Įkraunama...
Įkraunama...

Praktiškos dovanos vyrui

QUOTE(Lietuvos saulele @ 2005 12 21, 11:48)
jei čia kalbat apie tas skinijos kojines su piešiniais ir užrašais, tai vakar mačiau Hyper rimi, rinkinuko kaina berods 12 lt.

o kas ten per rinkinukas? kiek tu kojiniu ten?
Atsakyti
Rinkinuke yra dvi poros kojinių - viena pora Jam, o kita pora- Jai ( juodos ir raudonos spalvos) thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(tesa20 @ 2005 12 21, 12:27)
Zinot cia kazkuri minejot apie labai originale dovanele t.y. riesutus ir riesutu gliaudytuva  smile.gif  sita ideja man labai patiko tik beda, kad nerandu niekur pirkti riesutu gliaudytuvo  blink.gif  gal kuri nors matete ir zinote kur ju gali buti????

Gliaudytuvas labiau tiktų man biggrin.gif nes labai mėgstu riešutukus valgyti, tik deja iki šiol vis dar gliaudau replėmis blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramirėja: 21 gruodžio 2005 - 12:36
QUOTE(ramirėja @ 2005 12 21, 12:35)
Gliaudytuvas labiau tiktų man  biggrin.gif  nes labai mėgstu riešutukus valgyti, tik deja iki šiol vis dar gliaudau replėmis blush2.gif

Tikriausiai teks dovanoti tik riesutu, nes repliu juk neidesiu lotuliukas.gif
Atsakyti
O kaip manote ka butu galima padovanoti sesiu vyrams??? g.gif
Atsakyti
Siaubas kiek jus visiems dovanojat! doh.gif As tai ir tai, jei tevai nebutu issiskyre dovanociau bendra dovana - namams. O cia kiekviena dovanom apipilt... Idomi butu apklausa, kiek isleidziate kaledu dovanom g.gif tongue.gif
Atsakyti
as tai siandien po darbo varysiu vyrui dovanos pirkti..
jau kelias idejas apgalvojau..noriu ir su jumis pasidalinti, gal kam patiks
1.gerimai kokteiliams ruosti+pagalbiniai irankiai, viska supakuoti i pintine(nes maniskis megsta koktelius namie maisyti)
arba
2.marskiniai +kaklaraistis(darbui)
arba
3.slepetes su tigro galva(nes as ji tigriuku vadinu)
Atsakyti
QUOTE(slyva @ 2005 12 21, 12:51)
Siaubas kiek jus visiems dovanojat!  doh.gif As tai ir tai, jei tevai nebutu issiskyre dovanociau bendra dovana - namams. O cia kiekviena dovanom apipilt... Idomi butu apklausa, kiek isleidziate kaledu dovanom  g.gif  tongue.gif

Na isleidziu tikrai nemazai, bet kaip man malonu dovanoti dovanas nesvarbu kiek bekainuotu wub.gif as galeciau buti Kaledu seneliu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(tesa20 @ 2005 12 21, 12:27)
Zinot cia kazkuri minejot apie labai originale dovanele t.y. riesutus ir riesutu gliaudytuva  smile.gif  sita ideja man labai patiko tik beda, kad nerandu niekur pirkti riesutu gliaudytuvo  blink.gif  gal kuri nors matete ir zinote kur ju gali buti????
as maciau indu parduotuveje, bet siauliuose ax.gif atrodo 5lt kainavo
QUOTE(tesa20 @ 2005 12 21, 12:40)
Tikriausiai teks dovanoti tik riesutu, nes repliu juk neidesiu  lotuliukas.gif

ant baikes, kodel gi nea thumbup.gif lotuliukas.gif ir darrasteli pridek prie originalaus gliaudytojo cool.gif
Atsakyti
idomumo delei, neteko parduotuvese matyti graikiniu riesutu, tik gliaudeti cry.gif
thomas philipse maciau zvake- spragtuka, galvojau pasiusiu is bulbinio maiso medziagos lotuliukas.gif toki maisiuka, supilciau tuos riesutus, o vidu ideciau ta zvakute- spragtuka.
dar esu maciusi ta spragtuka issiuvineta ant maiselio, o viduje graikiniai riesutai- man l.patiko si ideja thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Leita @ 2005 12 21, 13:12)
idomumo delei, neteko parduotuvese matyti graikiniu riesutu, tik gliaudeti cry.gif
thomas philipse maciau zvake- spragtuka, galvojau pasiusiu is bulbinio maiso medziagos lotuliukas.gif toki maisiuka, supilciau tuos riesutus, o vidu ideciau ta zvakute- spragtuka.
dar esu maciusi ta spragtuka issiuvineta ant maiselio, o viduje graikiniai riesutai- man l.patiko si ideja thumbup.gif

As graikisku riesutu pirkau turguje, o del tu gliaudytuvu tai reikes tikriausiai vaziuoti i kita miesta, kad nupirkti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(tesa20 @ 2005 12 21, 13:29)
As graikisku riesutu pirkau turguje, o del tu gliaudytuvu tai reikes tikriausiai vaziuoti i kita miesta, kad nupirkti  doh.gif

tikiuos ivertins tas, kas dovana tokia gaus cool.gif
Atsakyti