Įkraunama...
Įkraunama...

Praktiškos dovanos vyrui

QUOTE(Pusaite @ 2005 12 20, 23:15)
o jei kas apsipazins (arba ne biggrin.gif ) ir sakys,o,as irgi blink.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
Mes siemet su vyreliu pasidovanojom romantiska savaitgali Druskininkuose, viesbuty "Violeta". Tai as jam siuliau - gal uztenka, daugiau nieko nebeperkam. Jis sako - ok, ok. Bet man ta chytra jo sypsena kazka negero isduoda ax.gif g.gif Tai nusprendziau dar paimt jam labai reikalinga daikta - jis sportuoja, o normalios kuprines daiktams susimesti neturi. Tai paimsiu kokia. Jau nuziurejau NIKE thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Pusaite @ 2005 12 20, 23:15)
man patiko,cia kazkuri rase,kad su savo foto marskineliu padovanot su uzrasu "as su ja miegu" biggrin.gif
o jei kas apsipazins (arba ne biggrin.gif ) ir sakys,o,as irgi blink.gif  lotuliukas.gif

Nu geras thumbup.gif thumbup.gif O ideja tai liuks thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaidulė @ 2005 12 21, 10:39)
Apie kokią vilną kalbi? Šiaip tai jei kokia bauer ar pan. tai paprastai neišskalbsi, todėl geriau rinktis kitokio materiolo  mirksiukas.gif

Merkys gamina ir ju parduotuveje yra tokie. Patarkit prasau ar apsimoka imti ?
Atsakyti
Na va vakar jau pagaliau supokavau dovanas, lygtais niekam netrūksta biggrin.gif
Galiu išvardinti, gal kuriai nors vėluojančiai su dovanų pirkimu kokia idėja tiks 4u.gif
Tėvui - gerą prožektorių Varta;
Mamai - kvepalų buteliuką;
Seneliui ir močiutei - po šiltas tapkes;
Kitai močiutei - staltiesę;
Dėdėms - vienam knygą, kitam pirties termometrą;
Tetoms - skalbimo priemonių (vokiškų iš TPh)
Broliams (17 ir 22 metų) - kvepalų ir kompiuterinių žaidimų;
Pusseserėms (14 ir 17 metų) - papuošalų (pakabukai ant kaklo) ir saldumynų;
Anytai - gražių puodelių su aguonomis rinkinį;
Uošviui - knygą apie žvejingas Lietuvos vietas (jis mėgėjas pažvejot smile.gif )

Na ir savo brangiausiajam - masažuoklį nugarai (tinkantį ir vonioje) ir baltą kaklaraištį, apie kurį pats kažkada prasitarė, kad norėtų smile.gif

Lygtais ir visas turtas jau išvardintas... unsure.gif Oho kiek daug čia pripirkau unsure.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(tevas @ 2005 12 21, 11:30)

Mes turim iš Eastcono tokį storą chalatą iš avies vilnos, tai tikrai ne idealus - labai pūkuojasi (gal tik kol naujas? unsure.gif ), didelis ir sunkus (net nežinau, ar į skalbimo mašiną įgrūsim, juk vilną skalbiant galima pridėti tik pusę ar išvis tik trečdalį mašinos, o jis tikrai užims daugiau unsure.gif )
Tai vat mano nuomonė apie tokius dalykus, aš nepirkčiau.
bet tai turbūt yra visokių, ir tie patys vilnoniai ne visur vienodi, gal ten ir geri g.gif
Atsakyti
QUOTE(tevas @ 2005 12 21, 11:30)

Aš nepirkčiau schmoll.gif Nors gal ir labai šiltas ir t.t. bet nepraktiškas manyčiau tongue.gif Be to, mes pvz turim patalynę iš eastcon'o tai jos neišplausi, reikia spec.valyt; tas pats bus ir su chalatu - mašinoj nlb, reikės nešt valyt, o tai kainuoja mirksiukas.gif O kad pūkuojais tai faktas doh.gif Jau 3 sezonas naudojam tą patalynę, o vistiek dar pūkų yra doh.gif

Geriau paieškoti kokio storo mielo frotinio chalatuko, juk yra labai fainučių, su pūkeliu viduj thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaidulė @ 2005 12 20, 22:59)
O aš tai vieną dovanėlę tokią "ant bajerio" jau turiu - nugaros kasiklį  lotuliukas.gif nes jau užkniso negyvai kas vakarą "pakasyk man nugarytę"  blush2.gif  tongue.gif 
O ką rimčiau dar vis mąstau  doh.gif wub.gif

kur pirkai tą nugaros kasiklį būtų fainai irgi nupirkčiau saviškiui thumbup.gif nes kiekvieną vakarą pakasyk nugarą prašo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kisule @ 2005 12 21, 12:25)
kur pirkai tą nugaros kasiklį būtų fainai irgi nupirkčiau saviškiui thumbup.gif nes kiekvieną vakarą pakasyk nugarą prašo doh.gif

Viena forumietė iš meksikos parvežė mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ausrute @ 2005 12 20, 18:29)
o kur tu kojiniu ieskot IKI vakar buvau isvaiksciojau visa stoties IKI ir nieko panasaus neradau...  verysad.gif

QUOTE(slyva @ 2005 12 20, 18:39)
tikiuosi ryt rasiu tu kojiniu IKI prie tilto  blink.gif Kitaip nezinau ka reikes daryt  g.gif

jei čia kalbat apie tas skinijos kojines su piešiniais ir užrašais, tai vakar mačiau Hyper rimi, rinkinuko kaina berods 12 lt.
Atsakyti
QUOTE(Vaidulė @ 2005 12 21, 11:45)
Viena forumietė iš meksikos parvežė  mirksiukas.gif

blush2.gif tai gal dar turi? 4u.gif
Atsakyti
Zinot cia kazkuri minejot apie labai originale dovanele t.y. riesutus ir riesutu gliaudytuva smile.gif sita ideja man labai patiko tik beda, kad nerandu niekur pirkti riesutu gliaudytuvo blink.gif gal kuri nors matete ir zinote kur ju gali buti????
Atsakyti