na nupirkau tas sportui skirtas pirstines, tikiuos ismiera tiks (xxl) pagavau viena vyra, paprasiau, kad pasimatuotu
xl tiko, bet sake aptempta, o xxl super, maloniau kai ne taip verzia.
nu va, gal kam padejau
QUOTE(Leita @ 2005 12 22, 18:02)
neisizeisk, bet tau svarbiau vyro sveikata ar tie litai isleisti valykloje uz valyma (nors turbut jis alergiskams tiems chemikalams ) siaip gali juk apvilkti uzvalkalu
tai vat jei apvilksiu užvalkalu ji praras savo savybes... o dėl cheminio valymo tu teisi....apie tokį valymo būdą galvojau, bet vat bėda, kad jis tiems chemikalams alergiškas...
zuikelis-, gal tu pasikonsultuok su tos patalynes pardavejais, kaip optimaliausiai ja naudoti (skalbimas, jei imanoma ir tt). + yra ir kt., sveikuolisku patalu
as vyrui galvoju dovanoti salika siaubas, tik ryt eisiu pirkti
QUOTE(Cili @ 2005 12 22, 20:18)
Tu ne viena... Ryt eisiu ir as, ir be jokiu konkreciu variantu, turiu tik atsarginius
QUOTE(Leita @ 2005 12 22, 20:04)
zuikelis-, gal tu pasikonsultuok su tos patalynes pardavejais, kaip optimaliausiai ja naudoti (skalbimas, jei imanoma ir tt). + yra ir kt., sveikuolisku patalu
o kokią dar gali patalynę pasiūlyti? gal turi galvoje tipa grikių lukštų pagalvę?
QUOTE(ausrute @ 2005 12 22, 17:54)
o kur buna Kelio i zvaigzdes kompaktu? 2 dalies skubiai reikia.
Siandien maciau bazese
As irgi siandien visur (ir Maximoj, ir Rimi, ir Iki) ieskojau tu kojiniu Niu nerandu Ju prie kojiniu skyriaus ieskoti, ar prie dovanu, ar dar kur? Negi visur ispirko
QUOTE(Cili @ 2005 12 22, 20:18)
as mezgu broliui, pora vakaru ir gatava
QUOTE(zuikelis- @ 2005 12 22, 21:38)
o kokią dar gali patalynę pasiūlyti? gal turi galvoje tipa grikių lukštų pagalvę?
aha, apie ta pacia kalbejau. siaip esu girdejus ir kt., sveikuolisku yra, tik kad daba prisiminciau
oi negaliu..prajuokinot negyvai!!! man tos kojines toks dalykas liuksinis...bet manau jau siais meteliais tai supermamu vyruciai nesusalssss...visi kojines gaus..ir beveik vienodas...galima bus atpazint beveik,kaip skiriamasis zenklas
na o as tai jau gryzau po kaledinio apsipirkimo...ziuriu kad daug pinigu isleidau..o dovanu tai tttoookksss maaazaaas maisiukas po lova guli...
vot,bet vyrui tai vistiek grandinele nupirkau sidabrine ant rankos..man patinka kai vyrai nesioja..aisku normos ribose ir dydis turi buti jos..nes jau kai tokius suniskus lenciugus uzsimeta tai jau sorry,bet negrazu...
na o savo maziukei tai nupirkau kelnes ir bliuskyte tokia... ir tapkytes superines.....na cia viska ne lietuvoj pirkau jei ka...
na o as tai jau gryzau po kaledinio apsipirkimo...ziuriu kad daug pinigu isleidau..o dovanu tai tttoookksss maaazaaas maisiukas po lova guli...
vot,bet vyrui tai vistiek grandinele nupirkau sidabrine ant rankos..man patinka kai vyrai nesioja..aisku normos ribose ir dydis turi buti jos..nes jau kai tokius suniskus lenciugus uzsimeta tai jau sorry,bet negrazu...
na o savo maziukei tai nupirkau kelnes ir bliuskyte tokia... ir tapkytes superines.....na cia viska ne lietuvoj pirkau jei ka...
ai dar prie grandineles vyro tai toki skurli pridejau..ten tipo sidabrui valyt...jau pabandziau ..bet valo tai labai gerai..gales ir mano sidabra pablizgint prie progos diedas..
QUOTE(zuikelis- @ 2005 12 22, 21:38)
Nesiulyciau pirk grikiu lukstu Mano vyras su ja tik viena nakti iskentejo
QUOTE(Devita @ 2005 12 22, 21:43)
As irgi siandien visur (ir Maximoj, ir Rimi, ir Iki) ieskojau tu kojiniu Niu nerandu Ju prie kojiniu skyriaus ieskoti, ar prie dovanu, ar dar kur? Negi visur ispirko
Kojiniu komplektuku jai ir jam tikrai yra hyperyje, jie sukabinti atskirai stenduke , tik priejus rubus O dar yra firminej Skinijos pardej Vilijampolej, prie Jonelio kiemo
O as savo diedui siandien megztini nupirkau Tik kad isgrynos vilnos, sugrauz ji visa negyvai