Įkraunama...
Įkraunama...

Praktiškos dovanos vyrui

QUOTE(Kipshas @ 2005 12 12, 08:59)
Tegul ant marškinėlių būna tavo foto, o apačioje užrašas "Aš su ja miegu".
Jei dar nusifotkinsi su kalėdų senio kepure - bus ir kalėdinė dovana.
Galės ten Airijoje su ja vaikščioti ir tik lietuviai supras kas ten parašyta  cool.gif

thumbup.gif super idėjos biggrin.gif dabar dar prisiminiau,kad maniškiskažkada buvo užsiminęs,kad norėtų,tokio auksinio ar sidabrinio segtuvo pinigam...net nežinau kaip čia paaiškint,kaip tas daiktas vadinas g.gif gal esat matę per teliką ar kur,tokius...nu jie panašūs į tuos,kur ant kaklaraiščių sega doh.gif tik ten popieriniams banknotams susisegt rolleyes.gif gal supratot kas nors apie ką aš čia biggrin.gif jei supratot,tai gal žinot kur tokių ieškot?Maniškis piniginių nemėgėjas,viską kišenėse nešiojasi doh.gif tai nors tuos banknotus susisegtų cool.gif
Atsakyti
Mano vyrui labai patinka V.Riaubiškytė - tai bandysiu padaryti pagalvę su jos nuotrauką - bus truputį kreizy..., važinėja į keliones tai galės su savimi vežiotis, o rimčiau užsakiau du kelialapius savaitgaliui į Birštoną - pailsėsiu ir pati, ir jam laikas atostogų...(čia aišku priklauso nuo finansų, aš apie tuo kelialapius jauprieš tris mėnesius sumąsčiau)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kastaneda: 12 gruodžio 2005 - 14:44
QUOTE(dziulka @ 2005 12 12, 15:39)
thumbup.gif super idėjos biggrin.gif dabar dar prisiminiau,kad maniškiskažkada buvo užsiminęs,kad norėtų,tokio auksinio ar sidabrinio segtuvo pinigam...net nežinau kaip čia paaiškint,kaip tas daiktas vadinas g.gif gal esat matę per teliką ar kur,tokius...nu jie panašūs į tuos,kur ant kaklaraiščių sega doh.gif tik ten popieriniams banknotams susisegt rolleyes.gif gal supratot kas nors apie ką aš čia biggrin.gif jei supratot,tai gal žinot kur tokių ieškot?Maniškis piniginių nemėgėjas,viską kišenėse nešiojasi doh.gif tai nors tuos banknotus susisegtų cool.gif

Kažkada kažkur mačiau g.gif Gal pabandyk paieškoti prie verslo dovanų.Arba čia
Atsakyti
Gal truputį ne į temą, bet mano brolis užsiprašė Kalėdų Senio "Žodyno kryžiažodžių sprendėjams". Teks ruošti dovaną 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dziulka @ 2005 12 12, 14:39)

as maciau "camel" vyrisku drabuziu pardeje akropolyje tokius, bet jei nori sidabrinio ar auksinio tai ieskok juvelyrikos parduotuvese 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(PaneleKiausiniene @ 2004 12 20, 13:48)
Gal kas zinote, kur Kaune daro uzrasus ant marshkineliu? Ir greitai smile.gif

Hyper maximoje 4u.gif , spec. parduotuvėlė yra, gana neblogai padaro mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Melodyy @ 2005 12 12, 09:31)
Padovanok Mikapo gimtadieniu kalendoriu.
I kiekviena menesi iklijuok savo arba ir vaiku nuotraukas ir super bus

Vos ne kas antram puslapy reklamuojate savo prekę lotuliukas.gif
Atsakyti
Savo kambariokui nupirkau pakabėlę kaklaraiščiams.
Atsakyti
na moterys sedejau skaiciau cia visa foruma nes man irgi ta opati problema ka dovanoti savo berniukui, galvojau marskinelius su kokiu funny uzrashy, ar playbojau zenklu, poto galvojau abonementa i soliariuma ir kartu pasisivilintume, nes pries metus laaabai norejo nueiti pasideginti paziureti kas tai per daiktas.
ir ka jus sau manote sedejau sedejau ir sumasciau clap.gif ogi dovanosiu pneumatini sautuva su soviniais situo tai ujis tikrai bus patenkintas labai labai smile.gif
Atsakyti
Vyrui reikia trijų dalykų: žirgo - šuoliuoti, priešo - kad jį užmušti ir moters - mylėtis
Atsakyti
QUOTE(exangel @ 2005 12 10, 02:04)
pabandyk www.fotofabrikas.lt

KAUNE HYPER MAXIMOJ YRA SPEC FIRMELE IR PICOLINE...
Atsakyti
QUOTE(Pavasarinuko leliuko mama- 2006 @ 2005 12 08, 23:58)
smile.gif Siandien tulike radau Hakerio prenumeratos lapeli  g.gif kazin cia namiokas, ar siaip pamirso..
Bet jei man padovanos- nusisausiu  tongue.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
DOVANOTAM ARKLIUI I DANTIS NEZIURI..TEKS DZIAUGTIS.... O TU JAM PER KITAS KALEDAS NUPIRK LAZDA NUGARAI KASYTIS.... thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti