Įkraunama...
Įkraunama...

Praktiškos dovanos vyrui

QUOTE(liniokas @ 2005 12 14, 14:57)
Užklausiau el. paštu kainų, tai, pamenu, nepigiai pasirodė schmoll.gif  Meškutis su tais marškinukais gal 95 lt. kainavo, gal šiek tiek mažiau, nu bent man brangokai atrodė

Kojinės ten kainuoja 89 Lt. Nepigu, nepigu.
Atsakyti
QUOTE(rosa @ 2005 12 14, 15:34)

blink.gif Nu jo...
O cia dar vienas dovanu puslapis, gal kas ka issirinks, tik va su kainom irgi nelabai aisku g.gif Bet greiciausiai nepigu...
Beje, gal kas zino kokios vyr. chalatu kainos? Ir ar Kurimoj zveryne yra kas gero?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo slyva: 14 gruodžio 2005 - 15:44
[quote=Nikota,2005 12 14, 15:22]
cia siaip idejos kaledoms!!!! thumbup.gif
[/quote]
doh.gif kad sis puslapis bent savaitele anksciau butu patekes i mano akirati... doh.gif
Net nezinojau kad tiek grozybiu buna... thumbup.gif thumbup.gif Butinai ateityje reieks pasinaudoti ju paslaugomis..

O as dabar užsimušdama ieškau alaus bokalų ar stikliukų su žvejybos tematika.... g.gif g.gif
[/quote]

thumbup.gif PUSLAPIUKAS!!!!
Labai daug ideju radau artejantiems gymtadieniams!uzklausiau kainyciu!
Atsakyti

89 blink.gif ?? lotuliukas.gif nu nieko sau!!!!!!
as gal tada i siuvinejimo kursus uzsirasysiu............
Atsakyti
QUOTE(slyva @ 2005 12 14, 15:42)
blink.gif Nu jo...
O cia dar vienas dovanu puslapis, gal kas ka issirinks, tik va su kainom irgi nelabai aisku  g.gif Bet greiciausiai nepigu...
Beje, gal kas zino kokios vyr. chalatu kainos? Ir ar Kurimoj zveryne yra kas gero?

zinok skambinau as vakar i solvida, kur nuoroda tavo, tai jie tipo didmenine prekyba uzsiima!! ir siaip matosi, parasyta - ipakavimas 20 vnt!!!
Atsakyti
QUOTE(laurynaa @ 2005 12 14, 15:59)
zinok skambinau as vakar i solvida, kur nuoroda tavo, tai jie tipo didmenine prekyba uzsiima!! ir siaip matosi, parasyta - ipakavimas 20 vnt!!!

ir vel nepasiseke doh.gif su didmenine dar viena buvau radusi, tai blin tokie faini daikciukai ale kad nori pirk minimum 100 vnt lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Nikota @ 2005 12 14, 15:49)
O as dabar užsimušdama ieškau alaus bokalų ar stikliukų su žvejybos tematika.... g.gif  g.gif

nugi visokiose maximose, rimi mačiau g.gif, dar tokių puodelių su užrašu "laikas praleistas žvejyboje, į gyvenimo trukmę neįskaičiuojamas" ar kažkas pan...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lietuvos saulele: 14 gruodžio 2005 - 16:33
Mane tai subiesino schmoll.gif

Is Solduvos katalogo issrinkau jau visiems dovanas, tokios grazios;

O dabar skaitau, kad jie tik didmenine prekyba uzsiima, fui, nusivyliau
Atsakyti

blink.gif Wau blink.gif Nu tai jau auksinės kojinės gaunasi. Ir už ką tokie pinigai? doh.gif Nu geros kokybiškos vyriškos puskojinės kiek kaštuoja? Aš nebandysiu spėt, nes kojinių vyriškis nusiperka pats, tai kainų nežinau. Nu visvien ne 89 lt.
Tai jau tikrai geriau į siuvinėjimo kursus užsirašyt, bent pati naudos paskum turėsi. Arba nagingų mamyčių iš rankdarbių skyrelio galima paprašyt mirksiukas.gif Jos tai jau nenulups ir dar kokių grožybių jos ten moka thumbup.gif

Aš tai saviškiui knygas nupirkau: "Angelai ir demonai" ir "Da Vinčio kodas". Dėl trečios susilaikiau, lai pirma šitas perskaito biggrin.gif Jis pas mane mėgsta tokius dalykus, tai kai originalių idėjų nešauna galvon, perku knygas tongue.gif

Šiaip vienais metais buvau nuknisus jo nuotrauką, nunešiau į Akropoly, ten tada berniukas toks šaržus piešdavo. Tai va, nupiešė jis man iš tos nuotraukos šaržą, įrėminau ir thumbup.gif Beje, labai nustebęs ir patenkintas buvo. Ant sienos net pasikabinęs laiko. rolleyes.gif Čia gal kam idėja bus...
Atsakyti
QUOTE(svelniai @ 2005 12 14, 17:09)
Mane tai subiesino schmoll.gif

Is Solduvos katalogo issrinkau jau visiems dovanas, tokios grazios;

O dabar skaitau, kad jie tik didmenine prekyba uzsiima, fui, nusivyliau

o tu nueik į Akropolį, ten yra tokia parduotuvikė "Verslo dovanos" ar pan. Priešais Maximos kasas. Žinok ne ką prastesnių dovanų rasi. Ir vienetais paruoda, ir pačiupinėt galėsi. ax.gif Man kuom nepatinka internetinė prekyba, tai, kad viskas tviska ir gražu, o kai gauni tai kartais biškį nusivili. Aš mėgėja viską pačiupyt rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(liniokas @ 2005 12 14, 18:41)
Šiaip vienais metais buvau nuknisus jo nuotrauką, nunešiau į Akropoly, ten tada berniukas toks šaržus piešdavo. Tai va, nupiešė jis man iš tos nuotraukos šaržą, įrėminau ir  thumbup.gif  Beje, labai nustebęs ir patenkintas buvo. Ant sienos net pasikabinęs laiko.  rolleyes.gif  Čia gal kam idėja bus...

Šiaip tai idėja thumbup.gif Gal kada pasinaudosiu mirksiukas.gif O šiemet jau dovanėlę turiu, nors ir neoriginalią ax.gif
Atsakyti
QUOTE(liniokas @ 2005 12 14, 18:41)
Šiaip vienais metais buvau nuknisus jo nuotrauką, nunešiau į Akropoly, ten tada berniukas toks šaržus piešdavo. Tai va, nupiešė jis man iš tos nuotraukos šaržą, įrėminau ir  thumbup.gif  Beje, labai nustebęs ir patenkintas buvo. Ant sienos net pasikabinęs laiko.  rolleyes.gif  Čia gal kam idėja bus...

O kur Kaune šaržus piešia? g.gif
Atsakyti