o as tai dar vis nezinau ka pirkti... ..siandien jau rauksiu i pc ir ziuresiu...turiu ideja ...gal sidabrine grandinele ant rankos...kaip manot?
QUOTE(ulyte ir mamyte @ 2005 12 22, 14:03)
o as tai dar vis nezinau ka pirkti... ..siandien jau rauksiu i pc ir ziuresiu...turiu ideja ...gal sidabrine grandinele ant rankos...kaip manot?
man tai sidabrinės grandinėlės ant vyrų patinka tik labai originalios, masyvios, kaip pvz. visokiose Indijose yra, kur užsegimas drakono galva ar pan.
O man kažkaip vyrai su sidabrinėm grandinėlėm ant rankos "pigiai" atrodo...
soory jei ką nors supykdžiau....
QUOTE(Lietuvos saulele @ 2005 12 22, 15:57)
man tai sidabrinės grandinėlės ant vyrų patinka tik labai originalios, masyvios, kaip pvz. visokiose Indijose yra, kur užsegimas drakono galva ar pan.
man tai irgi labai grazu..bet be jokiu galvu noriu paprastos granzines ir psio
tai matyt neblogai sugalvojau..ane?
QUOTE(uogelle @ 2005 12 22, 11:21)
vat man irgi įdomu kaip išrinkti tinkamą dydį. Kiek žiūrėjau visos tokios mažutės atrodo...
beje vakar nike parduotuveje (akropolis) kai buvau tai ten viskam dabar nuolaidos ir tu pirstinaiciu maciau
QUOTE(Vaidulė @ 2005 12 22, 13:20)
Mano vyras turi, jos tempiasi Irgi atrodo labai mažutės Geriausia paprašyk, kad koks pardavėjas ar šiaip vyriškis užsidėtų ir matysi
taip ir galvojau padaryti QUOTE(ulyte ir mamyte @ 2005 12 22, 14:03)
manasis irgi norejo, kol neuzsidejo jos besimatuodamas, paskui sako- sorry, ne man tos grandineles (nei ant kaklo, nei ant rankos)
Planavau pirkti vyrui kašmyro vilnos pagalvę..(jis pas mane serga atsma) tai sako, kad labai gerai ant tokių miegoti, bet kažko pradėjau abejoti....gal sakau kokią kitą dovaną sugalvoti? motyvuoju tuo, kad man atrodo, jog ji greit turėtų susipurvinti...juk kašmyro vilna šviesi, o kaip ją po to išvalyti? Žodžiu apniko abejonės
QUOTE(zuikelis- @ 2005 12 22, 15:04)
O man kažkaip vyrai su sidabrinėm grandinėlėm ant rankos "pigiai" atrodo...
QUOTE(Leita @ 2005 12 22, 16:07)
taip ir galvojau padaryti
manasis irgi norejo, kol neuzsidejo jos besimatuodamas, paskui sako- sorry, ne man tos grandineles (nei ant kaklo, nei ant rankos)
Kaip ir minėjau, man jei jau vyrui grandinėlė- tai tikrai išskirtinė ir deranti prie stiliaus (laisvalaikio metu). Tai vat kai kaubojiškai mano vyras apsirengia, tada, manau, jam tiktų, kitu metu tikrai nenorėčiau, kad nešiotų
QUOTE(Lietuvos saulele @ 2005 12 22, 14:57)
[quote=ulyte ir mamyte,2005 12 22, 15:04]
man tai irgi labai grazu..bet be jokiu galvu noriu paprastos granzines ir psio
tai matyt neblogai sugalvojau..ane?
[/quote
jei nešios, tai tada gerai, dar sidabrinės nieko, nu bet auksinės ant vyrų rankų , man tada tokiu gėjiškumu kvepia...
as tai savo brangiausiajam po ilgu ieskojimu ir bandymu nupirkau visai neplanuota dovana- kvepalus na bet labai jau geri ir kvepia
visiems pazystamiems patiko-lauksim ivertinimo is svarbiausio
dar viena ant prikolo,pagalvele kaip suniuka
visiems pazystamiems patiko-lauksim ivertinimo is svarbiausio
dar viena ant prikolo,pagalvele kaip suniuka
QUOTE(Agotukas @ 2005 12 21, 18:15)
Kokia Sparta, jei cia Skinijos kojines
O aš kažkur girdėjau, kad Spartos Suklaidino mane, aš net apsilankiau Spartoj šiandien, bet nebuvo tų kojinių
QUOTE(Ginija @ 2005 12 21, 19:45)
Yra IKI parduotuvėse, mačiau Maxima bazėj.
Aš aplankiau 3 IKI parduotuves, nė vienoj nebuvo (
Keliausiu šivakar dar kartą į RIMI
QUOTE(uogelle @ 2005 12 22, 11:21)
vat man irgi įdomu kaip išrinkti tinkamą dydį. Kiek žiūrėjau visos tokios mažutės atrodo...
Paprastai būna skirtingi dydžiai: S, M, L ...
As pazuirejau Keliose IKI Ma ximoj Rimi fainiausios kojines kokias radau Skinijos su kaukoles ir su uzrasu anglisku skrisk su manim.. Nieko tokio apie ka pasakojot neradau todel nusivylus nupirkau vyrui kelnedoriu su pusnuogem mergickom ir taupykle is KAune Mole esancios Laplandijos ten fainu ideju dovanom yra .taupykle - mergycka sesele...
bet tu kojiniu dar reiketu
o kur buna Kelio i zvaigzdes kompaktu? 2 dalies skubiai reikia.
p.s. sedejau sedejau ir susimasciau kad mano dovanos ne visai praktiskos bus.. bet idomios
bet tu kojiniu dar reiketu
o kur buna Kelio i zvaigzdes kompaktu? 2 dalies skubiai reikia.
p.s. sedejau sedejau ir susimasciau kad mano dovanos ne visai praktiskos bus.. bet idomios
QUOTE(zuikelis- @ 2005 12 22, 16:22)
motyvuoju tuo, kad man atrodo, jog ji greit turėtų susipurvinti...juk kašmyro vilna šviesi, o kaip ją po to išvalyti? Žodžiu apniko abejonės
neisizeisk, bet tau svarbiau vyro sveikata ar tie litai isleisti valykloje uz valyma (nors turbut jis alergiskams tiems chemikalams ) siaip gali juk apvilkti uzvalkalu