Įkraunama...
Įkraunama...

Prasilošęs vyras...

Labai nesmagu,kad esu verta uzuojautos, bet Aciu blush2.gif

Visa kas manęs nenužudo - tik sustiprina... mirksiukas.gif
Atsakyti
Geras poziuris i gyvenima, saunuole 4u.gif
Atsakyti
Galiu tik viena pasakyti,kad lošimas įtraukia tarsi liūnas. Pažįstu ne vieną, kuris per tą kazino prarado viską, šeimą aišku irgi. Gerai jeigu sekasi, bet reikia mokėti laiku ir sustoti, nes kitaip doh.gif Reikia imtis kažkokių radikalių priemonių, ir padaryti viską kas įmanoma ir kas neįmanoma kad ištraukti iš to liūno, nes kitaip... doh.gif Juk net narkomanai išsigydo
Atsakyti
QUOTE(Lialia26 @ 2007 12 06, 17:03)
Galiu tik viena pasakyti,kad lošimas įtraukia tarsi liūnas. Pažįstu ne vieną, kuris per tą kazino prarado viską, šeimą aišku irgi. Gerai jeigu sekasi, bet reikia mokėti laiku ir sustoti, nes kitaip  doh.gif  Reikia imtis kažkokių radikalių priemonių, ir padaryti viską kas įmanoma ir kas neįmanoma kad ištraukti iš to liūno, nes kitaip... doh.gif  Juk net narkomanai išsigydo

Tai, man atrodo, blogiau ne narkomanija, nes ten dar kaip nors prigazdinti galima, kad numirs, susirgs zmogus, o kazino kuo tu prigazdinsi loseja? Kad zmona paliks? Kad buta praras? Tikrai losiantiem zmonem ne tas rupi schmoll.gif
Atsakyti

Paskaičiau ir pagalvojau: jau geriau vyras išgeriantis, bet ne sėdintis prie ruletės stalo ar automatų. g.gif
Atsakyti
Kagi, as gyvenu Las Vege. Zinau tokiu istoriju nemazai, kai kurie net namus pardave, kad issimoketu skolas. Mano vyras yra vietinis, cia gimes ir auges. Tai jis i menesi issiima po 40 doleriu ir eina palosti savo malonumui. As jam nepriestarauju, nes jis uzdirba neblogai, saskaitos apmoketos. Taciau kartais uzeina ir man mintis, o kas butu, jeigu ji itrauktu tas liunas. Tai butu baisu! Jis lose pries savaite, o siandien ziuriu, vel 40 doleriu nuimta. Tai as ji paaukleju kartais, sugalvoju jam bausme uz toki elgesi. Nors tai aisku ne tukstanciai, ir tikrai ne tokios sumos, kaip kad jus minejot, taciau visgi musu pinigai. labai uzjauciu tas, kurios turi sia problema su vyrais, tikrai manau gydymas nuo priklausomybes lsoti yra labai ilgas ir sunkus.
Atsakyti
QUOTE(vapsa @ 2007 12 14, 00:06)
Kagi, as gyvenu Las Vege. Zinau tokiu istoriju nemazai, kai kurie net namus pardave, kad issimoketu skolas. Mano vyras yra vietinis, cia gimes ir auges. Tai jis i menesi issiima po 40 doleriu ir eina palosti savo malonumui. As jam nepriestarauju, nes jis uzdirba neblogai, saskaitos apmoketos. Taciau kartais uzeina ir man mintis, o kas butu, jeigu ji itrauktu tas liunas. Tai butu baisu! Jis lose pries savaite, o siandien ziuriu, vel 40 doleriu nuimta. Tai as ji paaukleju kartais, sugalvoju jam bausme uz toki elgesi. Nors tai aisku ne tukstanciai, ir tikrai ne tokios sumos, kaip kad jus minejot, taciau visgi musu pinigai. labai uzjauciu tas, kurios turi sia problema su vyrais, tikrai manau gydymas nuo priklausomybes lsoti yra labai ilgas ir sunkus.

Kiek man teko susidurti su priklausomybemis as zinau, kad priklausomybe nuo azartniu losimu gali issivystyti ir pas zmogu, kuris nera priklausomas. Pvz. zmonems, kurie neturi polinkio azartiniams losimams ir reguliariai losiant prie losimo stalu priklausomybe issivysto vidutiniskai per 2 metus. Be to priklausomybe progresuoja, t.y. laikui begant losimams skirima vis daugiau laiko ir pinigu, vis labiau rizikuojama...
Todel as tau, vapsa, nebuti abejinagi ir turetum nustoti nekeipti i tai demesio. Manau turetum atsimerkti ir pamatyti, kad jeigu didelesd problemos jusu namuose dar ir nera, bet ji jau "beldziasi i duris". Dazniausiai zmones "susizgrimba" tada, kai problemu bunai labai daug i ju nebeimanoma nematyti net "uzsimerkus".

p.s. visiskai nenoriu tavo vyro "padaryti" ligoniu, bet negalima i tai nekreipti demesio.
Atsakyti
zinau ir as pora zmoniu, kurie visa alga padeda ant kazino stalu, tada skolinasi is visu, nes vaikui ner uz ka pamperiu nuperka. uz vieno egzemplioriaus mano drauge ketina teketi, reiks jai nuoroda nusiusti i sita foruma unsure.gif
as pati viena karta nuejau i kazino, vien delto, kad JAU ileis. issikeiciau 20 lt pastaciau ruletei, gavau keturiasdesimt litu, nuejus isikeisti zetonus kasininke lyg tarp kitko mestelejo: pagalvok, jei butum simta litu pastacius butum laimejus du simtus blink.gif . nuo to karto net i ta puse neziuriu schmoll.gif .
Atsakyti
QUOTE(*Marija* @ 2007 12 06, 21:30)
Tai, man atrodo, blogiau ne narkomanija, nes ten dar kaip nors prigazdinti galima, kad numirs, susirgs zmogus, o kazino kuo tu prigazdinsi loseja? Kad zmona paliks? Kad buta praras? Tikrai losiantiem zmonem ne tas rupi schmoll.gif

Sutinku,kad ir kaip būtų tas liūdna verysad.gif Pažįstu keletą lošėjų,kurie prarado šeimas dėl to,ir vistiek sau lošia toliau.Tikrai lengva pasakyti imtis priemonių g.gif bet tikrai net nežinočiau ką daryčiau jei mano vyras būtų lošėjas g.gif
Atsakyti
QUOTE(Anoushka @ 2007 12 15, 23:31)
as pati viena karta nuejau i kazino, vien delto, kad JAU ileis. issikeiciau 20 lt pastaciau ruletei, gavau keturiasdesimt litu, nuejus isikeisti zetonus kasininke lyg tarp kitko mestelejo: pagalvok, jei butum simta litu pastacius butum laimejus du simtus blink.gif .  nuo to karto net i ta puse neziuriu schmoll.gif .

mano pažįstamas per vasarą uždarbiavo Anglijoj, dirbo krupjė. tai sakė kazino tokius bajerius daro: yra pasamdytas žmogus, kuris vaidina kad visą laiką išlošia dideles sumas. o žmonės į jį žiūri ir tik dar labiau susiazartina.
Atsakyti
QUOTE(Dios @ 2007 12 21, 11:17)
mano pažįstamas per vasarą uždarbiavo Anglijoj, dirbo krupjė. tai sakė kazino tokius bajerius daro: yra pasamdytas žmogus, kuris vaidina kad visą laiką išlošia dideles sumas. o žmonės į jį žiūri ir tik dar labiau susiazartina.

As irgi dirbau kazino, bet pas mus tokiu nesamoniu nebuvo, be to, praktiskai tai yra neimanoma schmoll.gif
Atsakyti
Maniškis ir buvo mėgėjas palošti...ir taip rimtai...bijau garsiai sakyti kad buvo, nes mes dar gydomės, stengiuosi jam padėti kiek tik galiu, nes matau jo akyse ryžtą išgyti...buvo baisu...iš pradžių dariau didelę klaidą, nes bandžiau užsimerkti ir nematyti jo silpnybės, prasidėjo skolos, pykčiai, melas...tikras pragaras... Prizadėdavo daugiau nebelošti, o aš naiviai tikėdavausi ir taip kartodavosi n kartų. Trūko kantrybė, išvijau iš namų, bet tai nieko nepakeitė, tai ne išeitis. Visom keturiom puoliau jam padėti, nes supratęs, kad gali viską prarasti atrdo savy jėgų paprašyti pagalbos. Stengiausi prigalvoti pramogų, kad mažiau suktusi mintys apie lošimą, pradėjom skaičiuoti pinigus, kad nė vienas centas nenubyrėtų nežinant, saugojom visus čekius, viską rašėmės... jis jau beveik metus nesinešioja su savimu didelės sumos pinigų - bijo paslysti. Atsiradės sūnelis dar labiau skatina net neiti į kazino pusę... sunku labai tiek man tiek jam, bet tikiuosi, kad bus tik geriau ir po biški išsikapstysim iš šitos ligos...nemanau kad jau išsikapstėm, nes dar tik metai be lošimo, o lošimas kaip alkoholizmas - tik pabandys vėl nors kartelį ir visos pastangos šuniui ant uodegos... svarbu kad jis to nenorėtų...dažnai pasakoja, kad sapnuoja jog lošia, džiugu kad kalba, o nenutyli tokio dalyko...tikiu ir noriu, kad tas pragaras pas mus negrįžtų...o jei būčiau pradžioj neužsimerkusi...
svarbiausia nenusisikti nuo tokio žmogaus ir padėti jam jei jis priima pagalbą ir nori jos 4u.gif
Atsakyti