O ko tu taip jautriai reaguoji? Juk tema ne apie tave

QUOTE(Limcamca @ 2007 04 30, 14:21)
Gal ir per jautriai

Na, manau ir aš čia jau nebeužsuksiu

QUOTE(Kissa @ 2007 04 30, 11:13)
Aha, lošimas tai tik vilkas, o bobos - tai visos meškos
Vajetau, nė trupučio tolerancijos pas kai kuriuos žmones

Vajetau, nė trupučio tolerancijos pas kai kuriuos žmones

Zinai kartais boba blogiau meskos

Kaip man patinka lietuviski forumai,nu tikras bobynas
,nuotaika pakilo.Aciu

QUOTE(gryztantis_i_gyvenima @ 2007 03 26, 23:39)
tai kad nera tu draugu, o ka kalbet apie gerus... viska praradau/pamirsau per losima.....
liko tik pazystami.....
liko tik pazystami.....
buvęs vyras mėgo lošti

Kažkaip keistai čia tas berniukas apsireiškė

Vis uzsuku cia, idomu kaip sekasi gristi i gyvenima
Bet matyt kai zmones nebeturi bedu tai cia nebeuzsuka ir laime nesidalina

Bet matyt kai zmones nebeturi bedu tai cia nebeuzsuka ir laime nesidalina

QUOTE(**SM** @ 2007 05 04, 20:55)
buvęs vyras mėgo lošti
siaubas...vos neprarado šeimos, tik gaila, kad šeimą prarado kitaip...
ir dingo
Nu jei atsiras įdomu, kiek čia tiesos pasakojimuose kiek melo
ir išvis pabaiga rūpi 

panasiai

siandien gryzau is italijos. visas 2savaites ten prasidejau

po savaites ar dvieju issius mane i UK porai menesiu, didelis didelis projektas.
o bedu su losimu nebera, kartais kyla noras palosti (ypac tada kai pasijuntu vienas

hobby uzmeciau, nes darbas daug laiko sueda, nuovargis ziaurus.
saras > o kas tu toks kad keltum bangas? mano finansai, mano problemos, mano gyvenimas yra tik mano reikalas ir nesukauk cia.
aciu mergytes uz palaikyma, uzeinu cia retai, bet kolkas viskas chiki, laikausi ir judu i prieki.
Labai fain tada

Saunu, kad gristi i gyvenima 
Paskaitytu zmones, kurie turi tokiu pat problemu, labai tau pavydetu, kad taip greitai su tuo susitvarkei! Esi saunuolis

Paskaitytu zmones, kurie turi tokiu pat problemu, labai tau pavydetu, kad taip greitai su tuo susitvarkei! Esi saunuolis

QUOTE(fleita @ 2007 01 03, 11:49)
Jau senokai įtarinėjome, bet vasarą tikrai įsitikinome, kad vyro tėvas lošia kazino. Ir kaip suprantame, yra jau gerokai įklimpęs, nes pastoviai prašo paskolinti pinigų (tūkstantinių sumų) giminaičių ir draugų, prikurdamas visokių istorijų, kad jam tų pinigų staiga prireikė ir pažadėdamas greitai gražinti. Be to, sklinda kalbos, kad jis ir savo namą yra jau kelis kartus užstatęs bankui.
Taigi, nežinome ką daryti. Gaila jo ir jo šeimos, nes turi sukūręs antrą šeimą su jauna moterimi, turi 3 metų dukrelę ir ką tik susilaukė dar vienos dukrelės. Be to, nežinau ar jo žmona iš viso ką nors žino apie tai, nes visiem finansiniams reikalams ir apskritai viskam šeimoje vadovauja jis.
Mano vyras bandė su savo tėvu kalbėtis. Jis iš pradžių viską neigė, o po to prisipažino, kad "mėgsta kartais palošti", bet į tolesnes diskusijas nesileido ir sakė, kad viskas gerai.
Taigi dabar ir nežinome kaip elgtis, nes bijome dėl jo ir jo šeimos. Paisišnekėčiau su jo žmona, bet nežinau ar tai nesugadintų mano santykių su uošviu, o vyro su tėvu. Iš šiaip mūsų santykiai su jo naująja žmona nėra labai artimi, nes dėl jos iširo pirmoji uošvio santuoka. Be to ar tai nebūtų kišimasis ne į savo reikalus?
Ir apskritai, ką daryti ar geriau iš viso nieko nedaryti?
Taigi, nežinome ką daryti. Gaila jo ir jo šeimos, nes turi sukūręs antrą šeimą su jauna moterimi, turi 3 metų dukrelę ir ką tik susilaukė dar vienos dukrelės. Be to, nežinau ar jo žmona iš viso ką nors žino apie tai, nes visiem finansiniams reikalams ir apskritai viskam šeimoje vadovauja jis.
Mano vyras bandė su savo tėvu kalbėtis. Jis iš pradžių viską neigė, o po to prisipažino, kad "mėgsta kartais palošti", bet į tolesnes diskusijas nesileido ir sakė, kad viskas gerai.
Taigi dabar ir nežinome kaip elgtis, nes bijome dėl jo ir jo šeimos. Paisišnekėčiau su jo žmona, bet nežinau ar tai nesugadintų mano santykių su uošviu, o vyro su tėvu. Iš šiaip mūsų santykiai su jo naująja žmona nėra labai artimi, nes dėl jos iširo pirmoji uošvio santuoka. Be to ar tai nebūtų kišimasis ne į savo reikalus?
Ir apskritai, ką daryti ar geriau iš viso nieko nedaryti?
Sveiki
As esu priklausomas nuo azartiniu losimu. Esu isgyvenes ta baisuji losimu pragara. Pritariu Linai G., kad labai sunku aprasyti ne tik artimoju, bet ir paciu priklausomu zmoniu busena, isgyvenimus ir kancias. Siandien jau nelosiu daugiau nei du metai, dziaugiuosi nuostabiu gyvenimu, ypac kai atsisuku atgal ir prisimenu is kokio meslo man pasiseke issikapanoti...
As manau, kad tavo uosvio seima turetu zinoti del apie problema del dvieju priezasciu:
- del to, kad galetu padeti jam, nes jis pats nesugebes issikapstyti is priklausmoybes
- del to, kad turetu galimybe apsisaugoti - kas zino kiek bedu jis galiti ne tik pats sau prisidaryti, bet ir zmonai, vaikams...
Be to tavo vyras, tu ar jo zmona arba jus vis kartu turite padeti jam susivokti, kad yra ligonis - tik tada jis gali ryztis "naudoti vaistus", t.y. gydytis, o iki tol "kam gydytis, jei as esu sveikas?" o gydytis butina, nes priklausomu zmoniu bukle laiakui begant tik blogeja ir niekada nepagereja pati savaime.
Man labai padejo zmona ir susivokti, kad esu priklausomas ir surasdama kur galiu kreiptis pagalbos. As pats ieskoti tikrai negalejau, nes buvau uzsiemes pinigu ieskojimu losimams ir skolu apmokejimui, galvojimu, kaip istrukti is darbo ar is namu, kad geleciau palosti, galvoje kurdamas "sistemas", pagal kurias turejau islosti daug pinigu....
As kreipiausi pagalbos daug kur:
- pas kuniga;
- pas vienuolius;
- pas psichologa;
- pas socialini drabuotoja;
- parasiau prasyma VLPK, kad amnes neileistu i losimo namus;
- gydziausi Minesotos programoje;
- lankiau ir tebelankau Anoniminiu loseju sisirinkimus
Viskas, kur kreipiausi pagalbos man padejo savaip ir vienas kita papilde. Idealiausias atvejas, kai zmogus kreipiasi ne iviena vieta pagalbos o i kuo daugiau - kompleksinis gydimas yra pats efektyviausias.
Linai G.
Linau tau tai pat noriu pasakyti, kad nukreiptum vyra kur nors, nes, paiskartosiu "o gydytis butina, nes priklausomu zmoniu bukle laiakui begant tik blogeja ir niekada nepagereja pati savaime". Dabar gal viskas atrodo daug maz gerai, taciau nereikia leisti ligai progresuoti kad ir nematomame pavidale.
Tam kartui gal tiek.
QUOTE(gryztantis_i_gyvenima @ 2007 05 07, 22:36)
panasiai 
na bet dabar apmokymai baigesi pirminiai.
po savaites ar dvieju issius mane i UK porai menesiu, didelis didelis projektas.
o bedu su losimu nebera, kartais kyla noras palosti (ypac tada kai pasijuntu vienas
), bet kolkas viskas ore.
saras > o kas tu toks kad keltum bangas? mano finansai, mano problemos, mano gyvenimas yra tik mano reikalas ir nesukauk cia.
aciu mergytes uz palaikyma, uzeinu cia retai, bet kolkas viskas chiki, laikausi ir judu i prieki.

nu matai atsiradai

nu velnias kažko aš čia netikiu vistiek šita istorija

Nieks čia bangų nekelia, tik šiaip juokinga, reiks šį forumą įtraukti į lošimų, alkoholizmo gydymo įstaigų sąrašus.
>Mano financai - mano reikalas
Tai kokio velnio tau reikia įvardinti sumas, kurias tipo išleidi, ką perki, kur atostogauji, dar pasakyk kiek lėktuvų bilietai kainavo ir kokiuose viešbučiuose apsistojęs buvai
. Praktikoje ne vieną ir ne du toks egzempliorius esu matęs. Nu bet koks skirtumas, ką nori tą ir rašinėk.
PS. Nesijaudink, čia tikrai ne dėl pavydo, ar dėl kažkokio pykčio, čia tik šiaip pastebėjimai iš praktikos
>Mano financai - mano reikalas
Tai kokio velnio tau reikia įvardinti sumas, kurias tipo išleidi, ką perki, kur atostogauji, dar pasakyk kiek lėktuvų bilietai kainavo ir kokiuose viešbučiuose apsistojęs buvai

PS. Nesijaudink, čia tikrai ne dėl pavydo, ar dėl kažkokio pykčio, čia tik šiaip pastebėjimai iš praktikos