Įkraunama...
Įkraunama...

Praktiškos dovanos vyrui

QUOTE(laurynaa @ 2005 12 14, 12:26)
blush2.gif  nezinau kaip tiksliai rasosi tai negaliu surast, pabandysiu paieskoti

o radau  mirksiukas.gif :
Įmonės duomenys
ZWILLING J.A.HENCKELS
Įmonės kodas 111580776
Pilies g. 4, LT-01123, VILNIUS (5) 2313084

bet tik vilniuje, nors gal dabar kokioj megoj jie irgi atsidare?

Ačiū, Laurynaa, visi keliai veda į sostinę biggrin.gif Na, bent nereiks sukt galvos ieškant kito varianto, bijojau, kad Lietuvoj iš vis nerasiu ax.gif

Beje, tu buvai teisi - ką tik pažiūrėjau Megos puslapį ir jau radau bent vieną parduotuvę, prekiaujančią tais peiliais thumbup.gif Dabar tik šokius su kardais mokytis lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tesoraite: 14 gruodžio 2005 - 12:46
QUOTE(laurynaa @ 2005 12 14, 12:13)
cia siaip idejos kaledoms!!!! thumbup.gif

gaila nėra nurodytos kainos verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Baltija @ 2005 12 14, 13:29)
gaila nėra nurodytos kainos  verysad.gif

jop, ir uzhsakius turbut iki kaledu nebepadarytu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(X-iuke @ 2005 12 14, 13:43)
jop, ir uzhsakius turbut iki kaledu nebepadarytu  verysad.gif

turbūt priklauso nuo užsakymo sudėtingumo ax.gif
bet juk ir Valentino diena tuoj ateis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Baltija @ 2005 12 14, 13:47)
turbūt priklauso nuo užsakymo sudėtingumo  ax.gif 
bet juk ir Valentino diena tuoj ateis  mirksiukas.gif

jop, jau reiktu ir apie ta diena pradet galvot smile.gif
shiaip pradejau galvot apie bilietus i koki reingini, tai ir nepraktishka dovanele biggrin.gif ir jam gerai, nes skundesi, kad pramogu paskutiniu metu neturim, ir man dovana naudinga bus smile.gif blush2.gif
Atsakyti
jeigu iki Kalėdų nieko nesugalvosiu
tai pirksiu cigarus - mano diedas dievina

bet čia paskutinis variantas, nors manau pakankamai neblogas

anksčiau teko dovanoti tokius cigarus, kurių kaina buvo su 2 nuliais bigsmile.gif doh.gif

mano diedas automobilistas - praeitais metais nupirkau kelias mašinos priežiūros priemones (išorei, vidui ir "kvepalus")

tai diedas buvo patenkintas biggrin.gif
nes pirkau nepapigiai mirksiukas.gif
Atsakyti
Meginos, labai reikia pagalbos! Ieškau rimto stalo futbolo žaidimo, gal kas žino, kur galima nusipirkti toki stebukla? Tačiau noriu ne kokio žaislinio, o tikro... verysad.gif
Atsakyti

cia siaip idejos kaledoms!!!! thumbup.gif
[/quote]

doh.gif kad sis puslapis bent savaitele anksciau butu patekes i mano akirati... doh.gif
Net nezinojau kad tiek grozybiu buna... thumbup.gif thumbup.gif Butinai ateityje reieks pasinaudoti ju paslaugomis..

O as dabar užsimušdama ieškau alaus bokalų ar stikliukų su žvejybos tematika.... g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Baltija @ 2005 12 14, 13:29)
gaila nėra nurodytos kainos  verysad.gif

QUOTE(Nikota @ 2005 12 14, 14:22)
doh.gif  kad sis puslapis bent savaitele anksciau butu patekes i mano akirati... doh.gif
Net nezinojau kad tiek grozybiu buna... thumbup.gif  thumbup.gif  Butinai ateityje reieks pasinaudoti ju paslaugomis..

Aš SM jau prieš porą mėnesių buvau radus šį psl. Užklausiau el. paštu kainų, tai, pamenu, nepigiai pasirodė schmoll.gif Meškutis su tais marškinukais gal 95 lt. kainavo, gal šiek tiek mažiau, nu bent man brangokai atrodė ax.gif Fotofabrike galima tokį meškį su marškinukais už 42 lt. gauti.
O kojines tai ir pačios gi galit išsiuvinėt. Mielesnės bus, kai rankų darbo įdėsit thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liniokas: 14 gruodžio 2005 - 15:01
vat kokia ideali seima!!!! lotuliukas.gif

Mano pagrindine seimyninio gyvenimo taisykle yra rekti garsiau uz zmona kad netektu sedet po jos padu.Pavyzdziui vakar ji ant manes uzriko:
-Eik greitai pietu ruost!
O as garsiau uz ja:
-Eik pati! Ka nematai kad as grindis plaunu,o paskui skalbti eisiu!

p.s. cia ne i tema bet seip kad linksmiau butu...
Atsakyti
Buvau norfoj tu kojiniu paveizeti ax.gif Nu nieko ypatingo tiesa sakant, paprastos juodos kojines su pirsciukais, bet gal kada pritaikysiu.. Dar radau visai fainus bokalus ten, paprasti kaip taures tik su asele, be jokiu paveiksliuku, bet per paprasti kaip tokiai progai schmoll.gif Reikes siaip kada nupirkt pora... O daugiau ideju neturiu... unsure.gif Bliamba savaite tik liko, truputi daugiau, o as dar be dovanos? Tuoj i depresija pulsiu doh.gif Gal ka nors i masina sugalvoti? Galvojau toki mediniu rutuliuku "uztiesala" ant sedynes, bet nezinau ar patiktu jam... Beje kiek galetu kainuoti toks?
Atsakyti
QUOTE(liniokas @ 2005 12 14, 14:57)
Aš SM jau prieš porą mėnesių buvau radus šį psl. Užklausiau el. paštu kainų, tai, pamenu, nepigiai pasirodė schmoll.gif  Meškutis su tais marškinukais gal 95 lt. kainavo, gal šiek tiek mažiau, nu bent man brangokai atrodė ax.gif Fotofabrike galima tokį meškį su marškinukais už 42 lt. gauti.
O kojines tai ir pačios gi galit išsiuvinėt. Mielesnės bus, kai rankų darbo įdėsit  thumbup.gif

nu jo kainytes tai nemazos g.gif
as uzklausiau kiek koijines kaunuoja, tai laukiu ats mirksiukas.gif ziuresim! na jei 15 lt uz pora tai normaliai jei 50 tai jau ne!!!!!!
o jei as pati issiuvineciau, tai taip zmogelis ir nesupratu kieno ten inicialai lotuliukas.gif nors mintis super!!!

Atsakyti