Įkraunama...
Įkraunama...

Praktiškos dovanos vyrui

na nupirkau tas sportui skirtas pirstines, tikiuos ismiera tiks (xxl) pagavau viena vyra, paprasiau, kad pasimatuotu tongue.gif
xl tiko, bet sake aptempta, o xxl super, maloniau kai ne taip verzia.
nu va, gal kam padejau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Leita @ 2005 12 22, 18:02)
neisizeisk, bet tau svarbiau vyro sveikata ar tie litai isleisti valykloje uz valyma (nors turbut jis alergiskams tiems chemikalams g.gif ) siaip gali juk apvilkti uzvalkalu smile.gif

tai vat jei apvilksiu užvalkalu ji praras savo savybes... g.gif o dėl cheminio valymo tu teisi....apie tokį valymo būdą galvojau, bet vat bėda, kad jis tiems chemikalams alergiškas...
Atsakyti
zuikelis-, gal tu pasikonsultuok su tos patalynes pardavejais, kaip optimaliausiai ja naudoti (skalbimas, jei imanoma ir tt). + yra ir kt., sveikuolisku patalu smile.gif
Atsakyti
as vyrui galvoju dovanoti salika unsure.gif siaubas, tik ryt eisiu pirkti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Cili @ 2005 12 22, 20:18)
as vyrui galvoju dovanoti salika  unsure.gif  siaubas, tik ryt eisiu pirkti  doh.gif

Tu ne viena... Ryt eisiu ir as, ir be jokiu konkreciu variantu, turiu tik atsarginius unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Leita @ 2005 12 22, 20:04)
zuikelis-, gal tu pasikonsultuok su tos patalynes pardavejais, kaip optimaliausiai ja naudoti (skalbimas, jei imanoma ir tt). + yra ir kt., sveikuolisku patalu smile.gif

o kokią dar gali patalynę pasiūlyti? gal turi galvoje tipa grikių lukštų pagalvę? g.gif
Atsakyti
QUOTE(ausrute @ 2005 12 22, 17:54)
o kur buna Kelio i zvaigzdes kompaktu? 2 dalies skubiai reikia.

Siandien maciau bazese mirksiukas.gif

As irgi siandien visur (ir Maximoj, ir Rimi, ir Iki) ieskojau tu kojiniu doh.gif Niu nerandu schmoll.gif Ju prie kojiniu skyriaus ieskoti, ar prie dovanu, ar dar kur? blush2.gif Negi visur ispirko g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Devita: 22 gruodžio 2005 - 21:45
Aš jau baigiu nusivilti tų šventinių kojinių paieška verysad.gif Apvažiavau dar 4 parduotuves ir nei vienoje tų kojinių nėra angel_sadangel.gif Bet RIMI bent jau radau pirštuotas vyriškas kojines (vakar nebuvo) rolleyes.gif
O gal tos kojinės kur nors kitur, ne prie visų kojinių būna padėtos? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Cili @ 2005 12 22, 20:18)
as vyrui galvoju dovanoti salika  unsure.gif  siaubas, tik ryt eisiu pirkti  doh.gif

as mezgu broliui, pora vakaru ir gatava thumbup.gif
QUOTE(zuikelis- @ 2005 12 22, 21:38)
o kokią dar gali patalynę pasiūlyti? gal turi galvoje tipa grikių lukštų pagalvę? g.gif
aha, apie ta pacia kalbejau. siaip esu girdejus ir kt., sveikuolisku yra, tik kad daba prisiminciau doh.gif blush2.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif lotuliukas.gif oi negaliu..prajuokinot negyvai!!! man tos kojines toks dalykas liuksinis...bet manau jau siais meteliais tai supermamu vyruciai nesusalssss...visi kojines gaus..ir beveik vienodas...galima bus atpazint beveik,kaip skiriamasis zenklas thumbup.gif thumbup.gif
na o as tai jau gryzau po kaledinio apsipirkimo...ziuriu kad daug pinigu isleidau..o dovanu tai tttoookksss maaazaaas maisiukas po lova guli... verysad.gif verysad.gif
vot,bet vyrui tai vistiek grandinele nupirkau sidabrine ant rankos..man patinka kai vyrai nesioja..aisku normos ribose ir dydis turi buti jos..nes jau kai tokius suniskus lenciugus uzsimeta tai jau sorry,bet negrazu...
na o savo maziukei tai nupirkau kelnes ir bliuskyte tokia... thumbup.gif thumbup.gif ir tapkytes superines.....na cia viska ne lietuvoj pirkau jei ka... ax.gif
Atsakyti
ai dar prie grandineles vyro tai toki skurli pridejau..ten tipo sidabrui valyt...jau pabandziau blush2.gif ..bet valo tai labai gerai..gales ir mano sidabra pablizgint prie progos diedas.. tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(zuikelis- @ 2005 12 22, 21:38)

Nesiulyciau pirk grikiu lukstu schmoll.gif Mano vyras su ja tik viena nakti iskentejo hihihi.gif

QUOTE(Devita @ 2005 12 22, 21:43)

As irgi siandien visur (ir Maximoj, ir Rimi, ir Iki) ieskojau tu kojiniu doh.gif  Niu nerandu schmoll.gif  Ju prie kojiniu skyriaus ieskoti, ar prie dovanu, ar dar kur? blush2.gif Negi visur ispirko g.gif

Kojiniu komplektuku jai ir jam tikrai yra hyperyje, jie sukabinti atskirai stenduke , tik priejus rubus mirksiukas.gif O dar yra firminej Skinijos pardej Vilijampolej, prie Jonelio kiemo smile.gif

O as savo diedui siandien megztini nupirkau nail.gif Tik kad isgrynos vilnos, sugrauz ji visa negyvai hihihi.gif
Atsakyti