O kaip jum dovana magnetola į mašina?
QUOTE(Gyncė @ 2006 11 05, 11:03)
Jei reikalingas daiktas, kodėl gi ne?
QUOTE(Gyncė @ 2006 11 05, 13:03)
dovana liuks,tik ar esi tikra,kad jam tiks butent tokia magnetola ,nes zinai kokie jie isrankus,vyriskiems dalykeliams
as saviskiui jau viena dovanele nupirkau:tokias "a la pizamones kelnes",jis vienas turi,tai po namus nesioja,bet jau kokia diena sikna isplys
pernai vyrui (tada dar suzadetiniui) dovanojau FHM prenumerata metams, kelis CD, kuriu labai norejo ir apatinius su juokingais uzrasais
dovana buvo daugiau nei patenkintas
Papildyta:
mes su drauge saviskiams per valentino diena tokias dovanojom
ir nesioja
dovana buvo daugiau nei patenkintas
Papildyta:
QUOTE(GAGA @ 2006 10 24, 11:52)
Gal kokiu fainus ir įdomius alaus bokalus aišku jei mėgsta alų,o mano brolis nuo savo draugės gavo maikutę priekyje jos nuotrauka,o ant nugaros užrašas "AŠ UŽIMTAS" manau vyrui galėtų būti "AŠ VEDĘS" tik klausimas ar tokią užsidėtų gal vyram labiau patiktų"IEŠKAU MERGINOS"
mes su drauge saviskiams per valentino diena tokias dovanojom
ir nesioja
QUOTE(ti-nux @ 2006 11 05, 14:43)
dovana liuks,tik ar esi tikra,kad jam tiks butent tokia magnetola ,nes zinai kokie jie isrankus,vyriskiems dalykeliams
as saviskiui jau viena dovanele nupirkau:tokias "a la pizamones kelnes",jis vienas turi,tai po namus nesioja,bet jau kokia diena sikna isplys
Va kad būtent žinau kokio nori, bet kad tik nespėtu nusipirkt pats iki švenčių Nors biškį ir brangoka dovana būtų, bet užtad gera ir man
QUOTE(Gyncė @ 2006 11 05, 18:01)
Va kad būtent žinau kokio nori, bet kad tik nespėtu nusipirkt pats iki švenčių Nors biškį ir brangoka dovana būtų, bet užtad gera ir man
o tu pabandyk gudriai itikint,kad siuo metu jums nereikia muzikos masinoj .o paskui jam bus labai daug dziaugsmo...
QUOTE(ti-nux @ 2006 11 05, 18:08)
o tu pabandyk gudriai itikint,kad siuo metu jums nereikia muzikos masinoj .o paskui jam bus labai daug dziaugsmo...
Jo dėl magnetolos tai džiaugsmas būtų neišpasakytas, jis pas mane biškį "muzikantas" na mėgsta labai muziką garsiai klausyti
mano vyras irgi, kaip taviskis, tik beda, kad as nezinau kokios jis noretu
QUOTE(padruske @ 2006 11 05, 22:49)
mano vyras irgi, kaip taviskis, tik beda, kad as nezinau kokios jis noretu
Tai tu netyčia išklausinėk kaip nors.