as savajam dovanojau tokias zveriskas slepkes, tai "svogeris" seile varvino ir ju pavydejo emocijos ir veido israiska super
QUOTE(Kipshas @ 2005 12 09, 13:36)
vadinasi Blavod vodka
yra kiekvienoje Maksimoje
http://www_blackvodka_com/index2.htm
Ji yra tamsiai mėlynos spalvos
Visiskai teisingai, tik ji atrodo juoda (tik butelys matinis), kai pasiziuri pries sviesa ryskia- bodro spalvele sviecia, o kai issipila ant stalo- tai juodai zalia nu rasaliukas toks. Buvo prideta knygele kokteiliu visokiu su ja, tai visai graziai galima padaryti. O kai cia buvo naujiena prie kokius 3 metus- tai sveciam duodavom ragauti, visi aikciodavo. Paskui liko koks trecdalis butelio- tai ispylem, nes istie bjauroka
QUOTE(ROMA'ntike @ 2005 12 06, 12:10)
merginos,bukit geros padekite ir man.As labai noreciau padovanoti savo vyrui puodeli su musu mazylio nuotraukele,tik nezinau kur tokius dalykus daro?Gal kas zinote?Buciau labai dekinga uz bet kokia informacija.
pabandyk www.fotofabrikas.lt
O va aš tai nžn ką daryt,ką dovanot 16d.važiuoju pas savo vyrą,nesimatėm jau tris mėn.ir va dabar galvoju,kaip daryt?Ar čia Lietuvoj ką nors nupirkt ir nuvežt jam,ir paslėpus iki Kalėdų laikyt,ar dar bus daug laiko,kad spėčiau dovaną jam nupirkt ten?Airijoj.Bet aš jos visiškai nepažystu,viena kaži ar aš ten kur nors vaikščiosiu bet jei dabar pirkt dovaną,tai reiktų kažko nedidelio kad nesvertų daug paskui man papildomas svoris,oro uoste,dar už viršsvorį reiks mokėt Bet,o kas tas kas nors mažesnis galėtų būt?grandinėlių,žiedų turi,piniginių nemėgsta...gal tikrai marškinėlius su užrašu padaryt Lietuvišku
QUOTE(dziulka @ 2005 12 11, 22:51)
O va aš tai nžn ką daryt,ką dovanot 16d.važiuoju pas savo vyrą,nesimatėm jau tris mėn.ir va dabar galvoju,kaip daryt?Ar čia Lietuvoj ką nors nupirkt ir nuvežt jam,ir paslėpus iki Kalėdų laikyt,ar dar bus daug laiko,kad spėčiau dovaną jam nupirkt ten?Airijoj.Bet aš jos visiškai nepažystu,viena kaži ar aš ten kur nors vaikščiosiu bet jei dabar pirkt dovaną,tai reiktų kažko nedidelio kad nesvertų daug paskui man papildomas svoris,oro uoste,dar už viršsvorį reiks mokėt Bet,o kas tas kas nors mažesnis galėtų būt?grandinėlių,žiedų turi,piniginių nemėgsta...gal tikrai marškinėlius su užrašu padaryt Lietuvišku
Tegul ant marškinėlių būna tavo foto, o apačioje užrašas "Aš su ja miegu".
Jei dar nusifotkinsi su kalėdų senio kepure - bus ir kalėdinė dovana.
Galės ten Airijoje su ja vaikščioti ir tik lietuviai supras kas ten parašyta
QUOTE(Kipshas @ 2005 12 09, 13:36)
vadinasi Blavod vodka
tiksliai maciau akropolio maximoj, berods 38 lt kainavo
QUOTE(laurynaa @ 2005 12 12, 08:59)
tiksliai maciau akropolio maximoj, berods 38 lt kainavo
įdomu
kaip skonis
gal savo diedui dovanoti?
QUOTE(rynkeviciene @ 2005 12 09, 10:11)
Tai ar niekas nieko nezino ape juoda degtine?butu gera dovana vyrui gurmanui
Black Vodka budavo visose didesnese parduotuvese. Tik, kad kaip degtinė - prasta. Teko ragaut su kompanija Turkijoj - ne kas ir mums, o juolabiau rusams nepatiko, o tie ekspertai ant sito kanto
QUOTE(Kipshas @ 2005 12 12, 08:59)
Tegul ant marškinėlių būna tavo foto, o apačioje užrašas "Aš su ja miegu".
Gal kas dar kokiu minciu turi del juokingo uzraso ant marskineliu?
QUOTE(Melodyy @ 2005 12 12, 10:31)
Padovanok Mikapo gimtadieniu kalendoriu.
I kiekviena menesi iklijuok savo arba ir vaiku nuotraukas ir super bus
Kai ten dirbat - gal Jums ir superinis.
Tačiau kai forume jau 11 kartą vis kitoje temoje randu kiekvienai progai kišamą kalendorių - pasijuntu kaip turguje kur bet kuris daiktas pasak pardavėjos labai man tinka.
Man tai tokie kalendoriai pavojinga dovana - jei nepatiks - negali įkišt į stalčių, nes po to aiškins, kad šeima nesvarbu ir t.t.
QUOTE(Melodyy @ 2005 12 12, 10:31)
Padovanok Mikapo gimtadieniu kalendoriu.
Kai ten dirbat - gal Jums ir superinis.
Tačiau kai forume jau 11 kartą vis kitoje temoje randu kiekvienai progai kišamą kalendorių - pasijuntu kaip turguje kur bet kuris daiktas pasak pardavėjos labai man tinka.
Man tai tokie kalendoriai pavojinga dovana - jei nepatiks - negali įkišt į stalčių, nes po to aiškins, kad šeima nesvarbu ir t.t.
Vyrui dovanosiu diržą ir šratinuką,bus