Įkraunama...
Įkraunama...

Praktiškos dovanos vyrui

Blyn ir man bėda nebeišmastau ka čia papirkus g.gif tik ką gimtadienis buvo ir taip galvą sukau, bet buvo lengviau, nes tikrai reikėjo chalato nuvariau į "Tūkstantis ir viena naktis " ir problema baigta, o daba neišmastau bėda bėda... verčiu tema nuo pradžios ir gal kokia idėja PRIGIS 4u.gif
Atsakyti
Savo vyrukui Kalėdų proga padovanosi savo pilvūziuko foto įrėmintą wub.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Žmona @ 2005 12 19, 13:50)
Blyn ir man bėda nebeišmastau ka čia papirkus  g.gif tik ką gimtadienis buvo ir taip galvą sukau, bet buvo lengviau, nes tikrai reikėjo chalato nuvariau į "Tūkstantis ir viena naktis " ir problema baigta, o daba neišmastau bėda bėda... verčiu tema nuo pradžios ir gal kokia idėja PRIGIS  4u.gif

O man dar draugo gimtadienis iš kart po Naujų doh.gif Bet jau žinau ką dovanosiu thumbup.gif Bet va dabar galvą suku blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Žmona @ 2005 12 19, 14:50)
Blyn ir man bėda nebeišmastau ka čia papirkus  g.gif tik ką gimtadienis buvo ir taip galvą sukau, bet buvo lengviau, nes tikrai reikėjo chalato nuvariau į "Tūkstantis ir viena naktis " ir problema baigta, o daba neišmastau bėda bėda... verčiu tema nuo pradžios ir gal kokia idėja PRIGIS  4u.gif

Mane irgi chalatai domina, bet net neįsivaizduoju kur Utenoje jų gauti g.gif g.gif . O kokios jų kainos parduotuvėje "Tūkstantis ir viena naktis"?
Atsakyti
QUOTE(Musyte24 @ 2005 12 19, 15:04)
Mane irgi chalatai domina, bet net neįsivaizduoju kur Utenoje jų gauti g.gif  g.gif . O kokios jų kainos parduotuvėje "Tūkstantis ir viena naktis"?

Mokėjau 369 ax.gif na kai pagalvoji kad tai kaip min dešimčiai metų tai nebrangu visai pasirodo cool.gif
Atsakyti
Maniškis tai pamatė vakar per koncertą Alaną Chošnau su kostiumu ir baltu "šlipsu". ir užsimanė tokio biggrin.gif
Tai aš tyliai tyliai ir padovanosiu, turėtų apsidžiaugt 4u.gif
Prieš tai tai užsiprašė užvalkalų mašinai doh.gif Nu tai sakiau gal kitą kartą, ne Kalėdų proga tongue.gif

Beje, gal žinote, kur man tą baltą šlipsą surast? Tose specializuotose parduotuvėse labai jau brangu g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Acacia: 19 gruodžio 2005 - 15:00
QUOTE(Acacia @ 2005 12 19, 14:59)
Beje, gal žinote, kur man tą baltą šlipsą surast? Tose specializuotose parduotuvėse labai jau brangu  g.gif

kokiam turguj arba PDV, bet jau laiko neber lakstyti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Leita @ 2005 12 19, 16:09)
kokiam turguj arba PDV, bet jau laiko neber lakstyti ax.gif

Na turguj tai jau visai prastai, netiks toks schmoll.gif
Reikia kažkur iki 100 lt
Atsakyti
QUOTE(Acacia @ 2005 12 19, 15:21)
Na turguj tai jau visai prastai, netiks toks  schmoll.gif
Reikia kažkur iki 100 lt

o tai ka rimtai spec parduotuvese nenupirksi kaklaraiscio uz 100 lt!? blink.gif as apakus! na mano kai nenesioja as tame reikale zalia! blush2.gif
yra dar tokia spec parduotuve verslo centre 2000 , cia kur jogailos gatveje, na gal bus kokiu nuolaidu, juk kaledos wub.gif
Atsakyti
Sveikutės.
Matau dalinatės idėjom dovanoms vyrams.Tai ir aš pasidalinsiu, gal jau kas ir siūlė tokią, nes visos temos neskaičiau.Tai va aš šiemet vyrui dovanosiu masažą.Na tik neapsisprendžiu ar gydomąjį, ar atpalaiduojamąjį.Gydomąjį tai jis išbandęs ir jam labai patiko tik viso kurso neišvaikščiojo.Tai skaiau gal išpirksiu visus 10 kartų, nes suma gaunasi tokia pati kaip ir vieno atpalaiduojančio apie 150 Lt.Tai jei žinot kad vyrams tokie dalykai patinka tai manau padarykit tokią dovaną.Aš pati neseniai apturėjau tokį malonumą tai laaaaabai patiko.Ir vyrui tikiu akd patiks.
Na va pasidalinau ir nuomone savo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Digutė @ 2005 12 19, 15:39)
Sveikutės.
Matau dalinatės idėjom dovanoms vyrams.Tai ir aš pasidalinsiu, gal jau kas ir siūlė tokią, nes visos temos neskaičiau.Tai va aš šiemet vyrui dovanosiu masažą.Na tik neapsisprendžiu ar gydomąjį, ar atpalaiduojamąjį.Gydomąjį tai jis išbandęs ir jam labai patiko tik viso kurso neišvaikščiojo.Tai skaiau gal išpirksiu visus 10 kartų, nes suma gaunasi tokia pati kaip ir vieno atpalaiduojančio apie 150 Lt.Tai jei žinot kad vyrams tokie dalykai patinka tai manau padarykit tokią dovaną.Aš pati neseniai apturėjau tokį malonumą tai laaaaabai patiko.Ir vyrui tikiu akd patiks.
Na va pasidalinau ir nuomone savo blush2.gif

thumbup.gif wub.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Acacia @ 2005 12 19, 14:59)
Maniškis tai pamatė vakar per koncertą Alaną Chošnau su kostiumu ir baltu "šlipsu". ir užsimanė tokio biggrin.gif
Tai aš tyliai tyliai ir padovanosiu, turėtų apsidžiaugt  4u.gif
Prieš tai tai užsiprašė užvalkalų mašinai  doh.gif  Nu tai sakiau gal kitą kartą, ne Kalėdų proga  tongue.gif

Beje, gal žinote, kur man tą baltą šlipsą surast? Tose specializuotose parduotuvėse labai jau brangu  g.gif

O čia bandei užsukt?Parduotuvė
Dar geriau pasiskambini, paklausi ar yra, kiek kainuoja. Laiko susitaupys g.gif
Atsakyti