Įkraunama...
Įkraunama...

Praktiškos dovanos vyrui

QUOTE(kisule @ 2005 12 20, 14:59)
VCUP tikrai rasi  biggrin.gif

g.gif kad ten vaikiškų skyrių kažkaip pamažėjo, na bandysiu, ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ginija @ 2005 12 17, 20:36)
Sveikos, vistiek kaip dovanų ieškote ir po parduotuves vaikštote, gal gali patart kur galima rasti gražų šiltą vyrišką megztinį? Šiandien vaikščiojau po parduotuves, bet nieko gražaus neradau schmoll.gif Noriu, kad būtų ~ 100-120lt

O mano vyras labai grazu - silta (su lopais ant alkuniu - tokio labai norejo ax.gif ) megztini nusipirko Aprangos isparduotuveje Jasinskio g-veje, virs Iki parduotuves (jis kainavo 250Lt, nukainuotas buvo perpus)
Atsakyti
QUOTE(raganele @ 2005 12 20, 15:02)
g.gif kad ten vaikiškų skyrių kažkaip pamažėjo, na bandysiu, ačiū 4u.gif

ten kažkokia lygtais parduotuvė atsidarė MINI pasauli tai gal ten kažką surasi 4u.gif
Atsakyti
Kas mate staliuku i lova kur nors? Mamai sugalvojau padovanoti, bet niekur nerandu blink.gif unsure.gif PADĖKIT frusty.gif
Atsakyti
Staliukų tikrai mačiau tik dabar galvoju kur, nu tipo tokie padėklai ane ant kojyčių. jeigu tokie, tai yra Europoje Alandeko parduotuvėje.
Atsakyti
QUOTE(French @ 2005 12 20, 15:25)
Kas mate staliuku i lova kur nors? Mamai sugalvojau padovanoti, bet niekur nerandu  blink.gif  unsure.gif PADĖKIT  frusty.gif

tiksliai maciau tomas philipse, apie 70 ll, bet man tai nelabai grazus, tikrai manau rasi grazesniu namu interjero parduotuvese
Atsakyti
Kas mate staliuku i lova kur nors? Mamai sugalvojau padovanoti, bet niekur nerandu  blink.gif  unsure.gif PADĖKIT  frusty.gif

Dukra tėčiui norėjo pirkt, pasakojo kad matė Kaune senamiesty Vilniaus gatvėj dailės parduotuvėje pintą stalelį į lovą, ant kojelių, sakė kad jai gražus smile.gif . Kaina 69 lt ax.gif
Atsakyti

bent kelių rūšių šiandien senukuose mačiau ax.gif

Bendrai ten padėkliukai g.gif , nepažiūrėjau, ar buvo su kojytėm unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lietuvos saulele: 20 gruodžio 2005 - 17:15
o kur tu kojiniu ieskot IKI vakar buvau isvaiksciojau visa stoties IKI ir nieko panasaus neradau... verysad.gif
Mes uosviui nupirkom gera( cia mano supratimu ) ir pigia dovana New Nordic multivitaminai vyrams 60 tableciu pakuote kainavo 25 Lt. manau, kad turetu patikti... bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(ausrute @ 2005 12 20, 18:29)
o kur tu kojiniu ieskot IKI vakar buvau isvaiksciojau visa stoties IKI ir nieko panasaus neradau...  verysad.gif
Mes uosviui nupirkom gera( cia mano supratimu ) ir pigia dovana New Nordic multivitaminai vyrams 60 tableciu pakuote kainavo 25 Lt. manau, kad turetu patikti... bigsmile.gif

tikiuosi ryt rasiu tu kojiniu IKI prie tilto blink.gif Kitaip nezinau ka reikes daryt g.gif
Atsakyti
As ir tikiuosi kad rasiu kur nors sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Susiena @ 2004 12 14, 15:25)
Automobilistui: Visokios smulkmenos į automobilį - nuo kvepalų automobiliui iki automobilio "tiuningo", t.y. pavarų dėžės rankenos antgaliai ir t.t., ką dar eina suprasti moteriškam protui...  biggrin.gif
Namų židinio žmogui: daiktai, sukuriantys jaukumo ir šilumos jausmą - nuo šlepečių iki šilto chalato. tongue.gif
Stileivai: stilingi daiktai - nuo kojiniu iki prabangaus laikrodžio. tongue.gif
Verslo žmogui: praktiški daiktai - nuo darbo kalendoriaus iki gero rašiklio. tongue.gif
Gurmanui: skanūs ir apetitą keliantys daiktai - nuo bokalo ar kamščiatraukio iki brangaus vyno butelio.  tongue.gif
Kas dar?  g.gif
Sodininkui: daiktai, padedantys darbe - nuo kastuvėlio iki žoliapjovės. tongue.gif

Na, gal papuolė tavo vyras į kurį nors tipą?
rolleyes.gif  wink.gif  wink.gif  wink.gif

super
thumbup.gif tik atsidariau si skyreli ir iskart pataikei
automobilistui rinksiu lotuliukas.gif
Atsakyti