Sveikos,
net visus 28 psl. peržiūrėjau, ieškodama idėjų
. Ir radau tikrai vieną puikią -
fondiu indai, kurie mano vyrui turėtų patikti. Kol kas tik nelabai žinau kur ieškoti, ar Contact'e jų yra? Gal dar geriau būtų koks suši gaminimo rinkinys, mačiau kažkokį Briusely, bet kad su knyga prancūziška, tai ne kažin kokia nauda būtų, o aš jau versti tingėčiau
.
Savo vyrui per kelis metus jau esu sudvanojusi kone viską kas įmanoma - diržą, chalatą, šlepetes, knygų, laikrodį, kuprinę, spidometrą dviračiui (jeigu turite dviračius, tai visai liuks dovana!) ir t.t. ir pan. Po to visai netikėtai atradau jo pomėgį visokiems
galvosūkiams ir
žaidimams (ne kompiuteriniams) , tai kelioms progoms jau esu pridovanojusi, bet jam vis negana ir skundžiasi, kad aš su juo nežaidžiu
.
Dar mano vyras mėgsta
kaklaraiščius su keistesniais, ne tradiciniais, stambiais piešiniais, bet aš tokių beveik nerandu niekur Lietuvoj. Gariūnuose kažkada radom su kompiuterinėm pelėm pavaiduotom, tai svaigsta iki šiol. Vėl tam pačiam Briusely mačiau labai gražių, bet 80 EUR mokėti už "šlipsą", na, gal ir daugoka, nes milijonieriai esam. Dabar pasirodę po kelis litus su Kalėdų seniais ar eglutėm, tai netinka
.
Na, ir ar labai nori kažkokio šlifavimo aparačiuko su visokiais antgaliais, svaigsta, bet man atrodo, kad jo nelabai jam reikia, o kaina tai virš 300 lt. Gal gimtadieniui neapsikentus padovanosiu
.
Pneumatinį šautuvą esame dovanoję mano tėvui 60-o gimtadienio proga (už 200 lt su virš), tai džiaugėsi kaip mažas vaikas ir kaimynų vištas šaudė, jeigu užeidavo ant kiemo
.