Įkraunama...
Įkraunama...

Praktiškos dovanos vyrui

QUOTE(#Mamma# @ 2005 12 07, 23:44)
tai cia tas po 0.50 ct? biggrin.gif

NIU KAIP JAU ISEINA... tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(mingam @ 2005 12 08, 12:46)
Sveikutės,
Aš tai visur ieškau stalelio į lovą, nes maniškais laaaaabai mėgsta lovoj vakarieniaut, savaitgaliais ir pietaut, o pasidėt lėkštę lovoj tai kaip ir nepatogu. Jau tokį stalelį norėjau gimdieniui nupirkt, tik kad niekur neradau. Kažkur forume buvau skaičius, kad Thomas Philips kažkada buvo, tačiau dabar nėra. Gal kurios akys netyčia buvo užkliuvusios už tokio daikto. Tai jau netylėkit. Tiesa parduotuvė turėtų būti Kaune.

THOMAS PHILLIPS paziurek,turetu buti... g.gif
Atsakyti
niu panickos padekit ir man!!! verysad.gif nesusuku idejos ka vyrukui savo nupirkt originalaus ir universalaus smile.gif problema ta kad maniskis dirba londone jau puse metu ir po tiek laiko mes pries dvi sav atlekem su dukryte jo aplankyt cia..tuo paciu ir kaledas ir naujus atsvest... ir dumt namo po nauju. o as dovanos neatsiveziau kaledines...Ka daryt? Svarbiausia kad nezinau labai kur cia ka galima pirkti,antra jau klausiau jo kaip man tau dovana nupirkt....tai abu nusprendem kad galesiu pasiimt jo pinigine ir valandai i prekybos centra nueit o jis tuo metu su dukryte lauke pasivaikscios...Sudetingas variantas....dar ir tame kad gyvena vienam name su dar 3 vyrukais ir ketina po nauju persikelt kitur..tai suprantama kad jokie chalaciukai ir seip padekliukai i lova nepravers...HELP!!!!!
P.S O is lietuvos atvezem lauktuviu pagalves uzvalkala su mano ir mazosios nuotrauka!! Super patiko!!!! Kai musu jau nebus vistiek miegos su mumis... ax.gif
Atsakyti
o ka dovanoti vaikinui, su kuriuo dar tik 2.5 men kartu??? g.gif nei kazko brangaus, nei seimynisko... visiskai neisivaizduoju, niekad nebuvau su tokia problema susidurus unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Kipshas @ 2005 12 12, 08:59)
Tegul ant marškinėlių būna tavo foto, o apačioje užrašas "Aš su ja miegu".
Jei dar nusifotkinsi su kalėdų senio kepure - bus ir kalėdinė dovana.
Galės ten Airijoje su ja vaikščioti ir tik lietuviai supras kas ten parašyta  cool.gif

Kaip fainai sugalvota...
Atsakyti
QUOTE(pelytte @ 2005 12 13, 00:29)
na moterys sedejau skaiciau cia visa foruma nes man irgi ta opati problema ka dovanoti savo berniukui, galvojau marskinelius su kokiu funny uzrashy, ar playbojau zenklu, poto galvojau abonementa i soliariuma ir kartu pasisivilintume, nes pries metus laaabai norejo nueiti pasideginti paziureti kas tai per daiktas.
ir ka jus sau manote sedejau sedejau ir sumasciau  clap.gif ogi dovanosiu pneumatini sautuva su soviniais situo tai ujis tikrai bus patenkintas labai labai smile.gif

kokios kainos tų šautuvų ?
šiaip tai čia čiki dovanėlė - kokioj gamtoj ar per baliukus labai faina turnyrus rengti
Atsakyti
kad sautuvu kainos tai as planuoju i simta itilpti, labai gero neipirxiu bet iki 100lt daug radau ir kaip medzioklinis shautuvas ir kaip paprastas sautuvelis. o siaip tokie jau rimtesni tai ju kainos nuo 300iki400. ta ka as nuziurejau tai tokie paprastesni, jis pas mane megsta visokius tokius dalykelius tai tikrai bus laimingas. siaip tu sautuveliu galimja oksalio psl paziureti. o siaip dar tevai mano pirko kazkur turgui, tai bandysiu su tevais tartis gal rasim ir pigiau.
Atsakyti
Mano vyras silto chalato po vonios uzsiprase....
Atsakyti
QUOTE(pelytte @ 2005 12 13, 11:14)
kad sautuvu kainos tai as planuoju i simta itilpti, labai gero neipirxiu bet iki 100lt daug radau ir kaip medzioklinis shautuvas ir kaip paprastas sautuvelis. o siaip tokie jau rimtesni tai ju kainos nuo 300iki400. ta ka as nuziurejau tai tokie paprastesni, jis pas mane megsta visokius tokius dalykelius tai tikrai bus laimingas. siaip tu sautuveliu galimja oksalio psl paziureti. o siaip dar tevai mano pirko kazkur turgui, tai bandysiu su tevais tartis gal rasim ir pigiau.

nu gera tu cia ideja davei thumbup.gif
jei niekur neraisu ir negausiu ruletes, gal teks toki "zaisliuka" nupirkti!
vienas draugas turi, taismagu buna sode pasaudyti!
maniskis, vis sako,kad varnas saudytu kieme (va nezianu ar verta tada jam pirkti,jei jo tox mastymas g.gif )
Atsakyti
Pasiskaitinejau, na kazko ipatingo nelabai sugalvoju. Mano draugas automobilistas biggrin.gif kaip kazkuri mamyte minejo galima dovanot ivairias rankeneles(tiuningui) bet is maximos tai levos , o dar be to ir nelabai as ten suprantu tuose vyryskose dalykuose ax.gif noretusi,kad apsidziaugtu... jam butent praktiskos dovanos patinka...Gal galetumet mamytes pagelbet g.gif

Jei nieko nesugalvosiu tai silta xalata ir slepetes dovanosiu mirksiukas.gif
Atsakyti
niu nezinau ar mano pasiulymas kam nors tiks, bet dovana butu praktiska:) pvz.: i kokios nors kalbos kursus uzrasyti:) - pvz.: siais metais ismoksi prancuzu, kitais laukia dovana kelione i paryziu.. niu ar pan.smile.gif
o del kursu jei ka kreipkites dar ir nuolaidele gal pritaikyciau:)
Atsakyti
QUOTE(eegluciuxx @ 2005 12 13, 13:37)
niu nezinau ar mano pasiulymas kam nors tiks, bet dovana butu praktiska:) pvz.: i kokios nors kalbos kursus uzrasyti:) - pvz.: siais metais ismoksi prancuzu, kitais laukia dovana kelione i paryziu.. niu ar pan.smile.gif
o del kursu jei ka kreipkites dar ir nuolaidele gal pritaikyciau:)

ech, mano jau vaiksto i kursus tongue.gif taip kad.......reikia kazka kito mastyti
Atsakyti