Įkraunama...
Įkraunama...

Praktiškos dovanos vyrui

kazkurioj temoj buvo nuoroda i puslapi, kur yra visokie rubai issiuvinetais inicialais, ir ant apatiniu "cia Aldonos" berods isiuvineta.. Labai buciau dekinga uz nuoroda. 4u.gif
Atsakyti
man atrodo www.asmeniskai.lt
nzn gerai 4u.gif
Atsakyti
Aciu butent sito ir reikejo thumbup.gif
Atsakyti
kad tik mačytu, bet kiek zinau tai ten kosmines kainos... blush2.gif
Atsakyti
tai negerai... bandysiu aiskintis .... g.gif
Atsakyti
QUOTE(pupute @ 2006 11 16, 13:41)
kad tik mačytu, bet kiek zinau tai ten kosmines kainos...  blush2.gif

gal pačiai bandyt siuvinėt? Kaži, jei deda užrašus ant maikių, negi ant kokių triusikų neuždėtų? g.gif
Atsakyti
neįsivaizduoju ką savo vyrui padovanoti schmoll.gif ir klausiau ko norėtų ir pergalvojau pati ir nerandu ką galima padovanoti jam unsure.gif norisi kažko ir naudingo ir gražaus smile.gif gal dar kas gerą mintį čia įmes rolleyes.gif ir nupirksiu gerą dovaną rolleyes.gif
Atsakyti
Man šiemet galvos skausmas atkrito: MB beveik sudėvėjo savo rankinę, kur laiko pinigus, automobilio dokumentus, telefonus. Tai vat ją planuoju ir išrinkti naująsanta2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lauri:): 16 lapkričio 2006 - 20:23
!! bigsmile.gif
Atsakyti
Tik bazej su ferari maciau,bet kaip jau minejau kokybe tragiska,isskalbus isvis skuduras grindim laut lieka doh.gif Patarciau tau geriau nupirkt raudona grazu kokybiska chalata ir nunest Mega i parduotuve kur prie Vero Modos marskinelius daro,tai ten dar siuvineja,ir issiuvines tau ta Ferari mirksiukas.gif As ant saviskio chalato nugaros ten nesiau issiuvinet musu vardus,tai mano issiuvinejo raudonai,o jo-melynai,ir srifta gali pasirinkt,man nerealiai patiko,jam irgi thumbup.gif Mokejau 25lt ax.gif
Atsakyti
Mano vyras užsimanė geros pagalvės blink.gif blink.gif . Tai kaip dabar žinot, kas ta gera ir kur jos ieškot?
Atsakyti
Mano dukra isitrauke krikstatevi keiciantis dovanom (o jis mano brolis) tai tas praneses buvo kad nori grandineles ant kaklo su jo zenklo pakabuku. gal zinot keik normali nei plona nei stora grandinele sidabrine gali kainuoti? ir pakabukas sidabrinis? g.gif nes niekas tokiu dalyku nepirkau ir nesidomejau ( pati nesugebu nesutraukyti grandineliu todel ir neperku doh.gif ) aciu
Atsakyti