Įkraunama...
Įkraunama...

Praktiškos dovanos vyrui

QUOTE(laurynaa @ 2005 12 23, 16:17)
o tavo nuziureta kokios spalvos? sviesios?
man grazu, bet kazkaip netraukia tie dalykai nors tuka man kaip tik atrodo,kad ten gera terpe erkutems veistis, nors aisku tai tikrai nera, cia tik mano sapaliones  blush2.gif

Grįžau iš dovanų pirkimo ... 4u.gif
nupirkau vis dėlto vyrui pagalvę, bet ne kašmyro vilnos kaip planavau, o kupranugario... ax.gif na tikiuosi patiks ir įvertins... ax.gif
o tą Gillette rinkinį padovanosiu per gimtadienį...sausio pardžioje... ax.gif
Atsakyti
O taip tos praktiskos dovaneles doh.gif Bet mane siemet isgelbejo thumbup.gif Padovanojau vyrui domkrata!!! blush2.gif Jam jo laaabai reikejo ax.gif
Atsakyti
na maniskiui dovanotos pirstines sportui labai patiko thumbup.gif
Atsakyti
o as kai nupirkus jau viska buvau radau tas kojines doh.gif bet nupirkau pritaikysiu kokiai nors progai smile.gif

p.s. dovanom jis liko patenkintas smile.gif
Atsakyti
Mano vyras labai dievina pirstuotas kojines. Kadaise pirmas pirko net uz 10 euru Belgijoj... Gal kam tp patiks. g.gif Ir gana idomu, ir praktiska.
Atsakyti
galiu pasiūlyti "praktišką" dovaną anytai... biggrin.gif
mes su vyru nusprendėm padovanoti anūko nuotrauką gražiame rėmelyje, nes labai jau ji svaigsta dėl leliaus.. lotuliukas.gif lotuliukas.gif tai vat tokia bus mūsų dovana Naujųjų proga... thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(zuikelis- @ 2005 12 29, 12:14)
galiu pasiūlyti "praktišką" dovaną anytai... biggrin.gif
mes su vyru nusprendėm padovanoti anūko nuotrauką gražiame rėmelyje, nes labai jau ji svaigsta dėl leliaus.. lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  tai vat tokia bus mūsų dovana Naujųjų proga...  thumbup.gif

jo, manau, daugelis seneliu del anukiuku foto svaigsta wub.gif
siaip si dovana (ar kalendorius, puodukas, puzle su mazylio foto) universali, galima dovanoti kiekvienam, kad 2.gif myli wink.gif
Atsakyti
as padovanojau savo brangiausiam smile.gif dartus, jei lieyutviskai tai smigis, regis aip vadinasi mirksiukas.gif ir ne siaipkoki zaislini, o i sporto prekiu parduotuves, su strelytemis atsiejoapie 170lt, bet reakcija tai buvo thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif tikejausi kad patiks, bet kad taip... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Onora @ 2004 12 22, 00:59)
brrr ta juoda degtine, kaip rasalas
BLAVOD pas mane puse bonkos stovi smile.gif o stovi gal jau kokius 2-3 metus (gal ir sugedo jau) toks litrinis matinis butelys ir vertikaliai raudonom raidem uzrasyta.

Butely juoda atrodo, pries sviesa lyg bordo (panasiai kaip kad per tas juodas prancuzisko stiklo lekstes ziuretumet), o jei ant stalo balto uzhtyksta - tai tamsiai zhalia laugh.gif
Paragau idomu visai, bet tik tiek....

Dar pas mane buvo kokteiliu knygute prideta (lankstinukas tiksliau) bet kai ja maisai su kazkuo - tai ji igyja ta zalia atspalvi.

Ragavau Blavod degtines. Juoda juoda butelyje. Bet skonis tai man patiko, vyrams irgi. Parasyta, jog reik daryt kokteili su Blavod ir spanguoliu sultimis. Bandem smile.gif Gryna irgi puikiai geriasi, kvapo nera jokio visiskai. Nesigailejom, kad pirkom, tikrai auksto lygio degtine ir net galvos visai neskauda. Tik tiek, kad spalva neiprasta. Rekomenduoju mirksiukas.gif
Atsakyti
fui as degtinukes is vis nevartoju
Atsakyti
QUOTE(erdni20 @ 2006 07 16, 21:42)
fui as degtinukes is vis nevartoju

As irgi nevartoju, bet tame ir reikalas, kad ji kitokia. Jei isivaizduojat, jog kazkas panasaus i kokia Lithuanian ar pan., tai visiskai ne rolleyes.gif
Atsakyti
Artėja Kalėdos.....
user posted image
jau greit vėl galvosime ką padovanoti savo mylimiesiems........

tad noriu pasidalinti savo įspūdžiais apie praitais metais padovanotą dovaną.
pirkau pagalvę iš kupranugario vilnos, tad štai mano vyras ant jos pamiegojo pusmetį ne daugiau....dabar šia pagalve džiaugiuosi aš... biggrin.gif
Atsakyti