Įkraunama...
Įkraunama...

Praktiškos dovanos vyrui

QUOTE(ditux @ 2004 12 14, 16:41)
pala pala Enigma, ar chia su shuoliu ish lektuvo tau asocijuojasi pilvo shokis... nu gal... kai krenti gal pilvas dreba ar pan...  blink.gif  smile.gif  tongue.gif

As juk sakiau , kad minti pakisai, cia buvo esme tame, kad dovana turi buti nebutinai apciuopiama... smile.gif smartass.gif
Atsakyti
QUOTE(dianuska @ 2004 12 14, 14:37)
As savajam dovanosiu rankine(dokumentams, pinigams nesioti), vizitiniu dekla ir bilieta i krepsinio rungtynes. biggrin.gif  Manau, kad tikrai patiks, nes jis krepsinio megejas.

na va ir padėjai išrinkti,Dianuska smile.gif Aš apie krepšinio bilietus.O kiek mokėjai už bilietą???
Atsakyti
[/QUOTE]As juk sakiau , kad minti pakisai, cia buvo esme tame, kad dovana turi buti nebutinai apciuopiama... [QUOTE]

tai pati shoksi, ar ka samdysi? biggrin.gif
tarp kitko mano viena drauge vaishkto i tokius shokius... mokinasi, matyt nori vyra galutinai ish proto ishvest tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(ditux @ 2004 12 15, 11:39)
itariu, kad skirtingai suprantu fraze praktishka dovana. man praktishka yra tai, kuo zhmogus tikrai naudosis, kad ir nekasdien, bet jam to daikto tiesiog reikia. gal be jo ir ishsiverstu, bet reikia...
pvz., ODEs ishvardinti daiktai man labai praktishki...

Tai aishku, kad mano daiktai praktishki, nes perku ASH wink.gif
Atsakyti
hm...o as dar nieko nieko nesumasciau.. Jetus kaip uzstrigau siemet
Atsakyti
siemt vyrui dovanosiu skutimosi rinkini, pries du metus dovanotas susibaige, juodos degtines buteli, apie kuri puse metu svaigo ir maikuciu rinkini, nes visus metus burbejo, kad neturi, tai kaledu proga isrinkau labai kokybiskas ir brangokas.
O stai uosviui padarem T-idejose maike su uzrasu geriausias zvejys, nes jau nebezinojom ka ir bepirkt, visko pridovanota su kaupu.
gal kam pakisau minti del dovanu?
Atsakyti
QUOTE(brendule @ 2004 12 15, 12:50)
na va ir padėjai išrinkti,Dianuska smile.gif Aš apie krepšinio bilietus.O kiek mokėjai už bilietą???

Dar nenupirkau, bet rungtynes sausio menesi 18d. bus(Lietuvos rytas su Belgrado "Crvena Zvezda) bilietu kainos nuo 10 iki 40lt.
Rinkausi sitas rungtynes, nes vyks Siemens arenoje: ten tikrai aukstas lygis thumbup.gif
dar zinau, kad galima rezervuoti vietas restorane (5 aukste)Siemens arenoje.Tada ir alucio vyrai atsigertu ir rungtynes paziuretu thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dianuska: 16 gruodžio 2004 - 10:46
QUOTE(ditux @ 2004 12 15, 13:11)
As juk sakiau , kad minti pakisai, cia buvo esme tame, kad dovana turi buti nebutinai apciuopiama...

tai pati shoksi, ar ka samdysi?  biggrin.gif
tarp kitko mano viena drauge vaishkto i tokius shokius... mokinasi, matyt nori vyra galutinai ish proto ishvest  tongue.gif

Jei ne paslaptis kurioje vietoj mokosi?
Atsakyti
manasis sake,kad tiks viskas,kas susije su zvejyba-knygos,meskeres,kabliukai,masalas,etc.man kazkaip tas ne itin idomiai atrodo,tai uzsakiau maike su uzrasu,bet ir su zvejyba nenuvilsiu-prasinesiu po parduotuves zveju ir pripirksiu visokiu tvisteriu,veziuku ir pan. laugh.gif
o uosviui su vyru pasitare irgi nusprendem maike padaryt su uzrasu kokiu nors,pvz,"mano miskas-mano tvirtove" (nes uosvis turi miska ir ten visas jo gyvenimas megalol.gif )
Atsakyti
QUOTE(AŠA @ 2004 12 14, 15:08)
tai gal į tą piniginę cento neįdėjai tongue.gif  aš siūlau įdėt 2, dėl šventos ramybės rolleyes.gif

Aš pernai padovanojau labai kokybišką fainą piniginę. Jau pametė, nors savo daiktus saugo kais šuniukas, tai čia aš šeimoj ta, kur viską mėto. Gal tikrai, kad cento neįdėjau..Kaip gaila mad.gif
Atsakyti
QUOTE(ditux @ 2004 12 15, 13:11)
As juk sakiau , kad minti pakisai, cia buvo esme tame, kad dovana turi buti nebutinai apciuopiama...

tai pati shoksi, ar ka samdysi?  biggrin.gif
tarp kitko mano viena drauge vaishkto i tokius shokius... mokinasi, matyt nori vyra galutinai ish proto ishvest  tongue.gif

Samdysiu, hai akis pagano... laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Letaa @ 2004 12 16, 11:01)
Jei ne paslaptis kurioje vietoj mokosi?

aha idomu kur, bet aisku su mano dabartine figura tai tik zvirblius baidyti, bet gal kada pasitaisysiu... schmoll.gif
Atsakyti