Įkraunama...
Įkraunama...

Praktiškos dovanos vyrui

Aš tai savo vyrioką sugalvojau sportuoti nuvaryti - padovanosių abonimentą į sporto klubą , kur pasportavęs galės pasilepinti pirtyje ir baseine thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(laurynaa @ 2005 12 19, 10:38)
ginija, zinai kur uzeik? vasario 16- osios gatveje yra atsidariusi vyrisku (nors maciau yra ir moterisku) rubu isparduotuve, ne ta kur jau senai aprangos yra, bet arciau upes, ten daug "camel" firmos rubeliu, megstuku tikrai graziu maciau uz panasia suma, tik nezinau ar jie pakankamai silti g.gif , o kokybe tikrai gera, nes vyras nesioja, tai nesiskundzia!

Buvau užsukus. Nu ir kainos doh.gif Nieko gražaus ir neradau schmoll.gif

QUOTE(Varvara @ 2005 12 19, 17:46)
gal matet kur nors sachmatu? mediniu, bet ne uz 300 lt smile.gif

Maxima bazėj mačiau. Apie 35lt kainuoja atrodo g.gif
Atsakyti
Na va mamytės, nei viena nepadėjot, patarimų pagailėjot, kur stalo futbolo ieškoti... nusiplūkau, visas įmanomas parduotuve paskambinau ir tik visai praradusi viltį užėjau į vieną ir radau būtent tokį kokio norėjau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(French @ 2005 12 20, 08:49)
Na va mamytės, nei viena nepadėjot, patarimų pagailėjot, kur stalo futbolo ieškoti... nusiplūkau, visas įmanomas parduotuve paskambinau ir tik visai praradusi viltį užėjau į vieną ir radau būtent tokį kokio norėjau  thumbup.gif

o tu ieskojai futbolo tokio, kaipChandleris su Dzo per "Draugus" zaisdavo???? unsure.gif O kur radai, jei ne paslaptis... blush2.gif Nes maniskis irgi butu suzavetas tokia dovana.... Tik ji tikriausiai daug vietos uzima, ane???? blush2.gif
Atsakyti
Vietos tikrai daug užima, bet manau paaukosiu. Radau Yske.
Atsakyti
QUOTE(ginija @ 2005 12 19, 21:21)
Buvau užsukus. Nu ir kainos  doh.gif  Nieko gražaus ir neradau  schmoll.gif

rimtai? gali visko buti,kad pries kaledas kainytes pasikele g.gif verysad.gif o gali buti,kad viska kas pigu ir grazu jau ispirko bigsmile.gif
Atsakyti
Pasidalinsiu ir as praeitu metu kalediniu pirkiniu vyrui 4u.gif ..padovanojau distancines ausines rolleyes.gif ..kadangi buvo ka tik gimes mazius, o telikas stovi kambaryje, kuriame miegam - labai palengvinau sau ir brangiausiam gyvenima thumbup.gif ..jeigu kas susigundys - pirkau firmos Philipps, Senukuose, kainavo apie 150Lt...kieno vyrai megsta miegodami telika ziureti doh.gif - sprendimas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Digutė @ 2005 12 19, 16:39)
Sveikutės.
Matau dalinatės idėjom dovanoms vyrams.Tai ir aš pasidalinsiu, gal jau kas ir siūlė tokią, nes visos temos neskaičiau.Tai va aš šiemet vyrui dovanosiu masažą.Na tik neapsisprendžiu ar gydomąjį, ar atpalaiduojamąjį.Gydomąjį tai jis išbandęs ir jam labai patiko tik viso kurso neišvaikščiojo.Tai skaiau gal išpirksiu visus 10 kartų, nes suma gaunasi tokia pati kaip ir vieno atpalaiduojančio apie 150 Lt.Tai jei žinot kad vyrams tokie dalykai patinka tai manau padarykit tokią dovaną.Aš pati neseniai apturėjau tokį malonumą tai laaaaabai patiko.Ir vyrui tikiu akd patiks.
Na va pasidalinau ir nuomone savo blush2.gif

o kur cia galima nupirkti 10 kartu uz 150lt?
Atsakyti
QUOTE(French @ 2005 12 20, 08:49)
Na va mamytės, nei viena nepadėjot, patarimų pagailėjot, kur stalo futbolo ieškoti... nusiplūkau, visas įmanomas parduotuve paskambinau ir tik visai praradusi viltį užėjau į vieną ir radau būtent tokį kokio norėjau  thumbup.gif

lotuliukas.gif Ir čia praktiška dovana vyrui?
Man labiau originali nei praktiška drinks_cheers.gif

QUOTE(laurynaa @ 2005 12 20, 10:47)
rimtai? gali visko buti,kad pries kaledas kainytes pasikele  g.gif  verysad.gif o gali buti,kad viska kas pigu ir grazu jau ispirko  bigsmile.gif

Na megztinis nuo 175lt kiek mačiau. O jei gražesnis - virs 300lt ir daugiau doh.gif
Atsakyti
Va čia tai tikrai sprendimas thumbup.gif Nes maniškis mėgsta įsijungti kompą ten, kur aš žiūriu televizorių, ir žiūrėti filmus. Ačiū už idėją 4u.gif Lekiu ieškoti ausinių biggrin.gif
Atsakyti
Oho, pats įkarštis thumbup.gif
Gal žinote, kur galima rasti nedidelę raudoną mažinėlę valdomą su distanciniu (ar kaip ten doh.gif ) mano vyras pro tokias parduotuvėse labai sunkiai praeina, būtų dideliam vaikui džiaugsmo bigsmile.gif biggrin.gif
Kažkada mačiau tinkamą TomePhilipse, bet kažin, ar dar yra ten jų g.gif
Atsakyti
QUOTE(raganele @ 2005 12 20, 14:56)
Oho, pats įkarštis thumbup.gif
Gal žinote, kur galima rasti nedidelę raudoną mažinėlę valdomą su distanciniu (ar kaip ten doh.gif ) mano vyras pro tokias parduotuvėse labai sunkiai praeina, būtų dideliam vaikui džiaugsmo bigsmile.gif  biggrin.gif
Kažkada mačiau tinkamą TomePhilipse, bet kažin, ar dar yra ten jų g.gif

VCUP tikrai rasi biggrin.gif
Atsakyti