Įkraunama...
Įkraunama...

Praktiškos dovanos vyrui

Ai dar pamiršau, šiemet mane apsėdo sidabro manija, anksčiau jo nepripažinau, tik auksą, tai dar kokiu sidabriniu komplektuku reiks save pamalonyt brunette.gif
Atsakyti
nu prisiskaičiau idėjų thumbup.gif thumbup.gif
dovanosiu kvepalus (jau seniai prašo) ir vitaminų akims, nes visą darbo dieną prie kompiuterio sėdi ax.gif
o gimtadienio proga (sausio viduryje doh.gif ) gaus šiltą chalatą thumbup.gif
Atsakyti
miargos help.gif praradau vilti surasti zaidima - rulete vilniuje!!! rodiklis, kuriame buvau nusiziurejus jos jau nebeturi cray.gif nezinau ka daryti, cia buvo ideali dovana gyvenimo draugui kaledoms!!!!!
tai dar karta klausiu, gal kas matet kur nors, bet tokia nevaikiska rulete!!!!!!ka?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laurynaa: 08 gruodžio 2005 - 16:10
QUOTE(laurynaa @ 2005 12 08, 16:09)
miargos  help.gif praradau vilti surasti zaidima - rulete vilniuje!!! rodiklis, kuriame buvau nusiziurejus jos jau nebeturi  cray.gif nezinau ka daryti, cia buvo ideali dovana gyvenimo draugui kaledoms!!!!!
tai dar karta klausiu, gal kas matet kur nors, bet tokia nevaikiska rulete!!!!!!ka?

a cia ne rusiska kartais lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lanaa @ 2005 12 08, 21:43)
a cia ne rusiska kartais  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Spyrga @ 2005 12 08, 12:28)
vakar nuejau i Europa ir man padare marskinelius su lydekos paveiksliuku ir uzrasu "pats sauniausias zvejys" Labai graziai gavosi  thumbup.gif  Tevukas turetu buti pamalonintas  biggrin.gif

saunu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(tesa20 @ 2005 12 07, 13:20)
Kipshe jis ir yra labai labai rimtas programuotojas  biggrin.gif  ir ziauriai myli skaityti hakerio zurnalus ir kas be ko laisvalaikiu geimyti  biggrin.gif

smile.gif Siandien tulike radau Hakerio prenumeratos lapeli g.gif kazin cia namiokas, ar siaip pamirso..
Bet jei man padovanos- nusisausiu tongue.gif
Atsakyti
gal kas galit patarti egoistam vyrui, kuriam visas gyvenimas yra dzin, niekas neidomu, nebent žaist internete, o jeigu užsimeni apie dovanas jam sako kad supyks kad ant žmonių kurie jam dovanas dovanos?
Atsakyti
Kazkaip visai pamirsau kad kaledos jau vsai cia pat!!! blink.gif
Kazkuri mamyte rase,kad nori padovanuoti juodos degtines buteli,kazkaip nemaciau?!Gal kas zino?
Ir dar,kiek mazdaug kainuoja marskinelius su nuotrauka ant nugaros padaryti?Ir ar akropoli toi parduotuvei yra dideliu ismeru maikuciu? g.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Spyrga @ 2005 12 08, 13:28)
Man tai kilo problemos del dovanos tevukui blink.gif  Nu niekaip nesugalvojau, ka jam butu galima padovanoti. Bet pasiskaiciau cia ir radau man patikusia ideja del marskineliu su uzrasu. Tai vakar nuejau i Europa ir man padare marskinelius su lydekos paveiksliuku ir uzrasu "pats sauniausias zvejys" Labai graziai gavosi  thumbup.gif  Tevukas turetu buti pamalonintas  biggrin.gif

o kiek tokie marskineliai kainavo ? mirksiukas.gif
Jie duoda pasirinkti paveikslelius ir uzrasus Ar paciai reikai nestis ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(rynkeviciene @ 2005 12 09, 00:44)
Kazkaip visai pamirsau kad kaledos jau vsai cia pat!!! blink.gif
Kazkuri mamyte rase,kad nori padovanuoti juodos degtines buteli,kazkaip nemaciau?!Gal kas zino?
Ir dar,kiek mazdaug kainuoja marskinelius su nuotrauka ant nugaros padaryti?Ir ar akropoli toi parduotuvei yra dideliu ismeru maikuciu? g.gif  bigsmile.gif

Aš Valentino dienai dariau "Europoje" su savo foto ir užrašu (maikė jų), tai beveik 60 lt. sumokėjau. Tai juoko buvo, kai pamatė užrašą tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Nikota @ 2005 12 09, 08:19)
o kiek tokie marskineliai kainavo ?  mirksiukas.gif
Jie duoda pasirinkti paveikslelius ir uzrasus Ar paciai reikai nestis ?  g.gif

Patys marskineliai kainavo 25 Lt, paveiksliukas - 15 Lt, uzrasas - 12 Lt, tai viso gavosi 52 Lt. Sutaupyti gautusi, jei atsinestum pats savo marskinelius, nes daug kur paprasti marskineliai zymiai pigiau kainuoja, kazkur maciau 10 Lt. Taip pat galima daryti tik uzrasa, be paveiksliuko.
Marskineliu yra ivairiu spalvu ir ivairiu dydziu. Didziausias gal XXXL, bet ten jau tikrai dideli blink.gif Paveiksliukus irgi galima pasirinkti, yra keli albumeliai. Taip pat galima pasirinkti ir is keliu uzrasu, bet, kiek maciau, tai man labiausiai krito i akis uzrasai mergvakariams ir bernvakariams.
Siaip yra jau ir gatavu marskineliu su paveiksliukais ir uzrasais.
Zuvu tema ten buvo keli paveiksliukai - su lydeka, su šamu, su rykliu ir su delfinais. Ryklys ir delfinas buvo truputi ne prie ko. Pasirinkau lydeka. Uzrasa "pats sauniausias zvejys" man sumaketavo, parinko dydi, srifta. Mes dar pasigincijom, kur ta uzrasa daryti - priekyje po paveiksliuku, virs paveiksliuko ar nugaroje. Daugeliu atveju del spalvu, dydzio, isdestymo vis delto sutikau su ten dirbanciu mergaiciu nuomone. Padare per 40 min. Zodziu, gavosi tikrai graziai thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Spyrga: 09 gruodžio 2005 - 08:59