Zinot cia kazkuri minejot apie labai originale dovanele t.y. riesutus ir riesutu gliaudytuva sita ideja man labai patiko tik beda, kad nerandu niekur pirkti riesutu gliaudytuvo gal kuri nors matete ir zinote kur ju gali buti????
Siaubas kiek jus visiems dovanojat! As tai ir tai, jei tevai nebutu issiskyre dovanociau bendra dovana - namams. O cia kiekviena dovanom apipilt... Idomi butu apklausa, kiek isleidziate kaledu dovanom
as tai siandien po darbo varysiu vyrui dovanos pirkti.. jau kelias idejas apgalvojau..noriu ir su jumis pasidalinti, gal kam patiks 1.gerimai kokteiliams ruosti+pagalbiniai irankiai, viska supakuoti i pintine(nes maniskis megsta koktelius namie maisyti) arba 2.marskiniai +kaklaraistis(darbui) arba 3.slepetes su tigro galva(nes as ji tigriuku vadinu)
Siaubas kiek jus visiems dovanojat! As tai ir tai, jei tevai nebutu issiskyre dovanociau bendra dovana - namams. O cia kiekviena dovanom apipilt... Idomi butu apklausa, kiek isleidziate kaledu dovanom
Zinot cia kazkuri minejot apie labai originale dovanele t.y. riesutus ir riesutu gliaudytuva sita ideja man labai patiko tik beda, kad nerandu niekur pirkti riesutu gliaudytuvo gal kuri nors matete ir zinote kur ju gali buti????
idomumo delei, neteko parduotuvese matyti graikiniu riesutu, tik gliaudeti thomas philipse maciau zvake- spragtuka, galvojau pasiusiu is bulbinio maiso medziagos toki maisiuka, supilciau tuos riesutus, o vidu ideciau ta zvakute- spragtuka. dar esu maciusi ta spragtuka issiuvineta ant maiselio, o viduje graikiniai riesutai- man l.patiko si ideja
idomumo delei, neteko parduotuvese matyti graikiniu riesutu, tik gliaudeti
thomas philipse maciau zvake- spragtuka, galvojau pasiusiu is bulbinio maiso medziagos toki maisiuka, supilciau tuos riesutus, o vidu ideciau ta zvakute- spragtuka.
dar esu maciusi ta spragtuka issiuvineta ant maiselio, o viduje graikiniai riesutai- man l.patiko si ideja