Įkraunama...
Įkraunama...

Praktiškos dovanos vyrui

o as tai dar vis nezinau ka pirkti... verysad.gif verysad.gif ..siandien jau rauksiu i pc ir ziuresiu...turiu ideja ...gal sidabrine grandinele ant rankos...kaip manot? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ulyte ir mamyte @ 2005 12 22, 14:03)
o as tai dar vis nezinau ka pirkti... verysad.gif  verysad.gif ..siandien jau rauksiu i pc ir ziuresiu...turiu ideja ...gal sidabrine grandinele ant rankos...kaip manot?  ax.gif

man tai sidabrinės grandinėlės ant vyrų patinka tik labai originalios, masyvios, kaip pvz. visokiose Indijose yra, kur užsegimas drakono galva ar pan.
Atsakyti
O man kažkaip vyrai su sidabrinėm grandinėlėm ant rankos "pigiai" atrodo... ax.gif
soory jei ką nors supykdžiau.... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Lietuvos saulele @ 2005 12 22, 15:57)
man tai sidabrinės grandinėlės ant vyrų patinka tik labai originalios, masyvios, kaip pvz. visokiose Indijose yra, kur užsegimas drakono galva ar pan.

man tai irgi labai grazu..bet be jokiu galvu ax.gif biggrin.gif noriu paprastos granzines ir psio smile.gif
tai matyt neblogai sugalvojau..ane? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(uogelle @ 2005 12 22, 11:21)
vat man irgi įdomu kaip išrinkti tinkamą dydį. Kiek žiūrėjau visos tokios mažutės atrodo... smile.gif

beje vakar nike parduotuveje (akropolis) kai buvau tai ten viskam dabar nuolaidos ir tu pirstinaiciu maciau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaidulė @ 2005 12 22, 13:20)
Mano vyras turi, jos tempiasi  mirksiukas.gif Irgi atrodo labai mažutės  biggrin.gif Geriausia paprašyk, kad koks pardavėjas ar šiaip vyriškis užsidėtų ir matysi  mirksiukas.gif
taip ir galvojau padaryti biggrin.gif
QUOTE(ulyte ir mamyte @ 2005 12 22, 14:03)
o as tai dar vis nezinau ka pirkti... verysad.gif  verysad.gif ..siandien jau rauksiu i pc ir ziuresiu...turiu ideja ...gal sidabrine grandinele ant rankos...kaip manot?  ax.gif
manasis irgi norejo, kol neuzsidejo jos besimatuodamas, paskui sako- sorry, ne man tos grandineles (nei ant kaklo, nei ant rankos) unsure.gif
Atsakyti
Planavau pirkti vyrui kašmyro vilnos pagalvę..(jis pas mane serga atsma) tai sako, kad labai gerai ant tokių miegoti, bet kažko pradėjau abejoti....gal sakau kokią kitą dovaną sugalvoti? g.gif motyvuoju tuo, kad man atrodo, jog ji greit turėtų susipurvinti...juk kašmyro vilna šviesi, o kaip ją po to išvalyti? Žodžiu apniko abejonės g.gif
Atsakyti

QUOTE(zuikelis- @ 2005 12 22, 15:04)
O man kažkaip vyrai su sidabrinėm grandinėlėm ant rankos "pigiai" atrodo... ax.gif
soory jei ką nors supykdžiau.... ax.gif

QUOTE(Leita @ 2005 12 22, 16:07)
taip ir galvojau padaryti biggrin.gif
manasis irgi norejo, kol neuzsidejo jos besimatuodamas, paskui sako- sorry, ne man tos grandineles (nei ant kaklo, nei ant rankos) unsure.gif

Kaip ir minėjau, man jei jau vyrui grandinėlė- tai tikrai išskirtinė ir deranti prie stiliaus (laisvalaikio metu). Tai vat kai kaubojiškai mano vyras apsirengia, tada, manau, jam tiktų, kitu metu tikrai nenorėčiau, kad nešiotų schmoll.gif

QUOTE(Lietuvos saulele @ 2005 12 22, 14:57)

[quote=ulyte ir mamyte,2005 12 22, 15:04]
man tai irgi labai grazu..bet be jokiu galvu ax.gif biggrin.gif noriu paprastos granzines ir psio smile.gif
tai matyt neblogai sugalvojau..ane? doh.gif
[/quote

jei nešios, tai tada gerai, dar sidabrinės nieko, nu bet auksinės ant vyrų rankų lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif , man tada tokiu gėjiškumu kvepia...
Atsakyti
as tai savo brangiausiajam po ilgu ieskojimu ir bandymu nupirkau visai neplanuota dovana- kvepalus tongue.gif na bet labai jau geri ir kvepia thumbup.gif thumbup.gif
visiems pazystamiems patiko-lauksim ivertinimo is svarbiausio ax.gif

dar viena ant prikolo,pagalvele kaip suniuka lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Agotukas @ 2005 12 21, 18:15)
Kokia Sparta, jei cia Skinijos kojines 

O aš kažkur girdėjau, kad Spartos doh.gif Suklaidino mane, aš net apsilankiau Spartoj šiandien, bet nebuvo tų kojinių doh.gif laugh.gif

QUOTE(Ginija @ 2005 12 21, 19:45)
Yra IKI parduotuvėse, mačiau Maxima bazėj.

Aš aplankiau 3 IKI parduotuves, nė vienoj nebuvo sad.gif(
Keliausiu šivakar dar kartą į RIMI doh.gif

QUOTE(uogelle @ 2005 12 22, 11:21)
vat man irgi įdomu kaip išrinkti tinkamą dydį. Kiek žiūrėjau visos tokios mažutės atrodo... smile.gif

Paprastai būna skirtingi dydžiai: S, M, L ...
Atsakyti
As pazuirejau Keliose IKI Ma ximoj Rimi fainiausios kojines kokias radau Skinijos su kaukoles ir su uzrasu anglisku skrisk su manim.. Nieko tokio apie ka pasakojot neradau todel nusivylus nupirkau vyrui kelnedoriu su pusnuogem mergickom ax.gif ir taupykle is KAune Mole esancios Laplandijos ten fainu ideju dovanom yra .taupykle - mergycka sesele...

bet tu kojiniu dar reiketu sad.gif
o kur buna Kelio i zvaigzdes kompaktu? 2 dalies skubiai reikia.

p.s. sedejau sedejau ir susimasciau kad mano dovanos ne visai praktiskos bus.. bet idomios smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ausrute: 22 gruodžio 2005 - 18:04
QUOTE(zuikelis- @ 2005 12 22, 16:22)
motyvuoju tuo, kad man atrodo, jog ji greit turėtų susipurvinti...juk kašmyro vilna šviesi, o kaip ją po to išvalyti? Žodžiu apniko abejonės g.gif

neisizeisk, bet tau svarbiau vyro sveikata ar tie litai isleisti valykloje uz valyma (nors turbut jis alergiskams tiems chemikalams g.gif ) siaip gali juk apvilkti uzvalkalu smile.gif
Atsakyti