Įkraunama...
Įkraunama...

Praktiškos dovanos vyrui

QUOTE(Rucelie @ 2004 12 21, 12:39)
snoopy, o kiek anas kainuoja? maniskis irgi sokinetu is laimes  newyear.gif ir kur jo ieskot?

Jei dar nenupirkai, tai pigiausias variantas yra kompiuterių parduotuvėje Fortakas smile.gif
Tiesa, jei kam reikia "pribambasų", tai flešikų būna ir su MP3 grotuvu blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AŠA: 23 gruodžio 2004 - 14:02
man patiko ideja apie masaza clap_1.gif tik reikia dabar issiaiskinti, kur Kaune galima butu uzpirkti vyrui toki g.gif gal kas zinot? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(AŠA @ 2004 12 23, 14:00)
Jei dar nenupirkai, tai pigiausias variantas yra kompiuterių parduotuvėje Fortakas smile.gif

dar nenupirkau, sakiau gimtadieniui pirksiu, ir tas ne uz kalnu biggrin.gif o kur tas Fortakas?cia Kaune?apsviesk mane doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Rucelie @ 2004 12 23, 14:02)
dar nenupirkau, sakiau gimtadieniui pirksiu, ir tas ne uz kalnu  biggrin.gif o kur tas Fortakas?cia Kaune?apsviesk mane  doh.gif

Kaunas
Savanorių pr. 214 (II aukštas)
Tel/Faks.: +370-37-731635, 731200
Mob.: +370-650-98069

Darbo Laikas.:
I-V 9:00-18:30
VI 10:00-15:00

Tinklalapyje mačiau, kad vis dar nuolaida smile.gif
O šiaip pasižiūrinėk kompiuterinėse parduotuvėse, gal kur ir dar pigiau rasi smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AŠA: 23 gruodžio 2004 - 14:04
Aciu clap_1.gif o kiek panasiai tas su nuolaida, nezinai?
Atsakyti
na maniiskis siaip tai kompiuterastas, ir darbas pas ji prie kompo g.gif tai gal jam talpesnio reiktu g.gif o tie talpesni kazi daug brangsta?
Atsakyti
tai kad neturi jis visai tokio daikto, uztai as mielai padovanociau biggrin.gif aciu labai uz info, as orientacijai zinosiu, o kadangi tortadienis tuoj, tai reiks ir nupirkt kai pinigelis koks atliekamas atsiras biggrin.gif pagal kainas sprendziant, tures jam ir to maziausio pakakt laugh.gif newyear.gif
o prie laptopo ta daikta jungti irgi galima, ane?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rucelie: 23 gruodžio 2004 - 14:42
ACIU clap.gif mes papirkom skaitmenine kamera, tai maniskis gali panoreti is namu kompo tampytis i darba kas bus pafilmuota ir ten apdirbinet g.gif tai jauciu mazoka gali but tu 256 g.gif
Atsakyti
O mes siemet sutarem nieko vienas kitam nedovanoti, tik prasiau atvirute uzrasyti, ir viskas. Bet Jus ir isradingos, cia tiek ideju galima rasti thumbup.gif
Atsakyti
na Giedrushka, tai kokį variantą išsisrinko tavo draugė ir kaip sekėsi? wink.gif
Atsakyti
Jo man irgi idomu, kaip tavo draugei pavyko?

Atsakyti
Nežinau, kur ieškot vyrui kėdutės žvejybai unsure.gif ...
Atsakyti