Įkraunama...
Įkraunama...

Prasilošęs vyras...

QUOTE(**SM** @ 2007 05 12, 18:12)
nu matai atsiradai smile.gif tai čia tipo tau nustot lošt padėjo supermamos  g.gif  jei taip tai esi skolingas visoms šaunuolėms  hihihi.gif nors kiek suprantu, tai labiau paties norai turi turėti įtakos  rolleyes.gif 
nu velnias kažko aš čia netikiu vistiek šita istorija  biggrin.gif

Būtent, parašė supermamos 3 žinutes ir jau metė lošt lotuliukas.gif . Greičiausiai, kaip ir minėjau, atėjo koks biški nesubrendęs čia bandyt pasigirt, koks mijonierius ant mūsų krašto lotuliukas.gif , arba tokiu būdu sau panike susirast, ir kiek pastebėjau pasisekė. Kaip sakant tikslas pateisina priemones biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(saras @ 2007 05 13, 18:19)
Būtent, parašė supermamos 3 žinutes ir jau metė lošt  lotuliukas.gif  . Greičiausiai, kaip ir minėjau, atėjo koks biški nesubrendęs čia bandyt pasigirt, koks mijonierius ant mūsų krašto  lotuliukas.gif  , arba tokiu būdu sau panike susirast, ir kiek pastebėjau pasisekė. Kaip sakant tikslas pateisina priemones  biggrin.gif

o kodėl tu toks piktas g.gif nervina tave tokie ar kas čia yra dabar rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo **SM**: 13 gegužės 2007 - 18:22
QUOTE(saras @ 2007 05 13, 18:19)
Būtent, parašė supermamos 3 žinutes ir jau metė lošt  lotuliukas.gif  . Greičiausiai, kaip ir minėjau, atėjo koks biški nesubrendęs čia bandyt pasigirt, koks mijonierius ant mūsų krašto  lotuliukas.gif  , arba tokiu būdu sau panike susirast, ir kiek pastebėjau pasisekė. Kaip sakant tikslas pateisina priemones  biggrin.gif

1) panos as nesusiradau, mes graziai bendravom ir bendraujam, taciau dabar as jokiu artimesniu santykiu nenoriu.
2) iki milijonierius man toli sviecia
3) klausimas kyla kitas: o tu subrendes kad tokias nesamones varai?

svarbiausia) aciu visoms merginoms, manau didziausias dalykas buvo mano didelis noras islipti is viso to kuo greiciau. dabar jau normaliai suprantu, kad tie pinigai butu man praverte kitur.na bet yra kaip yra.
ryt islekiu ilgesniam laikui, nzn kaip ten su internetu bebus, gausiu proga, butinai parasysiu. iki mergytes. didelis didelis aciu JUMS 4u.gif friends.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gryztantis_i_gyvenima: 13 gegužės 2007 - 22:13
Liuks,as jau maniau,kad temele mirusi,o cia diskusijos verda bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(gryztantis_i_gyvenima @ 2007 05 13, 23:13)
1) panos as nesusiradau, mes graziai bendravom ir bendraujam, taciau dabar as jokiu artimesniu santykiu nenoriu.
2) iki milijonierius man toli sviecia
3) klausimas kyla kitas: o tu subrendes kad tokias nesamones varai?

svarbiausia) aciu visoms merginoms, manau didziausias dalykas buvo mano didelis noras islipti is viso to kuo greiciau. dabar jau normaliai suprantu, kad tie pinigai butu man praverte kitur.na bet yra kaip yra.
ryt islekiu ilgesniam laikui, nzn kaip ten su internetu bebus, gausiu proga, butinai parasysiu. iki mergytes. didelis didelis aciu JUMS  4u.gif  friends.gif

nu labai norisi tikėt, kad tau gerai biggrin.gif beje ačiū nemanau, kad užteks schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(nnaammaass @ 2007 05 09, 15:09)
Linai G.
Linau tau tai pat noriu pasakyti, kad nukreiptum vyra kur nors, nes, paiskartosiu "o gydytis butina, nes priklausomu zmoniu bukle laiakui begant tik blogeja ir niekada nepagereja pati savaime". Dabar gal viskas atrodo daug maz gerai, taciau nereikia leisti ligai progresuoti kad ir nematomame pavidale.
Tam kartui gal tiek.

As suprantu ir tikrai bandyciau nukreipti, bet yra beda, kad tu susiburimu nera musu mieste verysad.gif as zinau, kad tai tiksinti bomba ir neisivaizduojat kaip man tai "groja ant nervu", pavargau ziauriai nuo to busenos. As dabar bandau ji ikalbeti, kad vistiek nueitu ir uzsiregistruotu, kad neileistu i kazino (apsidraudimui buciau ramesne), bet jis grieztai atsisako, teigdamas, kad jam jau nebera reikalo cia darytis tokios gedos ir t.t... atseit, jau issigyde unsure.gif o kai paklausiau kiek laiko jis tiksliai nebelosia, jis man nesugebejo atsakyti. O as skaiciau, kad tokie zmones linke skaiciuoti kiekviena diena, nes jie didziuojasi (bent jau pries save), kad sugeba isbuti tiek laiko nepriklausomas g.gif
Atsakyti
galiu pasakyti,kad tas prasymu pildymas,kad neleistu losti,nelabai veiksmingas,as dirbu ne kazino,o su lazybomis ir kiekviena diena ateina tie patys..pas mus yra net atsiusta virs 100nuotrauku,zmoniu kuriems negalima leisti losti,taip ir parasyta,lazybu prieziuros komisijos isakymas,kas is to..atpazinau kelis vyrus,pasakau,kad neleisiu statyti,jiems nesvarbu,neturiu realiai teises uzdrausti,tai grynai prevencinis dalykas,niekas nesustapdys,jei pats zmogus nenores...kaip gaila,kai stato paskutinius litus,o vaikas stovi ir verkia,praso tecio iseiti...kokius pinigus pralose,net baisu...
Atsakyti
Ir man ydomu kuom cia viskas baigesi , Kissa lyg dar yra o va to vaikinuko nebeliko . Smalsu iki negaliu .
Atsakyti
Dingo...
Idomu ar pavyko g.gif
Juk vasara, gal atostogauja unsure.gif
Atsakyti
Na, juk parašė, kad viskas tvarkoj 4u.gif taigi kaip ir nebėra apie ką diskutuoti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kissa @ 2007 07 05, 14:55)
Na, juk parašė, kad viskas tvarkoj  4u.gif  taigi kaip ir nebėra apie ką diskutuoti  ax.gif

Jei viskas tvarkoje tai saunu 4u.gif Bet cia toks dalykas, kad lengvai nepareina, bet jei losimas jo nebetraukia tai sveikinu grizus i gyvenima thumbup.gif
Atsakyti
Jop,losimai uzvedantis dalykas. Kiek pensininku lietuvoje sukisa savo varganus 2 litus i TELELOTO? Ir su tokia viltim ir pavydu sekmadieni prie teliko sedi ...
As taip pat esu patyres losimu trauka. Kazino bandziaukelis kartus,nes maciau,kaip draugus uzkabina.Ir nieko,manes tai nakabina-elementariai suprantu kad tai sistema,sukurta pinigams palikti.
O vat su lazybom man kitaip (nors tai taip pat sistema). Mat cia pats renkiesi viska,isskyrus koeficientus. Ten daznai nesdavau savo litus,ir nors tai ne kosmines sumos budavo,bet ryskus procentas mano biudzeto.
Na dar ir kortomis losti megstu is pinigu-bet tik su draugais. Ir cia jau tikrai idomu-pinigai niekur nedingsta ore,o nuseda pas kazkuri i kisene. Ir nervas taip neiima kaip kokiam kazino,kur viskas patenka i is anksto nustatyta kisene.
Taigi,jei esate azartiski vyrai ir negalite be to gyventi,rinkites i chebra ir davaj kortom lost-jokiu isankstiniu scernariju,daugiau sansu laimet ir pralaimeti pinigai bent jau bus tavo drfaugo laimejimas,o ne i kiaura sikna sukisti.
Atsakyti