Įkraunama...
Įkraunama...

Praktiškos dovanos vyrui

QUOTE(Acacia @ 2005 12 21, 10:34)

Na ir savo brangiausiajam - masažuoklį nugarai (tinkantį ir vonioje)

kas ten per masazhuoklis, kur ju buna ir kiek kainuoja, ash susidomejau, kokia kita proga reix savishkiui padovanot smile.gif
Atsakyti
QUOTE(French @ 2005 12 20, 17:25)
Kas mate staliuku i lova kur nors? Mamai sugalvojau padovanoti, bet niekur nerandu  blink.gif  unsure.gif PADĖKIT  frusty.gif

Tokį staliuką pirkau Ermitaže, thumbup.gif dalykėlis
Atsakyti
QUOTE(slyva @ 2005 12 21, 12:51)
Siaubas kiek jus visiems dovanojat!  doh.gif As tai ir tai, jei tevai nebutu issiskyre dovanociau bendra dovana - namams. O cia kiekviena dovanom apipilt... Idomi butu apklausa, kiek isleidziate kaledu dovanom  g.gif  tongue.gif

Nemažai...
Ir išleidau netgi daugiau nei planavau išleist blush2.gif
Atsakyti
Draugui papasakojau, kad čia merginos ruošiasi dovanot maikę su savo nuotrauka ir užrašu "aš su juo miegu".... tai jis taip užsikabino ant šios minties lotuliukas.gif dabar vis klausinėja - o kokia bus nuotrauka? mirksiukas.gif irvis namikajet, kad norėtų - be drabužių (.... naivuolis...)
Atsakyti
QUOTE(Jasnenka @ 2005 12 21, 15:09)
Draugui papasakojau, kad čia merginos ruošiasi dovanot maikę su savo nuotrauka ir užrašu "aš su juo miegu".... tai jis taip užsikabino ant šios minties  lotuliukas.gif  dabar vis klausinėja - o kokia bus nuotrauka?  mirksiukas.gif irvis namikajet, kad norėtų - be drabužių (.... naivuolis...)

na sakyciau optimistas lotuliukas.gif
bet siaip irgi butu cool thumbup.gif
Atsakyti
Jooo net pažadėjo, kad su šita maike miegos šaltais vienišais vakarais....
Atsakyti
sumasciau brangiausiam nupirkti sportines pirstines, kurios apsimaunamos sportuojant --> user posted image
prabegom maciau, kur tokiu yra, tik klausimas ar visiems vyrams jos geros ir tinkamos pagal dydi g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Leita: 21 gruodžio 2005 - 16:02
QUOTE(X-iuke @ 2005 12 21, 15:45)
kas ten per masazhuoklis, kur ju buna ir kiek kainuoja, ash susidomejau, kokia kita proga reix savishkiui padovanot smile.gif

Aš pirkau kosmadoj, kainavo 10 lt.
bet tai čia ne deficitas, paieškok tokiose parduotuvėse kaip Drogas, Kosmada ir pan. - jų visur būna, ir skirtingų mirksiukas.gif

aš turiu omeny masažuoklį - tokį šepetį, iš vienos pusės kaip šepetėlio šeriukai, iš kitos - tokie mediniai burbuliukai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Acacia: 21 gruodžio 2005 - 16:11
QUOTE(Acacia @ 2005 12 21, 11:34)
Uošviui - knygą apie žvejingas Lietuvos vietas (jis mėgėjas pažvejot smile.gif )

Man labai thumbup.gif dovanele pasirode (tinkanti ir uosviui ir teciui). Gal gali pasakyti kokios leidyklos knuga ir kelintu metu? Na ir apytikslia kaina ax.gif Aciu labai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jurraciukas @ 2005 12 21, 17:12)
Man labai  thumbup.gif  dovanele pasirode (tinkanti ir uosviui ir teciui). Gal gali pasakyti kokios leidyklos knuga ir kelintu metu? Na ir apytikslia kaina  ax.gif  Aciu labai  mirksiukas.gif

Neprisimenu tiksliai kelintų metų, bet neseniai išleista, vaidinasi "kur žūklauti". leidykla Alma littera, kaina apie 33 lt. Graži knygutė su spalvotais paveiksliukais biggrin.gif
Yra ten ir kitokių, pvz "Poledinė žūklė"; dar kažkokia apskritai apie tai, kaip žvejoti (nepamenu pavadinimo). Jos šiek tiek pigesnės.
Pirkau VCUP (Vilniuje), knygyne Pegasas.
Atsakyti
QUOTE(Acacia @ 2005 12 21, 17:16)
Neprisimenu tiksliai kelintų metų, bet neseniai išleista, vaidinasi "kur žūklauti". leidykla Alma littera, kaina apie 33 lt. Graži knygutė su spalvotais paveiksliukais biggrin.gif
Yra ten ir kitokių, pvz "Poledinė žūklė"; dar kažkokia apskritai apie tai, kaip žvejoti (nepamenu pavadinimo). Jos šiek tiek pigesnės.
Pirkau VCUP (Vilniuje), knygyne Pegasas.

Aciu labai labai, jau siandien keliausiu ieskot thumbup.gif
Atsakyti
Mes tai su vyru susitarem, kad dovanele sau bendra pasidovanosim mirksiukas.gif Po sesiju nuvyksim i pajury ar kur nors kitur (i druskininkus) romantiskam savaitgaliui su visais malonumais wub.gif thumbup.gif
Atsakyti