Įkraunama...
Įkraunama...

Praktiškos dovanos vyrui

na mes tai seimyniskai nutarem kaledu proga nusipirkti fotika-seimynine kaledine dovana ax.gif ..na bet abu dar tipo viens kitam nezinant sukam galvas ka dar asmeniskai padovanot...man tai ryskiai nesiseka su galvojimu.. verysad.gif verysad.gif verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(dziulka @ 2005 12 12, 16:39)
thumbup.gif super idėjos biggrin.gif dabar dar prisiminiau,kad maniškiskažkada buvo užsiminęs,kad norėtų,tokio auksinio ar sidabrinio segtuvo pinigam...net nežinau kaip čia paaiškint,kaip tas daiktas vadinas g.gif gal esat matę per teliką ar kur,tokius...nu jie panašūs į tuos,kur ant kaklaraiščių sega doh.gif tik ten popieriniams banknotams susisegt rolleyes.gif gal supratot kas nors apie ką aš čia biggrin.gif jei supratot,tai gal žinot kur tokių ieškot?Maniškis piniginių nemėgėjas,viską kišenėse nešiojasi doh.gif tai nors tuos banknotus susisegtų cool.gif

maniskis turejo,
perkama kur dovanos,verslo dovanos,gal butu ir C & D
Atsakyti
QUOTE(Tonga @ 2005 12 13, 13:42)
Pasiskaitinejau, na kazko ipatingo nelabai sugalvoju. Mano draugas automobilistas biggrin.gif  kaip kazkuri mamyte minejo galima dovanot ivairias rankeneles(tiuningui) bet is maximos tai levos , o dar be to ir nelabai as ten suprantu tuose vyryskose dalykuose ax.gif noretusi,kad apsidziaugtu... jam butent praktiskos dovanos patinka...Gal galetumet mamytes pagelbet g.gif

Jei nieko nesugalvosiu tai silta xalata ir slepetes dovanosiu mirksiukas.gif

tiuningu uzsiima kaune prie svarstykliu kavines firma moderna
Atsakyti
O aš tai vieną dovanėlę tokią "ant bajerio" jau turiu - nugaros kasiklį lotuliukas.gif nes jau užkniso negyvai kas vakarą "pakasyk man nugarytę" blush2.gif tongue.gif
O ką rimčiau dar vis mąstau doh.gif wub.gif
Atsakyti
As saviskiui turbut kastuveli nupirksiu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Koketė @ 2005 12 21, 00:00)
As saviskiui turbut kastuveli nupirksiu  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

O čia kam blink.gif Užsikast po sniegu kai rėksi ant jo blink.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaidulė @ 2005 12 21, 01:03)
O čia kam  blink.gif Užsikast po sniegu kai rėksi ant jo  blink.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Taigi jis sodininkas, o cia kaip minejo kazkuri sodininkui pradedant nuo kastuvelio...dovanos perkamos tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Koketė: 20 gruodžio 2005 - 23:08
man patiko,cia kazkuri rase,kad su savo foto marskineliu padovanot su uzrasu "as su ja miegu" biggrin.gif
o jei kas apsipazins (arba ne biggrin.gif ) ir sakys,o,as irgi blink.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Koketė @ 2005 12 21, 00:00)
As saviskiui turbut kastuveli nupirksiu  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

thumbup.gif thumbup.gif ir zemiu maisa pridek!!! tongue.gif
Atsakyti
TAi bukit gerutes pasakykit kurioj vietoj tu kojiniu ieskot... 4u.gif aciu
Atsakyti
O ka jus manote apie vilnoni chalata ? Ar tai praktiska ? ar geriau kazkokios kitos medziagos ?
Atsakyti
QUOTE(tevas @ 2005 12 21, 10:28)
O ka jus manote apie vilnoni chalata ? Ar tai praktiska ? ar geriau kazkokios kitos medziagos ?

Apie kokią vilną kalbi? Šiaip tai jei kokia bauer ar pan. tai paprastai neišskalbsi, todėl geriau rinktis kitokio materiolo mirksiukas.gif
Atsakyti