Įkraunama...
Įkraunama...

Praktiškos dovanos vyrui

rosa labai dekui bigsmile.gif
Atsakyti
maniškis užsiprašė žiedo arba laikrodžio...
bet nžn ar išpildysiu svajonę tongue.gif
šiaip norėčiau internete rasti žiedukų pavyzdžių ir sužinoti jų kainas prieš šturmuojant parduotuves. tačiau nieko doro nerandu.
gal kas pagelbėti gali?
gal kuri nors mergytė jau dovanojusi žiedą ir galėtų šį bei tą naudingo parašyti? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(airv @ 2005 12 06, 16:01)
maniškis užsiprašė žiedo arba laikrodžio...
bet nžn ar išpildysiu svajonę tongue.gif
šiaip norėčiau internete rasti žiedukų pavyzdžių ir sužinoti jų kainas prieš šturmuojant parduotuves. tačiau nieko doro nerandu.
gal kas pagelbėti gali?
gal kuri nors mergytė jau dovanojusi žiedą ir galėtų šį bei tą naudingo parašyti?  blush2.gif

As taip pat masciau savo berniukui padovanoti zieda ant mazojo pirsto, tai visur ieskpojau, bet tracinese parduotuvese nieko gero, tai nuejau pas juvelyrus-meninkus.Ju darbai ispudingi, bet kainos ne ka geresnes/ Cia buvau uzupio galerijoje. Kaina ziedo maziausia 550lt
Atsakyti
o gal kuri nors iš jūsų žino, kur būtų galima rasti automobiliui tokius "kauliukus" kur prie veidrodelio būna salone pakabinta... maniškis bernužėlis labai tokių nori, bet net nežinau kur tokius rasti doh.gif
Atsakyti
as tai ilgai galvojau ka padovanoti tokiems pusiau artimiems. Na, draugei, kolegai ir t.t. Ir sugalvojau!
Padovanosiu medaus ir CONTACTO (akropolyje) firmos nerudyjancio plieno sauksteli specialiai medui. Jis toks su sulenkta rankenele.
Manau, kad tokia dovana dar jeigu graziai supakuota labai tiks susilti, salta snieguota kaledu vakara.
O as savo vyrui ieskau automobilio! Kol negalim nusipirkti tokio apie koki svajoja, tai nutariau padovanoti modeliuka. Bet kur tokiu rasti....
Padekit!
Atsakyti
QUOTE(amama @ 2005 12 06, 18:34)
O as savo vyrui ieskau automobilio! Kol negalim nusipirkti tokio apie koki svajoja, tai nutariau padovanoti modeliuka. Bet kur tokiu rasti....
Padekit!

Zaislu parduotuvej mirksiukas.gif Kai as ieskojau, tai akropoly buvau berods zaislu planetoj, tai ten kokiu tik nori modeliu ir dydziu thumbup.gif Na nebent ieskai tikrai kokio ypatingo modeliuko, tada nezinau g.gif

O gal kuri zinot indu parduotuve vilniuj? Nes sumaniau bokala padovanoti, o tokioj maximoj tai man nelabai jie schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(svelniai @ 2005 12 01, 09:34)
Labutis Sally,

Kainos svyruoja nuo laivo dydzio ax.gif
Kuo didesnis, tuo ir kaina lipa auksciau.
Tada siulau nueiti i parduotuve prie Lietuvos Avialiniju kasu Konstitucijos prospekte. Ten atrodo net katalogas buvo uzsakymams, ir kainos nelabai kandziojos.
As uz saviski mokejau brangiai, nes dydis buvo daugiau nei metras.

Nebėra ten tos parduotuvės doh.gif Kažkur išsikėlė g.gif
Atsakyti
QUOTE(slyva @ 2005 12 06, 18:44)
O gal kuri zinot indu parduotuve vilniuj? Nes sumaniau bokala padovanoti, o tokioj maximoj tai man nelabai jie schmoll.gif

Gal Žanoje paieškok? g.gif Arba šiaip stiklo parduotuvėse
Atsakyti
QUOTE(airv @ 2005 12 06, 14:01)
gal kas pagelbėti gali?

paieskok vestuviu temoj, kur apie vestuvinius ziedus kalba wink.gif
Manau, kad tokia dovana dar jeigu graziai supakuota labai tiks susilti, salta snieguota kaledu vakara.

as draugo tevui dovanojau anais metais puodeli su "BOSS" uzrasu, tai patenkintas buvo biggrin.gif
ir arbatos is PRESTO (Gurmans arbatos irgi labai liux), ten man dar pasiule toki cukrausk stambiais kristalais aplipusi pagaliuka, supakavo graziai ir man tokia dovana laabai thumbup.gif
Atsakyti
Padekit!

Galiu pagelbėt, jei ieškai 1:43 dydžio modeliuko mirksiukas.gif : nuo "Žigulių" iki limuzinų 4u.gif . Turiu faino kolekcininko kontaktus, kuris galėtų padėt surast tokį, kokio nori ir kokio jis pats neturi. Kainos - nuo 15Lt iki 100Eu. Jei susidomėsi, mestelk a.ž. smile.gif
Atsakyti
Padekit!

VCUP-e ketvirtam aukšte yra parduotuvė. Vakar eidama pro šalį mačiau, kad pilna lentyna automobiliukų.
Atsakyti
QUOTE(Will @ 2005 12 06, 18:51)
Nebėra ten tos parduotuvės  doh.gif  Kažkur išsikėlė  g.gif

tikrai nera, as ten ratus sukau sukau, bet neradau, jie persikele i jeruzales gatve! buvau uzejusi i CUP i vaiku prekes, tai yra laivu, aisku ne visi grazus, bet kainos tai galetu tikrai buti mazesnes, kaip supratau be 300 lt. nei per kur!!!! blink.gif
Atsakyti