Jaučiuosi baisiai, širdis srūva krauju

Kenčiu ne tik as bet ir mano mylima dukrelė!!! Skestam didziausiose skolose. Ir viso to kaltininkas mano taip mylimas vyras.
Nezinau net nuo ko pradeti, nezinau kaip elgtis ir ka man daryti

Pradesiu gal nuo to kad vasaros pradzioje vyras ir universiteto pasieme paskola. 4500 litu, as apie tai net nezinojau... Gyvename mes pas mano mama, ji mus ir islaike iki spalio menesio. ACIU TAU MANO MYLIMA MAMA... As dirbau, bet gaudavau tik minimuma ir dziaugiausi tais mazais musu bendrais pinigeliais. Spali vyras pradejo dirbti, gavo atlyginima lapkrycio 10, tada Gretutei buvo vos 3 DIENELES. Is atlyginimo liko vos 200 litu, o 1000 grazei nuimtas. Reikejo moketi jam uz mokslus, 900 litu pervede jo mama kad susimoketu (kai suzinojau jie jau buvo visi pralosti)

Kai pradejau viska aiskintis kur dingsta pinigai, isgirdau 100000 neitiketinu istoriju. Bet as viska iskapsciau, suzinojau kad JIS - losia kazino.... Losia jau nuo labai senai, dar pirmam kurse budamas. Nuo manes buvo viskas slepiama, visi zinojo kad jis losia, lose ir yra prasiloses... net jo motina zinojo...draugai jo visi... prasiloses ir prisiskolines jis yra ne simtus ... o tukstancius. Man labai reikia paramos as nezinau ka man daryti, gaunu tik dekretines, sedim pas mama ant sprando, labai pergyvenu, sirdis sudauzyta i milijona kristolo shukiu. Pati maitinu dukryte, labai nervuojuosi ir pradejo ryskiai mazeti pieno, kartais jo visai nebuna, o Gretute ziuri i mane didelem akytem, patraukia ir verkia

I asaras tada puolu ir as. Mama mano isvare ji is namu, man kartu ir geriau ir sirdis plysta. Mano dukrele nenusipelne skausmo jai reikia mano pienelio... o ji kencia, nezinau kas bus toliau, nezinau ar atleisiu uz beveik metus MELOOOO... As zinau kad kazino - didele ir rimta liga, jis pats ta supranta. Nezinau... as jau nieko nebezinau. Gal rasiu cia mamu kurios tatyre kas tai yra KAZINO... gal man bus lengviau...bet tik GAL.........