Įkraunama...
Įkraunama...

Praktiškos dovanos vyrui

QUOTE(PaneleKiausiniene @ 2004 12 18, 17:42)
Angliu. Kolonelese ieskot?  g.gif

matau kad jau galutinai apsisprendusi jam tik anglis dovanot:) jo, degalinese maciau budavo:)
Atsakyti
QUOTE(dianuska @ 2004 12 17, 15:51)
Galima pirkti www.bilietai.lt rba Akropolyje prie kasu(netoli Cili)

Susinervinau...niekur bilietu i krpsinio rungtynes neplatina mad.gif
Mamos, gal kuri galite padeti?Kur tuos bilietus i Krepsinio mrungtynes Siemens arenoje nupirkti?
Atsakyti
Nieko ypatingo nepasiūlysiu, bet gal kam pravers. Galima padovanoti kokio mėgstamo žurnalo prenumeratą, kad ir pusei metų, jei brangus.

Sėkmės visoms renkant dovanas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(madrid @ 2004 12 18, 00:32)
o maniskis, deja, netinka nei vienai jusu isvardintai kategorijai. krepsinis ar futbolas jam isvis nepatinka. prie kompo sedet laisvalaikiu - gaila laiko. valgyt gaminu as. ne zvejys... jergau  ohmy.gif kas jis per vienas! neysivaizduoju ka jam dovanot... knygos ir tos labai jau tokios specifines... ir stovi namie ju visa kolekcija... vienzo - neviltis ir nervas, kad brangiausiam zmogui nieko dar neturiu  sad.gif

o tu jam padovanok ispudinga vakara su tavimi.gal namie neitiketina programa paruosi-vakariene,silta vonia,striptiza.arba gali uzsakyt kambari kokiam viesbuty...juk dovanos mylimam zmogui nebutinai turi but materialios,isliekancios eile metu ir renkancios dulkes.tebunie tai kazkas,kas eile metu sildys jusu sirdis.

vo ,kaip romantiskai parasiau laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Susiena @ 2004 12 14, 13:26)

Verslo žmogui: praktiški daiktai - nuo darbo kalendoriaus iki gero rašiklio. tongue.gif
Gurmanui: skanūs ir apetitą keliantys daiktai - nuo bokalo ar kamščiatraukio iki brangaus vyno butelio.  tongue.gif
Kas dar?  g.gif

Cia kaip tik mano brangiausiam. Labai aciu uz patarima... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dianuska @ 2004 12 14, 14:37)
As savajam dovanosiu rankine(dokumentams, pinigams nesioti), vizitiniu dekla ir bilieta i krepsinio rungtynes.

O kur tu pirkai vizitiniu korteliu dekla?

Gal kas galite padeti susigaudyti kokie geri tie flash atminties raktai? Maniskis pamete viena, noreciau padovanoti, bet nelabai gaudausi kokie geri, i kokius parametrus ziureti perkant g.gif HELP doh.gif
Atsakyti
QUOTE(dzudi @ 2004 12 20, 12:14)
O kur tu pirkai vizitiniu korteliu dekla?

Gal kas galite padeti susigaudyti kokie geri tie flash atminties raktai? Maniskis pamete viena, noreciau padovanoti, bet nelabai gaudausi kokie geri, i kokius parametrus ziureti perkant  g.gif  HELP doh.gif

Vizitkiu deklu labai jau fainu yra CUP'e, taip pat "Office 1" Akropolyje.
O kas tas "flash atminties raktai"?
Atsakyti
O aš saviškiui šiemet jau nupirkau abonentą į soliariumą clap_1.gif .Jis soliariume niekad nėra buvęs blush-anim-cl.gif , bet prieš kokį mėnesį , kai buvo pasnigę, užsiminė,kad labai trūksta saulutės ir gal visai nieko būtų pasisoliarinti laugh.gif .
Aš šito nepamiršau-manau,kad tai jam bus didelė staigmena biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(PaneleKiausiniene @ 2004 12 18, 14:37)
O mano vyras siais metais gau angliu maiseli. Buvo blogas vaikas.

megalol.gif megalol.gif megalol.gif ale visai gera dovana thumbup.gif laugh.gif laugh.gif
Atsakyti
Gal kas zinote, kur Kaune daro uzrasus ant marshkineliu? Ir greitai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(PaneleKiausiniene @ 2004 12 20, 13:49)

man atrodo, daro hyper maximoj, Savanoriu pr. g.gif jo, ten maciau. as irgi ruosiuosi ten apsilankyt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(PaneleKiausiniene @ 2004 12 20, 13:49)

Nuotrauklas deda ir uzrasus per 1 diena Picoline, Kestucio gatveje- prie tilto i sala. Kaina 20 lt
Atsakyti