Įkraunama...
Įkraunama...

Praktiškos dovanos vyrui

Čia apie šautuvus prakalbot, visai thumbup.gif idėja. O kur būtų galima nupirkt pneumatinį su šratais (panašiai kaip tire) tai galėtų į skarbonkes šaudyt biggrin.gif . Net neįsivaizduoju kur ieškoti.
Atsakyti
QUOTE(mingam @ 2005 12 13, 15:26)
Čia apie šautuvus prakalbot, visai  thumbup.gif idėja. O kur būtų galima nupirkt pneumatinį su šratais (panašiai kaip tire) tai galėtų į skarbonkes šaudyt  biggrin.gif . Net neįsivaizduoju kur ieškoti.

imesk google paieskoje - ginklai, tau ismes variantus, as ziurinejau - vilniaus ginklai, oksalis....
Atsakyti
QUOTE(mingam @ 2005 12 13, 15:26)
Čia apie šautuvus prakalbot, visai  thumbup.gif idėja. O kur būtų galima nupirkt pneumatinį su šratais (panašiai kaip tire) tai galėtų į skarbonkes šaudyt  biggrin.gif . Net neįsivaizduoju kur ieškoti.

Na, kaimyne, bijosiu namo eiti bigsmile.gif , jei taviškis tratins į skardines. Beje, ir man ta mintis buvo kilusi, žiūrėjau tame saite www.oksalis.lt. Neišmanau nieko paie juos... blush2.gif
Atsakyti
Va aš irgi iš pradžių parašiau žinutę, o po to pažiūrėjau oksalio psl. tai tokį daiktą ginklų parduot. įsigyt galima. Bet kažkaip apie ginklus tai aš nė bum bum. Tai vat gal kurios vyras turi tikį šautuvėlį, tai galėtų pakonsultuot, nes kainos tai nuo iki. Ar iki 200 Lt galima kokybišką nupirkt?
Atsakyti
Nieko, reiks ir jus galėsiu apgint biggrin.gif 4u.gif Nupirk ir tu saviškui, tai susišaudymo seansus galėsim ruošt mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mingam @ 2005 12 13, 15:38)
Va aš irgi iš pradžių parašiau žinutę, o po to pažiūrėjau oksalio psl. tai tokį daiktą ginklų parduot. įsigyt galima. Bet kažkaip apie ginklus tai aš nė bum bum. Tai vat gal kurios vyras turi tikį šautuvėlį, tai galėtų pakonsultuot, nes kainos tai nuo iki. Ar iki 200 Lt galima kokybišką nupirkt?

as tai galvoju, gal ir uz 100 imanoma, nes jauciu kad tas saudymas nevyks kiekviena savaitgali, taip kad labai jau gero nezinau ar verta g.gif

dar galvoju, jei isties, kelios nutartumem pirkti vienoje parduotuveje, gal reiketu kooperuotis? ka galvojat? gal ir kokia nuolaidele mumus pritaikytu mirksiukas.gif
Atsakyti
HELP!
Nerandu niekur alaus bokalu kokio noreciau verysad.gif Arba belekokie uz 5lt, arba visokie imantrus po 50lt. Noreciau vidutinio varianto blush2.gif Siaip gal kas zinot ar galima kur nors nusipirkti firminiu alaus bokalu, kaip kad baruose buna visokie "Utenos ar "Kalnapilio"?
Atsakyti
QUOTE(slyva @ 2005 12 13, 15:50)
HELP!
Nerandu niekur alaus bokalu kokio noreciau verysad.gif Arba belekokie uz 5lt, arba visokie imantrus po 50lt. Noreciau vidutinio varianto  blush2.gif Siaip gal kas zinot ar galima kur nors nusipirkti firminiu alaus bokalu, kaip kad baruose buna visokie "Utenos ar "Kalnapilio"?
kad galeciau as tau savo atiduociau namu kolekcija,kuri tik dulka, bet mano diedukas labai jau ju laikosi isikabines!!

nu nezinau, gal pabandyk kokiam barmenui aki pamerkti, manau gal pagelbes!!!
rimtai, jei turi pazystamu, dirbanciu toje sferoje, tikrai rasi iseiti
sekmes 4u.gif

p.s. paziurek alaus retoranuose,kaip bravarijoje, ten jie turi suvenyru parduotuve (jei tu is vilniaus)
Atsakyti
QUOTE(laurynaa @ 2005 12 13, 15:54)
kad galeciau as tau savo atiduociau namu kolekcija,kuri tik dulka, bet mano diedukas labai jau ju laikosi isikabines!!

nu nezinau, gal pabandyk kokiam barmenui aki pamerkti, manau gal pagelbes!!!
rimtai, jei turi pazystamu, dirbanciu toje sferoje, tikrai rasi iseiti
sekmes  4u.gif

p.s. paziurek alaus retoranuose,kaip bravarijoje, ten jie turi suvenyru parduotuve (jei tu is vilniaus)

O kur tos bravarijos ieskoti? blush2.gif
Radau internete imone, kuri gamina indus, tai kataloge yra labai fainu bokalu, bet jie kauna doh.gif Nebent reikia su kokia supermama tartis kad atveztu is kauno g.gif
Atsakyti
QUOTE(slyva @ 2005 12 13, 16:00)
O kur tos bravarijos ieskoti?  blush2.gif
Radau internete imone, kuri gamina indus, tai kataloge yra labai fainu bokalu, bet jie kauna  doh.gif Nebent reikia su kokia supermama tartis kad atveztu is kauno  g.gif

va bravaria ji randasi akropolyje antrame aukste
Atsakyti
Slyva,

O gal gali imesti internetinio puslapio adresa su tais graziais alaus bokalais is Kauno?
Pravers ax.gif

Atsakyti
o ash va buvau nusprendusi savishkiui padovanoti chalata, nes pora kars sake , kad noretu, bet vakar paklausus kokios dovanos nori ish senelio, pasake, kad nepraktishkos doh.gif
pasimechiau, nebezhinau ka ir dovanot, vel ish naujo reix galvot, o laiko nebedaug liko g.gif mastau.gif
Atsakyti