Įkraunama...
Įkraunama...

Praktiškos dovanos vyrui

As savajam dovanosiu rankine(dokumentams, pinigams nesioti), vizitiniu dekla ir bilieta i krepsinio rungtynes. biggrin.gif Manau, kad tikrai patiks, nes jis krepsinio megejas.
Atsakyti
Gerai, jei nešioja biggrin.gif Aš saviškiui preiš trejus metus buvau rankinę padovanojusi: tai po šiai dienai važinėja be teisių, turime naujus pasus, santuokos, dukters gimimo liudijimo dublikatus ir esame pasikeitę spynas namie, nes rankinė su visais dokumentais ( buvo tuo metu visi įmanomi, nes tvarkėme dukters gimimo popierius) kažkur dingo. Kitaip tariant, buvo pamesta laugh.gif Ir dar be to kovo mėnesį prasėdėjome mašinoje su mėnesio kūdikiu iki antros nakties, kol darbininkai sugebėjo išlaužti mūsų darus idant galėtume patekti į namus blink.gif
Daugiau rankinių nedovanosiu tongue.gif
Atsakyti
tai gal į tą piniginę cento neįdėjai tongue.gif aš siūlau įdėt 2, dėl šventos ramybės rolleyes.gif
ir dar prisiminiau, kai gyvenau pas tokį "jaunuolį" biggrin.gif tai jam būtų patikus tokia dovana kaip pvz., daug įvairių prieskonių maistui, kinų pagaliukai su blūdukais ar pan smile.gif
Atsakyti
Vyrams-moksliukams gera dovana knyga (kaip čia mes jas pamiršom smile.gif )
dar galima kokį dėklą mobiliukui, flešiką , į kurį ką nors gražaus įrašyt galima rolleyes.gif , bet čia jau minėjau ...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AŠA: 14 gruodžio 2004 - 16:00
Jei kas susidomėjo kinais, tai CUP'e (universalinėj) viršutiniame aukšte mačiau visą kinų parduotuvėlę (vidury) - nuo pagaliukų, pagalvėlių užvalkaliukų iki arbatos serviziukų (kainos nuo 39 iki berods 89lt). Vos pati nesusigundžiau. Bet turėsiu momeny doh.gif ir kitą kartą piniginę patuštinsiu ten thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ditux @ 2004 12 14, 13:53)
kokia, gal pati pasinaudosiu... zhinai kaip su tom mintim priesh kaledas... pati saves negirdi  smile.gif

Padovanosiu pilvo soki heart.gif
Atsakyti
na ash turbut apsistosiu ties knygom... sad.gif

beda ta, kad ash turiu ne tik uzh save sugalvot ka vyrui dovanot bet ir uzh visa savo bei jo sheima... uzh savo mamyte, uoshvienei pats pasisake, uzh jo sesute, uzh savo sesute... ir viskas atrodo, ne tiek ir daug dry.gif
taigi uzh savo mamyte ir sesute jau sugalvojau, bet liko jo sesuo, todel ir neduodu JUMS ramybes su, sakychiau, primityvokais klausimais. bet pasitarus juk daugiau ideju kyla, ar ne ?
taigi, greichiausiai sesike pirks knyga smile.gif gerai, kad nors zhinau kokios noretu... chia tai tikrai pataikysiu. Karo menas, tema. nu net su pagaliu manes nepriverstu tokiu skaityt... blink.gif
Atsakyti
pala pala Enigma, ar chia su shuoliu ish lektuvo tau asocijuojasi pilvo shokis... nu gal... kai krenti gal pilvas dreba ar pan... blink.gif smile.gif tongue.gif
Atsakyti
Manishkis ish tu, kur praktishku dovanu nepripazhista. T.y. grazhiai padekoja, bet matau, kad ne tas... wink.gif Bet tai tu rask jam nepraktishka! Achiu Dievui, labai dazhnai pats pasisako, ko nori: nurodo kur ir kokios knygos ieshkot ir pan. Neidomu, staigmenos nelieka, bet uzhtat man lengviau smile.gif
Shiemet dovanosiu pora maikiu su juokingais uzhrashais. Dar viengungis budamas daug tokiu turejo, bet kai apsizhenijom ash visas po truputi nurashiau del susidevejimo. Labai liudi iki shiol, tai va netychia uzhejau vieta, kur butent tokio tipo pardavineja ir nupirkau pora.
Dar maschiau itaisyt jam tokia 'pagalve' - backrest = nugarai atrama. Nes jis pas mane 'skaitovas', o musu lovoj labai nepatogu skaityt, tai nors ir praktishka, bet i tema bus. Gal dar lempike prisegama i ta pati komplekta... wink.gif
Atsakyti
O as dovanosiu Portfeli nes kiekviena diena juo naudojas, marskiniu su parasu I am dad(as esu tetis), kvepalus(ne tualetini vandeni), DVD kolekcija(i kuria valnda spoksojo)...ir dar ka nors biggrin.gif
Atsakyti
itariu, kad skirtingai suprantu fraze praktishka dovana. man praktishka yra tai, kuo zhmogus tikrai naudosis, kad ir nekasdien, bet jam to daikto tiesiog reikia. gal be jo ir ishsiverstu, bet reikia...
pvz., ODEs ishvardinti daiktai man labai praktishki...
na dar ir tarp tu praktishku yra praktishkesniu ir mazhiau praktishku... visai susipainiojau blink.gif jei zhmogus bet kokiu atveju ta daikta sau pirktu, o tu ji padovanoji - tai pati praktishkiausia dovana. o jeigu tik noretu, bet kazhkaip lyg pinigu gaila, lyg apsieis be jo - tai va chia ta dovana, kur man labiausiai patinka clap_1.gif clap_1.gif clap_1.gif

chia ash pavariau pati sau, kad ishsiaishkinchiau su savim, bo tos mintys... kazhkaip... kaledishkos... g.gif
Atsakyti
Mano vyrui patinka praktiškos dovanos. Jis labai išgyvena dėl savo prakaituojančių kojų Tad šiemet jam padovanosiu įvairių kosmetinių priemonių, kad ši problema jo taip nekankintų. O mano brolis pamišęs dėl kompiuterių, tai jam dovanosiu tokią "čiki" optinę pelę bei kaklaraištį.Tik niekaip nesumąstau, ką čia tėčiui nupirkti ir padovanot. Po parduotuves trankytis ir ieškot visai neturiu laiko sad.gif
Atsakyti