Įkraunama...
Įkraunama...

Praktiškos dovanos vyrui

QUOTE(barskuolyte @ 2005 12 07, 16:36)
Pabandysiu savo vyrui Kalėdų proga numegzti megztinį, tokį paprastą bet šiltą (nors šiaip nesu aš mezgejėlė, bet gal pavyks  ax.gif )Manau tikrai praktiška dovana  bigsmile.gif

as zinok pries pora metu jam numezgiau megstini kaledoms, tai kai padovanojau, biski buvo toks nesusiprates blink.gif , nes jis jam buvo per didelis, tai kol nepasakiau,kad as cia numezgiau savo rankom 4u.gif taip ir galvojo,kad pirktinis!!!
siaip buvo soke, nes paslapcia megzdavau, anksciau niekada virbalu nebuvau paemus, o kai dar papasakojau,kad siulu parduotuvej mane ismokino kaip pradeti megzti blush2.gif .......bet vis dar netikejo, turejau parodyti uzsleptus virbalus ir namu ukio enciklopedija, kur suzymeti puslapiai kaip megzti rankoves, kakla...............zodziu isppudis buvo superinis!!!!! bet megzti buvau pradejus ta megztuka pries 1.5 menesio iki kaledu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Will @ 2005 12 06, 18:56)
Gal Žanoje paieškok?  g.gif  Arba šiaip stiklo parduotuvėse

O kur toji Zana? g.gif
Atsakyti
QUOTE(slyva @ 2005 12 08, 11:21)
O kur toji Zana?  g.gif

zinau viena zana baltupiuose, tik nezinau tikslaus gatves pavadinimo g.gif
primink, o ku tu ieskai?
Atsakyti
Sveikutės,
Aš tai visur ieškau stalelio į lovą, nes maniškais laaaaabai mėgsta lovoj vakarieniaut, savaitgaliais ir pietaut, o pasidėt lėkštę lovoj tai kaip ir nepatogu. Jau tokį stalelį norėjau gimdieniui nupirkt, tik kad niekur neradau. Kažkur forume buvau skaičius, kad Thomas Philips kažkada buvo, tačiau dabar nėra. Gal kurios akys netyčia buvo užkliuvusios už tokio daikto. Tai jau netylėkit. Tiesa parduotuvė turėtų būti Kaune.
Atsakyti
QUOTE(mingam @ 2005 12 08, 11:46)
Sveikutės,
Aš tai visur ieškau stalelio į lovą, nes maniškais laaaaabai mėgsta lovoj vakarieniaut, savaitgaliais ir pietaut, o pasidėt lėkštę lovoj tai kaip ir nepatogu. Jau tokį stalelį norėjau gimdieniui nupirkt, tik kad niekur neradau. Kažkur forume buvau skaičius, kad Thomas Philips kažkada buvo, tačiau dabar nėra. Gal kurios akys netyčia buvo užkliuvusios už tokio daikto. Tai jau netylėkit. Tiesa parduotuvė turėtų būti Kaune.

tikrai esu kazkur maciusi toki dalyka!!gal alandeco ar imdeko salonuose!!
siaip pasidairyk po namu interjero parduotuves ten tikrai turetum rasti!

Atsakyti
QUOTE(mingam @ 2005 12 08, 12:46)
Sveikutės,

Mole, Jyske maciau. Bet cia pries koki menesi.
Atsakyti
Laisvės alėjoje, pirmoje atkarpoje nuo Soboro iki pirmojo skersgatvio, yra indų parduotuvė (Pavadinimas lyg ir Žana). Ten buvo net kelių rūšių staliukai į lovą (kainos nuo 60 iki 150 litų). Pati ruošiuosi pirkti, tai vis ieškau, kur ko yra tongue.gif
Atsakyti
Man tai kilo problemos del dovanos tevukui blink.gif Nu niekaip nesugalvojau, ka jam butu galima padovanoti. Bet pasiskaiciau cia ir radau man patikusia ideja del marskineliu su uzrasu. Tai vakar nuejau i Europa ir man padare marskinelius su lydekos paveiksliuku ir uzrasu "pats sauniausias zvejys" Labai graziai gavosi thumbup.gif Tevukas turetu buti pamalonintas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(laurynaa @ 2005 12 08, 11:42)
zinau viena zana baltupiuose, tik nezinau tikslaus gatves pavadinimo  g.gif
primink, o ku tu ieskai?

Ieskau bokalo alui. Siaip dar sugalvojau i Izora nuvaziuoti pasidairyt, tai ir vel reikes i akropoli trenktis doh.gif
Atsakyti
Nu ačiū, jūs fantastiškos, nuvažiuosiu į jūsų paminėtas vietas, tai nudžiugs vyrelis, kai kalėdų rytą "snieguolė" su pusryčiais ant staliuko įvairuos į kambarį thumbup.gif . Nors............vietoj pusryčių gal snieguolė tiks tongue.gif biggrin.gif

dar vieną gerą darbą šiandien padariau, dykrytei nupirkau dovanas, beliko vyru pasirūpint, ir aišku savęs nepamiršt ax.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(mingam @ 2005 12 08, 13:57)
dar vieną gerą darbą šiandien padariau, dykrytei nupirkau dovanas, beliko vyru pasirūpint, ir aišku savęs nepamiršt ax.gif  rolleyes.gif

as tai sau galvoju auksini ziedeli pasidovanoti wub.gif
Atsakyti
Aš tai sau kelis daiktus: kvepaliukus, kremuką dieninį, naktinį, jau ir paakiams neblogai būtų, , gal dar ką nors sugalvusiu. Nes buvau labai laaaaaaaaabai gera šiais metais biggrin.gif
Tik dar kalėdų senis neklausė ko aš noriu, tai jaučiu reiks pačiai iniciatyvą parodyt ir pasakyt kur randasi (kur galima nupirkt) dovanėlė man 4u.gif
Atsakyti