Įkraunama...
Įkraunama...

Praktiškos dovanos vyrui

QUOTE(airv @ 2005 12 06, 03:01)
maniškis užsiprašė žiedo arba laikrodžio...

O kokio būtent žiedo jis norėtų: auksinio, sidabrinio, su akmeniu, lygaus, ant kuroi piršto... bigsmile.gif
Sudabrinį galima ir už 50 Lt rasti, o jei jau norėsi autorinio darbo.... tai iš tiesų be 500 Lt net nesvajok blink.gif (mano draugės vestuviniai žiedai pas juvelyrą-menininką kainavo 1500 LT ot taip)
Mano švogeris nešioja jau daug metų žiedą, kurį jam parinko Minerologijos centre (ar kažkaip panašiai) - tikrai gražus, skoningas, gal ir laimę nešantis smile.gif (jis padarė puikią karjerą), bet kiek ieškojau, tai tame centre kainos o-ho-ho vien už konsultaciją parinkimą sumokėsi apie 100 Lt blink.gif
Atsakyti
QUOTE(rosa @ 2005 12 07, 08:49)
VCUP-e ketvirtam aukšte yra parduotuvė. Vakar eidama pro šalį mačiau, kad pilna lentyna automobiliukų.

Aciu tau, rosa, bet ten jie neturi tokio kokio man reikia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(laurynaa @ 2005 12 07, 09:15)
tikrai nera, as ten ratus sukau sukau, bet neradau, jie persikele i jeruzales gatve! buvau uzejusi i CUP i vaiku prekes, tai yra laivu, aisku ne visi grazus, bet kainos tai galetu tikrai buti mazesnes, kaip supratau be 300 lt. nei per kur!!!! blink.gif

gal pasiseks surasti www.modelis.lt ?
Atsakyti
QUOTE(amama @ 2005 12 07, 11:20)
gal  pasiseks surasti www.modelis.lt ?

ziurejau as ju puslapi,kainytes irgi aukstokos, nors raso,kad dabar viskam nuolaidos, bet as tuo abejoju!! o dar iki jaruzales gatves nusigauti blink.gif tingiu!!!!
dabar sumasciau kad gal stalo zaidima - rulete padovanoti!!! faina butu! bet va kad kiek buvau uzmetus aki, tai labai tokios vaikiskos!
gal kas mate "rimtesniu" kur nors?
Atsakyti
QUOTE(Kipshas @ 2005 12 01, 17:06)
Hakerio prenumerata labiau tiktu labai labai rimtam kompiuteristui ir tai tik besidominciam toje srityje kazkiek arba ant prikolo.
Geriau kokios kompiuterijos prenumerata ar ten kito kompiuterinio zurnalo paimt  g.gif

Kipshe jis ir yra labai labai rimtas programuotojas biggrin.gif ir ziauriai myli skaityti hakerio zurnalus ir kas be ko laisvalaikiu geimyti biggrin.gif
Atsakyti
ash ir galvoju pirkt chalachiuka savishkiui, nes kai pernai man padovanojo, ir pamate kaip man su juo patogu ir kaip dazhnai ash ji uzhsidedu, tai ne viena kart sake "ash ir noriu ":4u:
gal kas zhinot kur Kaune galechiau rast grazhu ir kad nebutu labai jau brangus, nes C&D tai labai jau brangus verysad.gif
Atsakyti
Uoj, jūs čia gerą mintį man pakišot bigsmile.gif Manau, aš dovanosiu prenumeratų komplektą: FHM, Reklamos ir marketingo idėjų ir šeštadieninio L. Ryto thumbup.gif
Atsakyti
Pabandysiu savo vyrui Kalėdų proga numegzti megztinį, tokį paprastą bet šiltą (nors šiaip nesu aš mezgejėlė, bet gal pavyks ax.gif )Manau tikrai praktiška dovana bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jasnenka @ 2005 12 07, 09:35)
kiek ieškojau, tai tame centre kainos o-ho-ho vien už konsultaciją parinkimą sumokėsi apie 100 Lt  blink.gif

tikrai brangu doh.gif bet is kt puses, juk viena karta gali zmogu nustebinti biggrin.gif
arba dovanai keli sveikintojai gali "susimesti", ir nebutinai Kaledoms, gimtadienis, vardadienis ax.gif
Atsakyti
Tai ir aš gal chalatėlį galvoju pirkt, bet kur? Buvau Kurimoj, tai nieko gero. g.gif
Beje pernai padovanojau senovinio pistoleto muliažą jam, tai labai jam patiko. bigsmile.gif Šiemet kažkaip idėjų neturiu... blush2.gif
Atsakyti
Nupirkit 365 poras kojiniu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Tik klausimas: kam cia praktiskiau ar jums ar jam ????? ir galesit pamirst kojiniu skalbima vacation4.gif
Atsakyti
QUOTE(ulyte ir mamyte @ 2005 12 07, 21:57)
Nupirkit 365 poras kojiniu  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
Tik klausimas: kam cia praktiskiau ar jums ar jam ?????  ir galesit pamirst kojiniu skalbima  vacation4.gif

tai cia tas po 0.50 ct? biggrin.gif
Atsakyti