Pasitaisysiu tai nereiskia, kad pastoresiu, tai reiskia, kad
Dar apie krepsinio megejus: jei nesugalvosiu niekom geriau, nupirksiu saviskiui Zalgirio maikute sirgaliams (kazkokios naujos pasirode prekyboj). Gal dar kam pravers ideja, bet tur but kas is Kauno
Parasiau ir susimasciau apie tokios dovanos praktiskuma
QUOTE(Voriuke @ 2004 12 16, 20:40)
Dar apie krepsinio megejus: jei nesugalvosiu niekom geriau, nupirksiu saviskiui Zalgirio maikute sirgaliams (kazkokios naujos pasirode prekyboj). Gal dar kam pravers ideja, bet tur but kas is Kauno
O kur tu tas maikutes matei???Gal visai ir nieko
QUOTE(dianuska @ 2004 12 16, 10:44)
Dar nenupirkau, bet rungtynes sausio menesi 18d. bus(Lietuvos rytas su Belgrado "Crvena Zvezda) bilietu kainos nuo 10 iki 40lt.
Rinkausi sitas rungtynes, nes vyks Siemens arenoje: ten tikrai aukstas lygis
dar zinau, kad galima rezervuoti vietas restorane (5 aukste)Siemens arenoje.Tada ir alucio vyrai atsigertu ir rungtynes paziuretu
Rinkausi sitas rungtynes, nes vyks Siemens arenoje: ten tikrai aukstas lygis
dar zinau, kad galima rezervuoti vietas restorane (5 aukste)Siemens arenoje.Tada ir alucio vyrai atsigertu ir rungtynes paziuretu
Suintrigavai mane su tais bilietais ir pametei Skambinau į abi kontoras, platinančias bilietus - Piketa ir Baltijos marketingas, ar kažkoks ten velnia. Nė viena neprisipažįsta. Telekomas daugiau telefonu Siemens arenos neturi. Tai iš kur tuos bilietus gauti???
QUOTE(Summer @ 2004 12 17, 13:02)
Suintrigavai mane su tais bilietais ir pametei Skambinau į abi kontoras, platinančias bilietus - Piketa ir Baltijos marketingas, ar kažkoks ten velnia. Nė viena neprisipažįsta. Telekomas daugiau telefonu Siemens arenos neturi. Tai iš kur tuos bilietus gauti???
Galima pirkti www.bilietai.lt rba Akropolyje prie kasu(netoli Cili)
o maniskis, deja, netinka nei vienai jusu isvardintai kategorijai. krepsinis ar futbolas jam isvis nepatinka. prie kompo sedet laisvalaikiu - gaila laiko. valgyt gaminu as. ne zvejys... jergau kas jis per vienas! neysivaizduoju ka jam dovanot... knygos ir tos labai jau tokios specifines... ir stovi namie ju visa kolekcija... vienzo - neviltis ir nervas, kad brangiausiam zmogui nieko dar neturiu
eh, juk svarbiausia kad vyrai turi jus, nuostabias mamas žmonas
ne daiktuose grožis
ne daiktuose grožis
QUOTE(madrid @ 2004 12 18, 00:32)
o maniskis, deja, netinka nei vienai jusu isvardintai kategorijai. krepsinis ar futbolas jam isvis nepatinka. prie kompo sedet laisvalaikiu - gaila laiko. valgyt gaminu as. ne zvejys... jergau kas jis per vienas! neysivaizduoju ka jam dovanot... knygos ir tos labai jau tokios specifines... ir stovi namie ju visa kolekcija... vienzo - neviltis ir nervas, kad brangiausiam zmogui nieko dar neturiu
na man irgi problema ka nupirkti saviskiui. kiek privargau kol sugalvojau taigi, nutariau nupirkti jam vizitiniu korteliu dekla, knyga ar kaip ten vadinasi nes pas ji ju devynios galybes,ir jis pastoviai nervinasi kai reikia ko tais ieskoti ju kruvoje manau bus labai nebloga ir praktiska dovana beto, dar pridesiu vitaminu vyrams skirtu,nes jie juk taip daug dirba,reikia juk pastiprinimo ju organizmams....
O mano vyras siais metais gau angliu maiseli. Buvo blogas vaikas.
QUOTE(PaneleKiausiniene @ 2004 12 18, 14:37)
O mano vyras siais metais gau angliu maiseli. Buvo blogas vaikas.
ar jau tikrai toks blogas, kad tik angliu maiselis?....
Angliu. Kolonelese ieskot?