @ 2007 04 30, 11:27)
Ačiū, Goša.
O jeigu dovanas įteikti po pirmojo pasėdėjimo prie stalo? Ar aš ne taip galvoju?
Teisingiau taip jaunoji nori... Žmonių vestuvėse apie 40. Tai kaip su tuo susipažinimu daryti? Aš galvoju, kad kiekvienas prisistato ir vienose vestuvėse sakė kiekvienas, kaip galėtų prisidėti prie jaunosios šeimos gyvenimo, tai visai įdomu buvo. g.gif . maždaug taip - Aš esi Antanas, jaunojo pusbrolis, galėčiau jaunąją šeimą paremti pampersais:0

Gal ir gera mintis, jeigu bus kamera tai jaunieji svečius ateityje galės šantažuoti, jeigu kuris savo pažado neįvykdys, tačiau būtų gerai perspėti ir svečius, kad jie tam būtų pasiruošia. doh.gif thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(uolma @ 2007 04 30, 11:55)
Mes planuojam paskelbti svečiam , kad dovanas įteikti gali iš kart po stalo išpirkimo, prieš užsėdant stalus. Nes vistik ir gėlių turės svečiai, kurias reiks pamerkti ir t.t.Bus manau svečiams jau ramu ir galės jau pilnai atsipalaiduoti. Nes kaip mums muzikanatai kažkur 1 užsėdimą laiko apie 1-1,5. Tai nereiks svečiams vėl blaškytis su tom dovanom ir gėlėm, geriau tą laiką jau išnaudoti šokiams.
Papildyta:
Man dar jūs pasakykit tokį dalyką dėl rožių žiedlapių metimo, jei kas planuojat. Po visos ceremonijos būna foto, ir jaunieji išeit jau turi kaip ir pirmi. Tai kaip paprašyt, kad jaunieji palauktų, pulkas greit išeina iš bažnyčios su tais žiedlapiais ir laukia prie durų, o tada tik jaunieji. Ar taip. Ir kada tuos žiedlapius paduoti pulkui? Kur juos sudėti ir kaip padalinti?

Nieko tokio, kad jauniesiems teks palaukti, pasakysit,kad taip reikia ir kad jie jauni nieko nežino, kaip reikia ir kad jūs šiose vestuvėse vyriausia valdžia, o žiedlapius paprašykite, kad išdalintų svečiai, kurie važinės kartu ir lydės jaunuosius, arba kad ir mašinų vairuotojai. blush2.gif thumbup.gif
Atsakyti