Įkraunama...
Įkraunama...

Praktiškos dovanos vyrui

Patarkit ir man ką pirkti... 4u.gif
turiu tri variantus...
rašau su kainomis...smile.gif
1. Kašmyro vilnos pagalvę - 147 lt
2. Raktų (automobilinių) rinkinį (labai kažkada norėjo) - 150 lt
3. Gillette rinkinį naują (kur skustuvas su batarkėm..taip pat norėjo) - 60 lt
nu niekaip neapsisprendžiu..o tik šiandien galėsiu nulėkti nupirkti, nes kitom dienom nėra kam leliuko palikti... ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zuikelis- @ 2005 12 23, 13:58)
turiu tri variantus...
nu niekaip neapsisprendžiu..o tik šiandien galėsiu nulėkti nupirkti, nes kitom dienom nėra kam leliuko palikti... ax.gif  4u.gif

aš už 2 arba 3 variantą
Atsakyti
QUOTE(Bajm @ 2005 12 23, 15:00)
aš už 2 arba 3 variantą

as uz 1 arba 3 varianta..man tie pakabukai tai nz..brangu atrodo ir neverta..o pagalve tai sveika..turetu patikt.. g.gif
Atsakyti
turiu tri variantus...
nu niekaip neapsisprendžiu..o tik šiandien galėsiu nulėkti nupirkti, nes kitom dienom nėra kam leliuko palikti... ax.gif  4u.gif

Jei buciau vyras rinkciausi tik du isvardintus dalykus arba Raktų (automobilinių) rinkinį (labai kažkada norėjo) - 150 lt arba Gillette rinkinį naują (kur skustuvas su batarkėm..taip pat norėjo) - 60 lt , o is situ dalyku patariu tau dovanoti Gillette rinkini mano manymu tai geriausias variantas thumbup.gif raktu rinkini pasilikciau kitai progai biggrin.gif
Atsakyti
Rinkis iš 1 ar 3 varianto. Galiu pasakyti (mano vyras dirba autoservise), kad geri raktai brangiai kainuoja. Gali nupirkti "vienkartinius" g.gif ir iš viso tokius daiktus tegul patys vyrai renkasi 4u.gif
Atsakyti
turiu tri variantus...

sorry, bet tikrai niekados kaledu proga nepirkciau gillette schmoll.gif
tai juk kaledos - stebuklu metas! jau tada geriau varztai (aisq jei jie netures naudos, tai snipstas), tada rinksciausi kasmyro pagalve (nelabai jos isivaizduoju) ir gal issiuvineciau rankomis(jei mokeciau) jo inicialus kur nors kampukyje thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(laurynaa @ 2005 12 23, 15:42)
sorry, bet tikrai niekados kaledu proga nepirkciau gillette  schmoll.gif
tai juk kaledos - stebuklu metas! jau tada geriau varztai (aisq jei jie netures naudos, tai snipstas), tada rinksciausi kasmyro pagalve (nelabai jos isivaizduoju) ir gal issiuvineciau rankomis(jei mokeciau) jo inicialus kur nors kampukyje  thumbup.gif  wub.gif

išsiuvinėti nesigaus...nes ten vilna...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuikelis-: 23 gruodžio 2005 - 15:55
QUOTE(zuikelis- @ 2005 12 23, 15:55)
išsiuvinėti nesigaus...nes ten vilna...

o jeigu prisiuti is krastelio tokia kaip etikete? na kaip buna rubu vidinese puses, kur nurodo kaip skalbti......... g.gif paemus kokia grazia raudona juostele, ant jos iniscialus kaip nors "uzmesti" (yra markeriai kurie nenuspilauna/siuvinejimas) ir va prasau personal ax.gif

beje, o kaip atrodo tos pagalves?kas cia per daiktas?
Atsakyti
QUOTE(laurynaa @ 2005 12 23, 15:59)
o jeigu prisiuti is krastelio tokia kaip etikete? na kaip buna rubu vidinese puses, kur nurodo kaip skalbti......... g.gif paemus kokia grazia raudona juostele, ant jos iniscialus kaip nors "uzmesti" (yra markeriai kurie nenuspilauna/siuvinejimas) ir va prasau personal  ax.gif

beje, o kaip atrodo tos pagalves?kas cia per daiktas?

na čia tos kur nesiveisia jokios dulkių erkutės, tinka alergiškiems žmonėms... jei žinai firma eastcon ar bauer..tai cia tip tokios produkcijos..na kur būna antklodės po porą ukstančių, pagalvės....tik čia flokati firma, todėl pigiau.. mirksiukas.gif
jei nori gali žvilgterėti..
www.flokati.lt
Atsakyti
QUOTE(zuikelis- @ 2005 12 23, 16:04)
na čia tos kur nesiveisia jokios dulkių erkutės, tinka alergiškiems žmonėms... jei žinai firma eastcon ar bauer..tai cia tip tokios produkcijos..na kur būna antklodės po porą ukstančių, pagalvės....tik čia flokati firma, todėl pigiau.. mirksiukas.gif
jei nori gali žvilgterėti..
www.flokati.lt

aha, paziurejau labai jaukiai atrodo! jei rinkciausi tai tas tokias balinto sokolado spalvytes biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(laurynaa @ 2005 12 23, 16:10)
aha, paziurejau labai jaukiai atrodo! jei rinkciausi tai tas tokias balinto sokolado spalvytes  biggrin.gif

tai čia kupranugario vilnos...aš tai jos nenoriu, nes turi tokį specifinį kvapą...mes vaikui užklotėlį nuprikom, tai kvapelis ką aš žinau...nosį riečia, o jei pagalvę tokią, tai miegot neįmanoma būtų... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(zuikelis- @ 2005 12 23, 16:14)
tai čia kupranugario vilnos...aš tai jos nenoriu, nes turi tokį specifinį kvapą...mes vaikui užklotėlį nuprikom, tai kvapelis ką aš žinau...nosį riečia, o jei pagalvę tokią, tai miegot neįmanoma būtų... doh.gif

o tavo nuziureta kokios spalvos? sviesios?
man grazu, bet kazkaip netraukia tie dalykai nors tuka man kaip tik atrodo,kad ten gera terpe erkutems veistis, nors aisku tai tikrai nera, cia tik mano sapaliones blush2.gif
Atsakyti