Įkraunama...
Įkraunama...

Praktiškos dovanos vyrui

O kaip jum dovana magnetola į mašina? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gyncė @ 2006 11 05, 11:03)

Jei reikalingas daiktas, kodėl gi ne? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gyncė @ 2006 11 05, 13:03)

dovana liuks,tik ar esi tikra,kad jam tiks butent tokia magnetola g.gif ,nes zinai kokie jie isrankus,vyriskiems dalykeliams
as saviskiui jau viena dovanele nupirkau:tokias "a la pizamones kelnes",jis vienas turi,tai po namus nesioja,bet jau kokia diena sikna isplys lotuliukas.gif
Atsakyti
pernai vyrui (tada dar suzadetiniui) dovanojau FHM prenumerata metams, kelis CD, kuriu labai norejo ir apatinius su juokingais uzrasais wub.gif

dovana buvo daugiau nei patenkintas thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(GAGA @ 2006 10 24, 11:52)
Gal kokiu fainus ir įdomius alaus bokalus  smile.gif  aišku jei mėgsta alų,o mano brolis nuo savo draugės gavo maikutę priekyje jos nuotrauka,o ant nugaros užrašas "AŠ UŽIMTAS" manau vyrui galėtų būti "AŠ VEDĘS"  biggrin.gif  tik klausimas ar tokią užsidėtų g.gif  gal vyram labiau patiktų"IEŠKAU MERGINOS" doh.gif

mes su drauge saviskiams per valentino diena tokias dovanojom wub.gif
ir nesioja thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ti-nux @ 2006 11 05, 14:43)
dovana liuks,tik ar esi tikra,kad jam tiks butent tokia magnetola g.gif ,nes zinai kokie jie isrankus,vyriskiems dalykeliams
as saviskiui jau viena dovanele nupirkau:tokias "a la pizamones kelnes",jis vienas turi,tai po namus nesioja,bet jau kokia diena sikna isplys lotuliukas.gif

Va kad būtent žinau kokio nori, bet kad tik nespėtu nusipirkt pats iki švenčių lotuliukas.gif Nors biškį ir brangoka dovana būtų, bet užtad gera ir man blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gyncė @ 2006 11 05, 18:01)
Va kad būtent žinau kokio nori, bet kad tik nespėtu nusipirkt pats iki švenčių lotuliukas.gif  Nors biškį ir brangoka dovana būtų, bet užtad gera ir man blush2.gif  biggrin.gif

o tu pabandyk gudriai itikint,kad siuo metu jums nereikia muzikos masinoj hihihi.gif .o paskui jam bus labai daug dziaugsmo...
Atsakyti
QUOTE(ti-nux @ 2006 11 05, 18:08)
o tu pabandyk gudriai itikint,kad siuo metu jums nereikia muzikos masinoj hihihi.gif .o paskui jam bus labai daug dziaugsmo...

Jo dėl magnetolos tai džiaugsmas būtų neišpasakytas, jis pas mane biškį "muzikantas" na mėgsta labai muziką garsiai klausyti biggrin.gif
Atsakyti
mano vyras irgi, kaip taviskis, tik beda, kad as nezinau kokios jis noretu
Atsakyti
QUOTE(padruske @ 2006 11 05, 22:49)
mano vyras irgi, kaip taviskis, tik beda, kad as nezinau kokios jis noretu

Tai tu netyčia išklausinėk kaip nors.
Atsakyti
aš jau vakar bandžiau iškvosti ko labiau maniškis nori - laikrodžio ar grandinėlės... nepavyko mad.gif bet kol kas... ax.gif
Atsakyti
Mes pernai vienas kitam pasidovanojom poilsį - užsisakėm Druskininkuose viešbuty kambarį, su procedūrom wub.gif Tai pati geriausia dovana. Šiemet gal kur į šiltus kraštus galėsim išvažiuot. Ir nereikia sukt galvos, ką čia pirkti brangiausiajam ax.gif gaunasi kaipo abipusė dovana.
Atsakyti
o yra koks netinis psl, kad paskaitinet mazdaug pasiziureti kaip kas ka... cia super mintis, ir as noreciau, be to mudvieju draugystes 2 metai bus, tai thumbup.gif proga ir pabuti kartu, ir sventes atsvesim wub.gif
Atsakyti