QUOTE(jurraciukas @ 2005 12 21, 16:12)
Man labai
dovanele pasirode (tinkanti ir uosviui ir teciui). Gal gali pasakyti kokios leidyklos knuga ir kelintu metu? Na ir apytikslia kaina
Aciu labai
QUOTE(Acacia @ 2005 12 21, 16:16)
Neprisimenu tiksliai kelintų metų, bet neseniai išleista, vaidinasi "kur žūklauti". leidykla Alma littera, kaina apie 33 lt. Graži knygutė su spalvotais paveiksliukais
Yra ten ir kitokių, pvz "Poledinė žūklė"; dar kažkokia apskritai apie tai, kaip žvejoti (nepamenu pavadinimo). Jos šiek tiek pigesnės.
Pirkau VCUP (Vilniuje), knygyne Pegasas.
imk tik neutralią "kur žūklauti", nes tos specifinės "poledinė žuklė", "spiningavimas" ir pan. gali netikti, nes yra daug skirtingų žvejybos būdų, kai kuriais gali visai nesidomėt
QUOTE(ausrytuke @ 2005 12 21, 17:16)
as irgi nerandu slepeciu
gal kas patas kur isekoti, bet tos su meskiukais ir suniukais netinka
man reikia normaliu paprastu slepeciu
taigi ieškot reikia batų parduotuvėse, tai bus patvarios, greit neįgaunančios kvapo
QUOTE(Will @ 2005 12 21, 17:28)
Aš vakar vos ne visas kojines HYPER RIMI apčiupinėjau, bet neradau tų šventinių
Ir jau kelias IKI apbibėgau- irgi nėra
Teks rytoj į Spartą keliauti
atskiras stendas su tom kojinėm, ne kokioj krūvoj jos
QUOTE(Agotukas @ 2005 12 21, 18:15)
Tik paziurekit, ten kitoje dezutes puseje yra dydziai ir vyru , ir moteru. Kai pirkau paziurejau
tai kad visi vienodi: moterims 37-gal 40, vyrams didesni iki 42 dydžio, bet visam stende nemačiau kitokių dydžių
QUOTE(viena forumiete)
nepamiršk, kad niekas nevyksta gyvenime veltui
jeigu atėjai iki šios situacijos, vadinasi tau priklauso ją patirti, tai subrandins tavyje kitokį žmogų, tvirtesnį ir atsakingesnį
Tai atneš kur kas daugiau nei tu gali įsivaizduoti