Įkraunama...
Įkraunama...

Praktiškos dovanos vyrui

Ar jau renkat vyrams dovanas? g.gif Aš šiemet norėčiau pirkti vieną didesnę dovana ir daug mažesnių, kad efektas Kalėdinis būtų wub.gif Bet dar nežinau ką pirkti verysad.gif
Atsakyti
praejusios kaledos mums buvo pirmos kaip vyrui ir zmonai, tai dovanojau chalata ir slepetes 4u.gif o siais metais net neisivaizduoju ka reiks nupirkt g.gif jam labai sunku itikti... tikriausiai reiks save kaspinu papuost ir po egle atsitupt lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
as galvoju dovanot siltuti minkstuti chalata ax.gif mama22 gera ideja pasiulei ir slepetes prie ju .reiks pradet ieskoti bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(boruzka @ 2006 10 18, 18:05)
as galvoju dovanot siltuti minkstuti chalata  ax.gif mama22 gera ideja pasiulei ir slepetes prie ju .reiks pradet ieskoti  bigsmile.gif

Gera mintis drinks_cheers.gif Mes dovanojomės minkštus chalatus vestuvių metinėms, tai prieš perkant vyras maivėsi, kad jam nereikia doh.gif O dabar dėvi ir džiaugiasi thumbup.gif O tokiu oru tai išvis fantastika, nes jie labai šilti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(boruzka @ 2006 10 18, 18:05)
as galvoju dovanot siltuti minkstuti chalata  ax.gif mama22 gera ideja pasiulei ir slepetes prie ju .reiks pradet ieskoti  bigsmile.gif

QUOTE(Will @ 2006 10 18, 18:08)
Gera mintis  drinks_cheers.gif  Mes dovanojomės minkštus chalatus vestuvių metinėms, tai prieš perkant vyras maivėsi, kad jam nereikia  doh.gif  O dabar dėvi ir džiaugiasi  thumbup.gif  O tokiu oru tai išvis fantastika, nes jie labai šilti  thumbup.gif

chalata tai zinot pataikiau kazkaip nupirkt blush2.gif jam patiko ir nesioja, kai namo grizta (kol kas jis uk, as lietuvoj, kas pora men grizineja), o va slepetes...jo keltis auksta, tai nepatogios jam verysad.gif gal patartumet ka jam nupirkt siemet?
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
As ir jau pradejau galvot apie dovanas, o sunkiausia vyrui isrinkt doh.gif Jis kompiuteristas-programuotojas. Bet dovanos susije su kompu jo nedomina. megsta knygas skaityt, bet knygas jau gauna per gimtadieni, vardadieni ir per praitas kaledas gavo. Tai jau atsibodo. Kosmetikos sociai turi. Chalatas nebloga mintis, o dar ka galima g.gif
(parasiau klausima, o temos tik pora psl perskaiciau, tai reik eit paskaitinet gal ka rasiu, nors ir naujos mintys domina)
Atsakyti
mes dovanojom isrankiam pusbroliui: 3kamsciai vynui ar kitam gerimui kimsti,ir toks stikliukas matuoti kokteiliams.kaina apie 100lt,bet labai patenkintas liko
Atsakyti
QUOTE(Will @ 2006 10 11, 20:07)
Ar jau renkat vyrams dovanas?  g.gif  Aš šiemet norėčiau pirkti vieną didesnę dovana ir daug mažesnių, kad efektas Kalėdinis būtų  wub.gif  Bet dar nežinau ką pirkti  verysad.gif

Jo, cia yra gerai sugalvota thumbup.gif

As pernai irgi taip dariau, o jis man irgi taip pat padare. Nes juk taip yra gera gauti daug dovanu, nesvarbu kokios, svarbu kiekis biggrin.gif
Atsakyti
Gal kokiu fainus ir įdomius alaus bokalus smile.gif aišku jei mėgsta alų,o mano brolis nuo savo draugės gavo maikutę priekyje jos nuotrauka,o ant nugaros užrašas "AŠ UŽIMTAS" manau vyrui galėtų būti "AŠ VEDĘS" biggrin.gif tik klausimas ar tokią užsidėtų g.gif gal vyram labiau patiktų"IEŠKAU MERGINOS" doh.gif
Atsakyti
QUOTE(lotta23 @ 2006 10 24, 11:32)
Jo, cia yra gerai sugalvota  thumbup.gif

As pernai irgi taip dariau, o jis man irgi taip pat padare. Nes juk taip yra gera gauti daug dovanu, nesvarbu kokios, svarbu kiekis  biggrin.gif

O sakykit kaip cia iseina daug dovaneliu g.gif Gal galit konkreciai koki pvz pasakyt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mama22 @ 2006 10 18, 17:01)
praejusios kaledos mums buvo pirmos kaip vyrui ir zmonai, tai dovanojau chalata ir slepetes  4u.gif o siais metais net neisivaizduoju ka reiks nupirkt  g.gif  jam labai sunku itikti... tikriausiai reiks save kaspinu papuost  ir po egle atsitupt lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

mes planavom su vyru pirmoms metinems chalatus pasidovanot, bet kazkaip neisejo... tai vat kaledoms visai noreciau jam nupirk, bet nelabai isivaizduoju, kur gauti ir kiek mazdaug kainuoja g.gif su moteriskais chalatais tai problemu kaip ir ner, bet su vyriskais susidurt neteko doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Linutemamyte @ 2006 10 24, 12:55)
O sakykit kaip cia iseina daug dovaneliu  g.gif Gal galit konkreciai koki pvz pasakyt  4u.gif

Nu tiesiog daug ivairiausiu dovanyciu...
Batus, kazka is kvepalu ar dezodorantu rinkiniu, ar prausimosi zeliu, kaip buna graziai supakuota..kokia knygele idomia, kokius grazius triusikus, koki salika, nu kazka tokio kas tau atrodo, o, manau jam tai patiks...Juk visokiu tu vyrsiku smulkmenu buna... doh.gif
As pati tai daug visko irgi gavau. Viena is didziuju dovanu buvo ziedas su deimantukais ir paskui daug mazu dovaneliu ( auskarai, pizama, naktinukai, zvakiu, muilu komplekteliai ir t.t.)
Atsakyti