Įkraunama...
Įkraunama...

Praktiškos dovanos vyrui

QUOTE(rosa @ 2005 12 14, 15:34)
Kojinės ten kainuoja 89 Lt. Nepigu, nepigu.

O vardinis veidrodėlis 95 Lt doh.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Lietuvos saulele @ 2005 12 14, 17:32)
nugi visokiose maximose, rimi mačiau  g.gif,  dar tokių puodelių su užrašu "laikas praleistas žvejyboje, į gyvenimo trukmę neįskaičiuojamas" ar kažkas pan...

g.gif buvau net Akropolio Maximoje ir nieko panasaus neradau..gal nemoku ieskoti g.gif Vakar ir Norfoje net buvau ir Madoje ( Vilniuje )..Bet nieko ...nieko neradau schmoll.gif
Teks testi paieskas....
Atsakyti
QUOTE(liniokas @ 2005 12 14, 18:46)
o tu nueik į Akropolį, ten yra tokia parduotuvikė "Verslo dovanos" ar pan. Priešais Maximos kasas. Žinok ne ką prastesnių dovanų rasi.  Ir vienetais paruoda, ir pačiupinėt galėsi.  ax.gif Man kuom nepatinka internetinė prekyba, tai, kad viskas tviska ir gražu, o kai gauni tai kartais biškį nusivili. Aš mėgėja viską pačiupyt  rolleyes.gif

tikra tiesa, taip pat si parduotuve turi ir interneti puslapiuka www.dovanos.lt
bet jei tikrai nepatinka pirktis is ten,gali visada i real parduotuve uzsukti ax.gif siaip tikra ten yra fainu dalykeliu,man ypac patiko vyriskos marskiniu sasagos, yra tipo smelio laikrodziai ir net tiri laikrodukai!!! ech.............ir kodel mano draugas nenesioja kostiumo kasdien doh.gif ?????
beje, maciau kad ten yra 10% nuolaida su maximos ir su laisvalaikio kortele !!!!
Atsakyti
Mergaites, o kur galima Vilniuje rasti graziu slepeciu?
Atsakyti
aš tai vyrui praktišką ir nepraktišką suderinau: angelą keramikinį autorinį darbą iš meno galerijos nupirkau ir Computer Bild žurnalą užsakiau metams smile.gif

Gal kam padėjau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(maumokas @ 2005 12 15, 13:28)
aš tai vyrui praktišką ir nepraktišką suderinau: angelą keramikinį autorinį darbą iš meno galerijos nupirkau ir Computer Bild žurnalą užsakiau metams smile.gif

Gal kam padėjau smile.gif

nu labai idomus derinys g.gif
Atsakyti
QUOTE(Tesoraite @ 2005 12 14, 10:14)
Labas rytelis  4u.gif  4u.gif

Gal kuri žinote, kur Kaune ar bent Vilniuj (o gal reiktų klaust Lietuvoj?) būtų galima nupirkti šveicarišką peiliuką?

Maniškis savąjį neseniai pametė tai vos neapsiraudojo  biggrin.gif  Sakau, turbūt apsidžiaugtų nauju? Turbūt jie labai brangūs? Gal katra žinote? 4u.gif

Ar žinai Kaune parduotuve ARMIJAI IR CIVILIAMS ?Tai va,pažiūrėk jų puslapį,atkreipk demesį i tų šveicariškų peilių kainas doh.gif ,ir į kalėdines dovaneles,kurias gausi,jei pirksi ką nors rolleyes.gif .
O kur žiūrėti tą puslapį,tai ir neparašiau doh.gif doh.gif doh.gif štai čia
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Liusyte: 16 gruodžio 2005 - 12:11
Sveikos,
net visus 28 psl. peržiūrėjau, ieškodama idėjų smile.gif. Ir radau tikrai vieną puikią - fondiu indai, kurie mano vyrui turėtų patikti. Kol kas tik nelabai žinau kur ieškoti, ar Contact'e jų yra? Gal dar geriau būtų koks suši gaminimo rinkinys, mačiau kažkokį Briusely, bet kad su knyga prancūziška, tai ne kažin kokia nauda būtų, o aš jau versti tingėčiau smile.gif.

Savo vyrui per kelis metus jau esu sudvanojusi kone viską kas įmanoma - diržą, chalatą, šlepetes, knygų, laikrodį, kuprinę, spidometrą dviračiui (jeigu turite dviračius, tai visai liuks dovana!) ir t.t. ir pan. Po to visai netikėtai atradau jo pomėgį visokiems galvosūkiams ir žaidimams (ne kompiuteriniams) , tai kelioms progoms jau esu pridovanojusi, bet jam vis negana ir skundžiasi, kad aš su juo nežaidžiu smile.gif.

Dar mano vyras mėgsta kaklaraiščius su keistesniais, ne tradiciniais, stambiais piešiniais, bet aš tokių beveik nerandu niekur Lietuvoj. Gariūnuose kažkada radom su kompiuterinėm pelėm pavaiduotom, tai svaigsta iki šiol. Vėl tam pačiam Briusely mačiau labai gražių, bet 80 EUR mokėti už "šlipsą", na, gal ir daugoka, nes milijonieriai esam. Dabar pasirodę po kelis litus su Kalėdų seniais ar eglutėm, tai netinka smile.gif.

Na, ir ar labai nori kažkokio šlifavimo aparačiuko su visokiais antgaliais, svaigsta, bet man atrodo, kad jo nelabai jam reikia, o kaina tai virš 300 lt. Gal gimtadieniui neapsikentus padovanosiu wink.gif.

Pneumatinį šautuvą esame dovanoję mano tėvui 60-o gimtadienio proga (už 200 lt su virš), tai džiaugėsi kaip mažas vaikas ir kaimynų vištas šaudė, jeigu užeidavo ant kiemo smile.gif.

Atsakyti
Sveikos, vistiek kaip dovanų ieškote ir po parduotuves vaikštote, gal gali patart kur galima rasti gražų šiltą vyrišką megztinį? Šiandien vaikščiojau po parduotuves, bet nieko gražaus neradau schmoll.gif Noriu, kad būtų ~ 100-120lt
Atsakyti
O as jau pasinaudojai ideja is sios temos Ir nupirkau vyrui 2bilietus i krepsinio varzybas. Tik turbut man paciai teks su juo eiti. tongue.gif
Atsakyti
sveikutės, o aš šiandien ant prikolo nupirkau vyrui, broliui ir brolienei pirštuotas kojines lotuliukas.gif lotuliukas.gif bandau įsivaizduoti savo vyro reakciją (kojinės visiems šiltas priedas prie dovanėlių) thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(lotaa @ 2005 12 18, 19:34)
sveikutės, o aš šiandien ant prikolo nupirkau vyrui, broliui ir brolienei pirštuotas kojines lotuliukas.gif  lotuliukas.gif bandau įsivaizduoti savo vyro reakciją (kojinės visiems šiltas priedas prie dovanėlių) thumbup.gif

Aš draugėms ieškau thumbup.gif
Nors... man draugė sakė, kad yra pagaminta LT kojinės su kalėdiniais palinkėjimais. Gal žinote kur ieškoti? g.gif
Atsakyti