Įkraunama...
Įkraunama...

Praktiškos dovanos vyrui

QUOTE(Erika_v @ 2005 12 18, 22:24)
Aš visdar ieškau halato arba gerų gražių šiltų šlepečių ,nu aišku ne iš gariūnų turgeliaus.

as irgi nerandu slepeciu verysad.gif gal kas patas kur isekoti, bet tos su meskiukais ir suniukais netinka schmoll.gif man reikia normaliu paprastu slepeciu unsure.gif
Atsakyti
na aisku cia nesulyginami dalykai:
tevam nupirkau namu kina samsungo ,dar mamai dior paakiu krema
o vyriskiui tai ka tik uzsakiau marskinelius su savi feisu ir su uzrasu :as myliu savo zmona lotuliukas.gif
tai sia maikute labiausiai patenkinta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lietuvos saulele @ 2005 12 21, 11:48)
jei čia kalbat apie tas skinijos kojines su piešiniais ir užrašais, tai vakar mačiau Hyper rimi, rinkinuko kaina berods 12 lt.

Aš vakar vos ne visas kojines HYPER RIMI apčiupinėjau, bet neradau tų šventinių doh.gif Ir jau kelias IKI apbibėgau- irgi nėra verysad.gif Teks rytoj į Spartą keliauti g.gif

QUOTE(Leita @ 2005 12 21, 16:01)
tik klausimas ar visiems vyrams jos geros ir tinkamos pagal dydi g.gif

Geruma stai nuo firmos priklauso, o dydžių tai irgi visokių būna- gerai būtų, kad bent maždaug žinotum kokio reikia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Will @ 2005 12 21, 17:28)
Aš vakar vos ne visas kojines HYPER RIMI apčiupinėjau, bet neradau tų šventinių  doh.gif  Ir jau kelias IKI apbibėgau- irgi nėra  verysad.gif  Teks rytoj į Spartą keliauti  g.gif
Geruma stai nuo firmos priklauso, o dydžių tai irgi visokių būna- gerai būtų, kad bent maždaug žinotum kokio reikia  4u.gif

Kokia Sparta, jei cia Skinijos kojines doh.gif Bent Kaune ju maciau ir rimi , ir maximoj. Tik paziurekit, ten kitoje dezutes puseje yra dydziai ir vyru , ir moteru. Kai pirkau paziurejau rolleyes.gif
Atsakyti
Aš vakar vos ne visas kojines HYPER RIMI apčiupinėjau, bet neradau tų šventinių  doh.gif  Ir jau kelias IKI apbibėgau- irgi nėra  verysad.gif  Teks rytoj į Spartą keliauti  g.gif
Geruma stai nuo firmos priklauso, o dydžių tai irgi visokių būna- gerai būtų, kad bent maždaug žinotum kokio reikia  4u.gif

Yra IKI parduotuvėse, mačiau Maxima bazėj.
Atsakyti
as tai savo katineliui pripirkau visa kruva dovanu. bet man labiausiai patiko masazinis aliejus sunglasses2.gif su mintim kad masazas "included" smile.gif tai toks "2 in 1" gavosi thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo garbane: 21 gruodžio 2005 - 20:47
QUOTE(jurraciukas @ 2005 12 21, 16:12)
Man labai  thumbup.gif  dovanele pasirode (tinkanti ir uosviui ir teciui). Gal gali pasakyti kokios leidyklos knuga ir kelintu metu? Na ir apytikslia kaina  ax.gif  Aciu labai  mirksiukas.gif

QUOTE(Acacia @ 2005 12 21, 16:16)
Neprisimenu tiksliai kelintų metų, bet neseniai išleista, vaidinasi "kur žūklauti". leidykla Alma littera, kaina apie 33 lt. Graži knygutė su spalvotais paveiksliukais biggrin.gif
Yra ten ir kitokių, pvz "Poledinė žūklė"; dar kažkokia apskritai apie tai, kaip žvejoti (nepamenu pavadinimo). Jos šiek tiek pigesnės.
Pirkau VCUP (Vilniuje), knygyne Pegasas.

imk tik neutralią "kur žūklauti", nes tos specifinės "poledinė žuklė", "spiningavimas" ir pan. gali netikti, nes yra daug skirtingų žvejybos būdų, kai kuriais gali visai nesidomėt schmoll.gif schmoll.gif

QUOTE(ausrytuke @ 2005 12 21, 17:16)
as irgi nerandu slepeciu  verysad.gif  gal kas patas kur isekoti, bet tos su meskiukais ir suniukais netinka  schmoll.gif  man reikia normaliu paprastu slepeciu  unsure.gif

taigi ieškot reikia batų parduotuvėse, tai bus patvarios, greit neįgaunančios kvapo ax.gif

atskiras stendas su tom kojinėm, ne kokioj krūvoj jos lotuliukas.gif lotuliukas.gif

QUOTE(Agotukas @ 2005 12 21, 18:15)
Tik paziurekit, ten kitoje dezutes puseje yra dydziai ir vyru , ir moteru. Kai pirkau paziurejau  rolleyes.gif

tai kad visi vienodi: moterims 37-gal 40, vyrams didesni iki 42 dydžio, bet visam stende nemačiau kitokių dydžių g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lietuvos saulele @ 2005 12 21, 20:52)

atskiras stendas su tom kojinėm, ne kokioj krūvoj jos  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
tai kad visi vienodi: moterims 37-gal 40, vyrams didesni iki 42 dydžio, bet visam stende nemačiau kitokių dydžių  g.gif

schmoll.gif Vyrams buna iki 42 dydzio ir 43-46 dydzio ax.gif
Atsakyti
g.gif kazkaip vyrui pasirode, kad nors tetis ir zvejys, bet jam nepatiks doh.gif Tai pasvarinom buitines technikos lentynas blush2.gif Vyras mano, kad jei pirkt, tai pirkt praktiska dovana. Nupirkom uosviams mikrobangu krosnele (jie jau seniai norejo), mano tevams garu puoda, o seneliams koju masazine vonele newyear.gif tikiuos, kad patiks wink_3.gif wink_3.gif wink_3.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurraciukas: 22 gruodžio 2005 - 09:14
QUOTE(tesa20 @ 2005 12 21, 13:27)
Zinot cia kazkuri minejot apie labai originale dovanele t.y. riesutus ir riesutu gliaudytuva  smile.gif  sita ideja man labai patiko tik beda, kad nerandu niekur pirkti riesutu gliaudytuvo  blink.gif  gal kuri nors matete ir zinote kur ju gali buti????

Turetu buti visur, kur buna irankiai cesnakams smulkinti, bet, jeigu ten nerasi - paieskok
dovanu skyriuose (pvz. rodilio www.dovanos.lt, buna idomesniu arba Auster ir Ko)...kazi is kur cia tokia ideja? mat pries trejus metus, firmoje, kurioje dirbau buvau sumascius klientams dovanoti tokias dovanas - tik riesutus dejom su kevalais lazdyno ir graikiskus, ir dar juos apipurskeme sidabriniais ir auksiniais dazais bigsmile.gif
Gal tada kam pasitarnaus ir uzpraeitu metu firmoje igyvendinta ideja - sidabrine lopetetele tortui ir tortas (ant lopeteles sociai vietos tad siulyciau ka nors "protingo" isgraviruoti ax.gif ), ka mes graviravom-nepamenu, bet artimam zmopgui ir nelabai tiktu musu posmai klientams rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Leita @ 2005 12 21, 16:01)
sumasciau brangiausiam nupirkti sportines pirstines, kurios apsimaunamos sportuojant --> user posted image
prabegom maciau, kur tokiu yra, tik klausimas ar visiems vyrams jos geros ir tinkamos pagal dydi g.gif

vat man irgi įdomu kaip išrinkti tinkamą dydį. Kiek žiūrėjau visos tokios mažutės atrodo... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(uogelle @ 2005 12 22, 12:21)
vat man irgi įdomu kaip išrinkti tinkamą dydį. Kiek žiūrėjau visos tokios mažutės atrodo... smile.gif

Mano vyras turi, jos tempiasi mirksiukas.gif Irgi atrodo labai mažutės biggrin.gif Geriausia paprašyk, kad koks pardavėjas ar šiaip vyriškis užsidėtų ir matysi mirksiukas.gif
Atsakyti