Įkraunama...
Įkraunama...

Praktiškos dovanos vyrui

dovana vyrui-galvos skausmas g.gif .manasis baisiai isrankus,tai buvau sugalvojus siemet padovanot pinigine,bet pats nusipirko,tai daba suku galva mastau.gif o dar jo gimtadienis pries pat kaledas...
o jis man pasiule padovanot save smileysex.gif
bet gal reiks padaryt daug mazu dovaneliu g.gif
Atsakyti
mes planavom su vyru pirmoms metinems chalatus pasidovanot, bet kazkaip neisejo... tai vat kaledoms visai noreciau jam nupirk, bet nelabai isivaizduoju, kur gauti ir kiek mazdaug kainuoja su moteriskais chalatais tai problemu kaip ir ner, bet su vyriskais susidurt neteko

Jei tinka paprasti chalatai (ne firminiai), tai galima pažiurėti turguje, ten kaina ne daugiau nei 100 litų, o chalatukai stori, šilti, smagūs ir neblogai atrodo. Aš savo brangiausiam per praėjusias kalėdas padovanojau tokį, tai dabar nešioja ir džiaugiasi. lotuliukas.gif O šiemet jau sudėtinga ką nors sugalvoti, nes viską turi.
Atsakyti
QUOTE(lotta23 @ 2006 10 24, 13:33)
Nu tiesiog daug ivairiausiu dovanyciu...
Batus, kazka is kvepalu ar dezodorantu rinkiniu, ar prausimosi zeliu, kaip buna graziai supakuota..kokia knygele idomia, kokius grazius triusikus, koki salika, nu kazka tokio kas tau atrodo, o, manau jam tai patiks...Juk visokiu tu vyrsiku smulkmenu buna... doh.gif
As pati tai daug visko irgi gavau. Viena is didziuju dovanu buvo ziedas su deimantukais ir paskui daug mazu dovaneliu ( auskarai, pizama, naktinukai, zvakiu, muilu komplekteliai ir t.t.)

bigsmile.gif oho, ir kiek kaledine dovana su visom smulkmenelem kainuoja bigsmile.gif Jo cia nebloga mintis, as ir apie tai pagalvosiu thumbup.gif Tik kad truputi pigiau gautusi blush2.gif Bo cia pas tave nelabai jau smulkmeneles ax.gif
Ir dar klausimukas, tu viska po eglute sudedi? O kaip pvz man daryt jei mes svenciam pas tevus ir jie ten kuciu vakara dovanas gauna, ir ten maza dirbtine eglute, tai man ten viska sukraut. O tu uzrasai kad ten vyrui? Kazkaip galvoju jei be uzraso, kas kitas issivynios g.gif ar sakyt nelieskit ten mano vyrui bigsmile.gif
Arba dar galvoju visas dovanytes supakuotas i koki dovanu maisiuka sumest bigsmile.gif

Gal cia truputi kvailokai pamasciau ax.gif blush2.gif
Atsakyti
Nu as kai pas tevus svesdavau tai viska jau kuciu vakara sukraunam su uzrasais kam.

O kai su draugu, tai irgi sukraunam...Juk tik dviese tai atskiriam kuris kurio....jis dar pakomentuoja kuria pirma, kuria dabar, kuria dabar....smile.gif Kad atseit idomumas ant galo liktu...Nors ta ziedeli gavau dar pries kaledas...nes i LT skridau(gyvenu UK), tai jis norejo jau mane pradziuginti...o poto antra kaledu diena viska apziurejom kai jau is LT pargrizau:)
Atsakyti
QUOTE(Linutemamyte @ 2006 10 24, 19:59)
bigsmile.gif oho, ir kiek kaledine dovana su visom smulkmenelem kainuoja  bigsmile.gif  Jo cia nebloga mintis, as ir apie tai pagalvosiu  thumbup.gif  Tik kad truputi pigiau gautusi  blush2.gif  Bo cia pas tave nelabai jau smulkmeneles  ax.gif 
Ir dar klausimukas, tu viska po eglute sudedi? O kaip pvz man daryt jei mes svenciam pas tevus ir jie ten kuciu vakara dovanas gauna, ir ten maza dirbtine eglute, tai man ten  viska sukraut. O tu uzrasai kad ten vyrui? Kazkaip galvoju jei be uzraso, kas kitas issivynios  g.gif  ar sakyt nelieskit ten mano vyrui  bigsmile.gif 
Arba dar galvoju visas dovanytes supakuotas i koki dovanu maisiuka sumest  bigsmile.gif

Gal cia truputi kvailokai pamasciau  ax.gif  blush2.gif

juk smulkmeneles gali but ir pigios,cia nuo kiekvieno finansu priklauso biggrin.gif .o mes visada kraunam dovaneles su uzrasais kam newyear.gif
o vyrui tai viena dovana(isrenku normaliausia)dedu po eglute pas mama,o kitas -namie megalol.gif
Atsakyti
As padovanot mastau ir praktiska dovanele, Utenos trikotaze nuziurejau labai fainuti komplektuka susirinkti, tai maikute ir trumpikes thumbup.gif ir praktiska ir naudinga ir grazu

o kaledom mes sau jau pasidarem dovana thumbup.gif thumbup.gif nusipirkom akvariuma 120 l ax.gif vaizdelis superinis clap.gif clap.gif
Atsakyti
Fainai smile.gif
As ir akvariumo noriu, be ne kaledom smile.gif
Atsakyti
na as tai siais metais planuoju padovanoti savo brangiausiajam svarka, kaklaraisti, marskinius, kokiu triusikeliu su maikutem... bigsmile.gif zodziu viskas viename, kaip kazkuri saket, daug smulkmeneliu blink.gif biggrin.gif ale jauciu kazka reiks "atiduoti" jo tevams, nes jie amzinai nezino ka jam padovanot... doh.gif tai geriau jiems pati pasakysiu ka nupirkt, nei kad pirktu kokias nesamones..... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lotta23 @ 2006 10 25, 10:54)
Fainai smile.gif
As ir akvariumo noriu, be ne kaledom smile.gif

Cia siai dienai mano mintys , kad kaledom, bet aisku atejus kaledom, vis tiek po dovanele dar pasidovanosim clap.gif
Atsakyti
QUOTE(kristupukas2004 @ 2006 10 25, 15:25)
vis tiek po dovanele dar pasidovanosim clap.gif

dar po akvariumuka 120 l? biggrin.gif
Atsakyti
Pirstines, salikas, pinigine, knyga, vyno (kamstis, atidarytuvas, termometras) rinkinys, idomesnis parkeris, raktu pakabukas, apatiniai, pizama, T-shirt su kokiu personalizuotu uzrasu (akropolyje gali uzdeti), jo megstamiausia ireminta reprodukcija (na gerai butu, kad ir jums patiktu smile.gif ), vitaminai, kaklaraistis, odinis dirzas, rankogaliu sasagos, laikrodis, kosmetika vyrams, megstamo zurnalo prenumerata....na gal uzteks, pavargsit it skaityt doh.gif
Atsakyti
Šiemet vyrui Kalėdų senelis atneš šiltas šlepetes (nes pats neprisiruošia nusipirkt) biggrin.gif , naują pagalvę, nes užsiminė, kad nori jau kitos ir marškinukus ( pats labai sunkiai ką nors išsirenka) bigsmile.gif Nereik galvos sukt, o svarbiausia, žinau, kad visų šitų daiktų labai reik smile.gif
Atsakyti