Įkraunama...
Įkraunama...

Praktiškos dovanos vyrui

QUOTE(Gustina @ 2006 11 14, 15:01)
As manau dovanosiu arba chalata arba dirza, tik dabar klausimas kokios gali buti ju kainos  g.gif  per daug uzsisokti nenoriu .... ax.gif

chalatu kainos tikrai ivairios,priklauso kur pirksi ir kokio nori...as pirkau,bet moteriska "Kurimoj",tai mokejau 130lt..Turhuj gali gaut pigiau.tas pats ir su dirzais,kaina priklauso nuo kokybes ir parduotuves smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gustina @ 2006 11 14, 13:01)
As manau dovanosiu arba chalata arba dirza, tik dabar klausimas kokios gali buti ju kainos  g.gif  per daug uzsisokti nenoriu .... ax.gif

Chalata saviskiui pati esu dovanojusi,o del dirzo tai jis kazkada uzsimine kad jam tai baisi dovana,sako tas ptas kas tau mikseri padovanociau blush2.gif Jau turiu dovaneliu sarasa pasirinkus,ideju pilna,tik is kur tiek pinigu gaut,kad viska igyvendint?? g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gustina @ 2006 11 14, 13:01)

aš dovanosiu chalatą, jau pusę metų amniškis apie tai zyzia, kad jam reikia, kad jis nori tongue.gif nužiūrėjau bazėj tokį minkštą, raudoną, ant rankovės Ferrari užrašyta. A Ką daryt, pamišęs mano brangusis dėl tų Ferarių lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
as tikriausiai padovanosiu elektrine skutimosi masinele smile.gif manau, kad turetu patikti, nes keleta kartu uzsimines kad labai noretu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2006 11 15, 10:56)
aš dovanosiu chalatą, jau pusę metų amniškis apie tai zyzia, kad jam reikia, kad jis nori  tongue.gif nužiūrėjau bazėj tokį minkštą, raudoną, ant rankovės Ferrari užrašyta. A Ką daryt, pamišęs mano brangusis dėl tų Ferarių  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

As tau nepatarciau pirkt is bazes schmoll.gif Nusidevi labai greitai,kokybes nulis,lieka kaip istasytas skuduras,o ir kaina nera tokia jau maza,kai pirkom ta su Ferari,tai kanavo apie 100 litu,tai man rodos su derybom apie 95 mokejau,bet tiksliai nepamenu g.gif Jau tau geriau patarciau pirkt Senukuose-kokybe gera,minkstuciai,modeliu pasirinkimas daug didesnis,o ir kai kurie net pigiau nei bazej mirksiukas.gif As pirkau senukuose kur prie Pramones maximos,antrame aukste labai neblogas pasirinkimas. Saviskiui geguzi divanojau gimtadienio proga,atrodo kaip naujas ir siaip labai patenkintas thumbup.gif
QUOTE(jurgaval @ 2006 11 15, 11:22)
as tikriausiai padovanosiu elektrine skutimosi masinele  smile.gif manau, kad turetu patikti, nes keleta kartu uzsimines kad labai noretu  biggrin.gif

Maniskis irgi buvo uzismines,kad noretu,manau gera ideja mirksiukas.gif Dar kokia miela,jaukia smulkmena nupirk ir bus super bigsmile.gif reikes itraukt i gimtadieniniu dovanu sarasa rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Įsimylėjusi Boružė @ 2006 11 15, 16:50)
As tau nepatarciau pirkt is bazes  schmoll.gif Nusidevi labai greitai,kokybes nulis,lieka kaip istasytas skuduras,o ir kaina nera tokia jau maza,kai pirkom ta su Ferari,tai kanavo apie 100 litu,tai man rodos su derybom apie 95 mokejau,bet tiksliai nepamenu  g.gif Jau tau geriau patarciau pirkt Senukuose-kokybe gera,minkstuciai,modeliu pasirinkimas daug didesnis,o ir kai kurie net pigiau nei bazej  mirksiukas.gif As pirkau senukuose kur prie Pramones maximos,antrame aukste labai neblogas pasirinkimas. Saviskiui geguzi divanojau gimtadienio proga,atrodo kaip naujas ir siaip labai patenkintas  thumbup.gif

Maniskis irgi buvo uzismines,kad noretu,manau gera ideja  mirksiukas.gif Dar kokia miela,jaukia smulkmena nupirk ir bus super  bigsmile.gif reikes itraukt i gimtadieniniu dovanu sarasa  rolleyes.gif

as pagalvojau kad tokio daikto tikrai pats nenusipirks, kai vienu suviu nusausiu du zuikiui biggrin.gif ir man gerai ir jam naudinga bus ax.gif
Atsakyti
aš tai noriu dovanoti laikrodį, bet tai žinau ir prietarą, kad negalima, nes išsiskirsim... o jei čekį laikrodžiui? hihihi.gif gal apgaučiau likima? wub.gif
Atsakyti
QUOTE(pupute @ 2006 11 15, 17:04)
aš tai noriu dovanoti laikrodį, bet tai žinau ir prietarą, kad negalima, nes išsiskirsim... o jei čekį laikrodžiui?  hihihi.gif gal apgaučiau likima?  wub.gif

O gal nupirk ir nugalėk likimą biggrin.gif
Yra prietaras ir dėl geltonų gėlių,k ad atseit negalima dovanot ->išsisikyrimas unsure.gif O vat mano tėtis visą gyvenimą jau gerokai daugiau nei 30 metų iš eilės tik geltonas rožes mamai dovanoja rolleyes.gif ir aš su saviškiu norėčiau taip gražiai tiek metų nugyventi kaip mano tėveliai iki šiol wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaidulė @ 2006 11 15, 16:10)
O gal nupirk ir nugalėk likimą  biggrin.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
ale jei išsiskirtume (tpfu tpfu tpfu) tai tada užsigraušiu doh.gif biggrin.gif
ale nepabandes nežinosi lotuliukas.gif
Atsakyti
o as dovanojau ceki i laikrodziu salona biggrin.gif tipo likima apgausiu hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Įsimylėjusi Boružė @ 2006 11 15, 15:50)
As tau nepatarciau pirkt is bazes  schmoll.gif Nusidevi labai greitai,kokybes nulis,lieka kaip istasytas skuduras,o ir kaina nera tokia jau maza,kai pirkom ta su Ferari,tai kanavo apie 100 litu,tai man rodos su derybom apie 95 mokejau,bet tiksliai nepamenu  g.gif Jau tau geriau patarciau pirkt Senukuose-kokybe gera,minkstuciai,modeliu pasirinkimas daug didesnis,o ir kai kurie net pigiau nei bazej  mirksiukas.gif As pirkau senukuose kur prie Pramones maximos,antrame aukste labai neblogas pasirinkimas. Saviskiui geguzi divanojau gimtadienio proga,atrodo kaip naujas ir siaip labai patenkintas  thumbup.gif

o ten su Ferrari buvo? Nes būtent čia visa esmė... blush2.gif

QUOTE(pupute @ 2006 11 15, 16:04)
aš tai noriu dovanoti laikrodį, bet tai žinau ir prietarą, kad negalima, nes išsiskirsim... o jei čekį laikrodžiui?  hihihi.gif gal apgaučiau likima?  wub.gif

aš jau du laikrodžius dovanojau, penkti metai eina, o mes vis dar kartu tongue.gif o mano vyras buvo girdėjęs gandą, kad jei dovanoji laikrodį, tai tipo, nori susiženyt ar pan. Čia jam krikšto mama taip pasakė, kai bedraugaujant aš jam laikrodį padovanojau wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2006 11 16, 11:19)
aš jau du laikrodžius dovanojau,  penkti metai eina, o mes vis dar kartu  tongue.gif o mano vyras buvo girdėjęs gandą, kad jei dovanoji laikrodį, tai tipo, nori susiženyt ar pan. Čia jam krikšto mama taip pasakė, kai bedraugaujant aš jam laikrodį padovanojau wink.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif taip ir pasakysiu dovanodama lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti