kazkurioj temoj buvo nuoroda i puslapi, kur yra visokie rubai issiuvinetais inicialais, ir ant apatiniu "cia Aldonos" berods isiuvineta.. Labai buciau dekinga uz nuoroda.
Aciu butent sito ir reikejo
tai negerai... bandysiu aiskintis ....
QUOTE(pupute @ 2006 11 16, 13:41)
kad tik mačytu, bet kiek zinau tai ten kosmines kainos...
gal pačiai bandyt siuvinėt? Kaži, jei deda užrašus ant maikių, negi ant kokių triusikų neuždėtų?
neįsivaizduoju ką savo vyrui padovanoti ir klausiau ko norėtų ir pergalvojau pati ir nerandu ką galima padovanoti jam norisi kažko ir naudingo ir gražaus gal dar kas gerą mintį čia įmes ir nupirksiu gerą dovaną
Man šiemet galvos skausmas atkrito: MB beveik sudėvėjo savo rankinę, kur laiko pinigus, automobilio dokumentus, telefonus. Tai vat ją planuoju ir išrinkti naują
Tik bazej su ferari maciau,bet kaip jau minejau kokybe tragiska,isskalbus isvis skuduras grindim laut lieka Patarciau tau geriau nupirkt raudona grazu kokybiska chalata ir nunest Mega i parduotuve kur prie Vero Modos marskinelius daro,tai ten dar siuvineja,ir issiuvines tau ta Ferari As ant saviskio chalato nugaros ten nesiau issiuvinet musu vardus,tai mano issiuvinejo raudonai,o jo-melynai,ir srifta gali pasirinkt,man nerealiai patiko,jam irgi Mokejau 25lt
Mano dukra isitrauke krikstatevi keiciantis dovanom (o jis mano brolis) tai tas praneses buvo kad nori grandineles ant kaklo su jo zenklo pakabuku. gal zinot keik normali nei plona nei stora grandinele sidabrine gali kainuoti? ir pakabukas sidabrinis? nes niekas tokiu dalyku nepirkau ir nesidomejau ( pati nesugebu nesutraukyti grandineliu todel ir neperku ) aciu